Účesy na leto: Štipka fantázie a účesy bez práce máš hotové za pár sekúnd

Účesy na leto: Štipka fantázie a účesy bez práce máš hotové za pár sekúnd

Pár tropických dní už máme za sebou, no leto ešte stále nekončí, čo znamená, že by sme sa mali pripraviť na príval ďalších horúcich dní. Aj keď nás láka stráviť tieto dní pri vode, nie vždy je to možné. A tak hľadáme rôzne spôsoby, ako sa ochladiť a zvládať tieto vysoké vonkajšie teploty bez akýchkoľvek komplikácii.

Ak ste majiteľkami dlhých vlasov, tak nám určite dáte za pravdu, že v lete nie je možné nosiť ich rozpustené, pretože nás zbytočne zohrievajú a je nám o niečo viac teplejšie. Avšak na vytváranie akýchkoľvek zložitých účesov jednoducho nemáme energiu. A na vytváranie vĺn kulmou alebo žehličkou ani nepomyslíme. Nechajte sa však inšpirovať jednoduchými účesmi pre krátke, polodlhé aj dlhé vlasy, ktoré stoja za vyskúšanie. Vskutku vám nezaberú viac ako 5 minút vášho času, a dokonca vytvorenie niektorých vám bude trvať len pár sekúnd.

Zopnuté pramienky

Jednoduchý romantický účes, ktorý môžete vyskúšať pri krátkych aj dlhých vlasoch. Síce budete mať vlasy rozpustené, no na večernú romantickú prechádzku mestom je tento účes ideálny. Pramienky môžete zopnúť gumičkou, ale aj štipcom alebo nejakou ozdobnou sponou.

Odporúčame: Letné účesy so šatkou 12-krát inak: Minimálne jeden musíš vyskúšať

Štipce vo vlasoch

Obľúbený vlasový doplnok z minulých rokov sa vrátil späť do módy. Môžete ním zopnúť len zopár pramienkov alebo všetky vlasy a vytvoriť si tak nedbalý účes vhodný k bazénu i do práce. Pre romantický výzor alebo v modernom poňatí „cool look,“ môžete nechať povievať pár pramienkov popri tvári.

Inšpiruj sa: CROWN BRAIDED UPDO účes pre nevestu, na oslavu, no hodí sa aj na leto

Nízky drdol i nedbalý drdol

K večerným šatám, na doma, k bazénu i do obchodu – drdol sa hodí na každú príležitosť. Vlasy stačí zopnúť do konského chvosta, následne stočiť do drdola a je to. Ak máte radšej rozstrapatený vzhľad, tak voľte nedbalý vysoký drdol (tzv. messy bun) a nie jeho uhladenú verziu, ktorú by ste si za iných okolností spravili na svadbu či letnú oslavu.

Neprehliadni: Trendy letné účesy z dlhých vlasov: Vrkoče v centre pozornosti

Zapletané vrkôčiky nikdy nič nepokazia

Bohémsky účes, ktorý sme milovali ako malé, no dnes ho opäť oprašujeme. Stačí si zapliesť pár vrkôčikov a budete hneď vyzerať ako lesné víly. Tento účes je vhodný na festival, k moru i bazénu, no trebárs aj na rande.

Pozri tiež: Praktické účesy z polodlhých vlasov: Na jar i leto sú ideálne!

„Bubble ponytail“

Konský chvost v inom prevedení. Keď máte po ruke väčšie množstvo gumičiek, tak ich zakomponujte do jednoduchého účesu. Ak máte tzv. bad hair day, tak tento účes dozaista oceníte. Ani neviete koľko parády dokážu takéto gumičky spraviť a ak siahnete po rôznofarebných gumičkách, bude váš účes pôsobiť veselšie.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Katarína Konečná 21.07.21 11:24

KK
karma
109.00

veľmi sa mi páči nedbalý drdol

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 21.07.21 17:20

MM
karma
100.00

pekné, inšpiratívne, mladistvé účesy

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 22.07.21 06:29

ĽŠ
karma
100.00

Inšpiratívne; naozaj stačí štipka fantázie...

  • 0
Odpovedať

Iveta Moravčíková 22.07.21 13:10

IM
karma
100.00

pekne učesy za chvilu si aj ja môžem niečo také robit ved skoro rok som nevidela kaderníčku

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 22.07.21 14:49

ZS
karma
100.00

V leta mám dlhšie aby vošli do štipca a v jeseni sa davam ostrihať a zase dorastu do štipca

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 28.07.21 22:59

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní