Ktoré kamene sú vhodné pre ohnivé a vodné znamenie?

Ktoré kamene sú vhodné pre ohnivé a vodné znamenie?
  • 26.11.2016
  • Silvia Karasová

Pomaly, ale isto sa blížia Vianoce a pokiaľ už aj vy začínate premýšľať o tom, čo by ste si od svojho Ježiška rady zaželali, možno vaše myšlienky budú smerovať aj k šperkom a bižutérii. Pokiaľ chcete spojiť krásu s praktickosťou, pozrite si zoznam liečivých kameňov, ktoré prislúchajú k vášmu znameniu. Každé z dvanástich znamení má totiž okrem planéty, ktorá nad ním drží ochrannú ruku, aj akoby predurčené predmety a to vrátane liečivých kamienkov. Tých je síce mnoho a nikdy to nie je len o jednom jedinom vhodnom kameni, predsa, len však ich je zopár, ktoré sú nám astrologicky bližšie než tie ostatné.

Odporúčame prečítať: Čo o nás hovorí farba očí?

Ktoré kamene sú vhodné pre ohnivé a vodné znamenie?

Zdroj: Shutterstock®

KAMENE PRE VODNÉ ZNAMENIA

Rak: adulár a perla

Okrem nich ale tiež jantár, opál, smaragd, rodonit. Raci potrebujú vďaka kamienkom svoju dušu rozveseliť, preto by mali siahať po kameňoch prinášajúcich lásku, šťastie a radosť zo života.

Ryby: adulár a ametyst.

Okrem nich ale tiež akvamarín, labradorit, adulár a chryzopras. Rybám darujte kameň, ktorý ich udrží nohami na zemi, otvorí oči, dodá silu aj energiu a vytvorí akúsi emocionálnu rovnováhu.

Škorpión: malachit a topas

Okrem nich ale tiež smaragd, adulár, boji, malachit, apačská slza. Škorpióni by sa mali obklopovať, prípadne nosiť kamene, ktoré absorbujú negatívnu energiu (ich, ale aj z okolia), dodajú im ochrannú funkciu, ale tiež skrotia ich temperament, keď je to potrebné. 

Odporúčame prečítať: 10 vecí na ktoré by Strelec nemal dopustiť

Ktoré kamene sú vhodné pre ohnivé a vodné znamenie?

Zdroj: Shutterstock®

KAMENE PRE OHNIVÉ ZNAMENIA

Baran: diamant a rubín

Okrem nich ale tiež karneol, ametyst, či akvamarín. Pre Barana sú vhodné kamene, ktoré podporia jeho kreativitu, zároveň však v správnecj chvíli stlmia jeho temperament a ohnivosť.

Lev: tigrie oko a rubín

Okrem nich ale tiež tyrkys, karneol, čo boji. Pre hrdého Leva je vhodný kameň, ktorý podporí ich ambície a dodá im aj štipku šťastia.

Strelec: tyrkys a topás

Okrem nich ale tiež lapis lazuli, malachit, achát a ametyst. Práve fialový ametyst vystihuje potrebu tohto ohnivého znamenia – je to kameň mieru a sily v jednom. 

Odporúčame prečítať: 4 fakty ako na nás vplýva spln Mesiaca


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Stanislava Mészárošová 28.11.16 19:28

SM
karma
-1.00

tyrkys, topas-moze byt

  • 0
Odpovedať

Soňa Krátka 02.12.16 12:03

SK
karma
114.00

hneď si idem pozrieť, ktorý by sa mi páčil

  • 0
Odpovedať

ľubka Olexyová 07.12.16 14:42

ľO
karma
-1.00

dokonale som sa v tom našla

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní