Kardio cviky na doma: Kilá pôjdu dole jedna radosť!

Kardio cviky na doma: Kilá pôjdu dole jedna radosť!

Kardio cviky na doma sú skvelým riešením a hlavne atraktívnou možnosťou, ktorá ponúka pohodlie, ale aj spôsob, ako ušetriť peniaze a čas. Pri cvičení v pohodlí domova ušetríte peniaze za permanentku do „fitka“ a rovnako aj čas, ktorý by ste za iných okolností stratili, ak by ste sa predsa len rozhodli ísť do fitness centra (aj cesta tam a späť čosi zaberie, no nie?). Našťastie, poriadne kardio cvičenie si nevyžaduje veľa priestoru ani vybavenia. S troškou kreativity si vystačíte s tým, čo nájdete vo svojej domácnosti. Jednoducho si môžete zostaviť fitness program so širokou škálou kardio cvičení, ktoré vám pomôžu spáliť kalórie, schudnúť do plaviek či posilniť svaly. Všetko, čo potrebujete, je chuť a motivácia. Pretože bez motivácie sa nikam nedostanete a už vôbec nedosiahnete vytúžené ciele.

Prečo vyskúšať kardio cvičenie?

Kardio cvičenie, tiež známe ako aeróbne cvičenie, je ideálne pre dosiahnutie dobrého zdravia. Nielenže pomáha spaľovať nadbytočné kalórie a chudnúť, ale tiež zrýchľuje srdcový rytmus a tiež prúdenie krvi v organizme, vďaka čomu je do tela dodávané väčšie množstvo kyslíka. A práve kyslík udržuje vaše srdce a pľúca zdravé. Keď už hovoríme o kardio cvičení, tak musíme podotknúť, že vám tiež pomôže k lepšiemu spánku a rovnako znižuje riziko vzniku chronických chorôb.

Pri kardio cvičení existuje množstvo jednoduchých cvikov, ktorými môžete začať. V prvom rade je to skákanie cez švihadlo, dvíhanie kolien do výšky, jogging na mieste, výskoky s drepom a pod. Základom je dať si poriadne do tela a nenechať sa odradiť svalovou horúčkou.

Dali ste si do nového roka záväzok, že spravíte niečo pre svoje telo a budete sa viac hýbať? Tak v tom prípade je kardio pre vás skvelým riešením, ako zhodiť nejaké to kilečko, ktoré sa na vás počas sviatkov nalepilo. V nasledujúcej galérii nájdete inšpiratívne kardio cviky (videá), ktoré môžete vykonávať aj pri sledovaní televízie.

Odporúčame: Skvelé cviky na vonkajšie stehná: Skrášli svoje nohy správnymi cvikmi

1 z 11

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 07.01.20 06:05

ĽŠ
karma
100.00

Kardio cvičenie je určitej ideálne pre dosiahnutie dobrého zdravia.

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní