7-dňové cvičenie pre ploché bruško: Cviky, ktoré sa oplatí vyskúšať!

7-dňové cvičenie pre ploché bruško: Cviky, ktoré sa oplatí vyskúšať!

Vytvoriť si nejakú rutinu býva niekedy náročné. Síce je tu chcenie, ktoré je najdôležitejšie, ale niekedy realita je úplne iná. Vidíme to najmä pri starostlivosti o pleť. S nadšením si kúpime všetky prípravky, ktoré sú určené pre náš typ pleti a s nadšením sa vrhneme do jej čistenia a ošetrovania. Najprv odlíčiť, potom dočistiť, ďalej tonizovať, občas maska, sérum a na záver pleťový krém. Ale takáto poctivá starostlivosť nám vydrží len zopár dní. A podobne to je aj pri cvičení. Motiváciou nám je krásne vyformovaná postava, ktorá vynikne v plavkách, no po dvoch dňoch máme chuť vyhodiť podložku na cvičenie von oknom. Už po dvoch dňoch intenzívneho cvičenia máme dosť.

Áno, tiež to poznáme. Síce nám entuziazmus niekedy vydrží aj dlhšie, nie vždy to tak je. Dôležité je spraviť si rutinu, vďaka ktorej sa cvičenie stane súčasťou vášho každodenného života. Samozrejme, začať treba pomaly. Najprv skúste cvičiť 2-krát týždenne a postupne pridávajte viac dní.

7-dňové cvičenie na doma

Ak sa cítite aj na intenzívnejšie cvičenie a veríte si, že by ste ho zvládli, tak pokojne cvičte každý deň. Práve tip na 7-dňové cvičenie nájdete v nasledujúcom videu. Cviky sú zamerané predovšetkým na zhadzovanie tuku z brucha. Vďaka týmto cvikom bude vaše bruško ploché už v priebehu jedného týždňa.

Pozri aj: Odporúčajú ju celebrity aj influenceri: Je toto TOP diéta roku 2020?!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Lucia Šeptáková 30.05.20 05:24

karma
108.00

Jaj veru,najvyšší čas,poďme cvičiť...

  • 0
Odpovedať

Ľubica Šťastná 30.05.20 08:00

ĽŠ
karma
100.00

Účinné cviky na túto partiu!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní