Ako sa dostať do formy? Táto jar je v znamení bubliniek!

Ako sa dostať do formy? Táto jar je v znamení bubliniek!

Chcete sa počas jari dostať späť do formy? Obujte si tenisky, vyrazte do prírody alebo stavte na oddych a regeneráciu. K dobrému pocitu prispejú aj detoxikačné kúry, ktoré zbavia organizmus nahromadených škodlivín. Prvým krokom k úspechu je však správny pitný režim a my vieme, ako ho spríjemniť.

Prejdite na prípravu domácich bubliniek, pomocou systému SodaStream a pripravujte si sýtené nápoje v pohodlí domova kedykoľvek dostanete chuť! Drinky, vyrobené zásluhou šikovných rúk rodinných príslušníkov, chutia predsa vždy o čosi lepšie. Pripravili sme pre vás zoznam benefitov, ktoré so sebou prináša príprava domácej perlivej vody.

Pozri aj: Ako bojovať proti plastom? Využi moderné prostriedky!

pitný režim

Zdroj: Shutterstock®

1. Koniec ťahania ťažkých fliaš

Mnoho ľudí uprednostňuje pred klasickou čistou vodou jej sýtenú verziu. Bublinky predsa vždy príjemne osviežia. Ťahanie ťažkých balených fliaš z obchodu do domácnosti však takou príjemnou aktivitou nie je. Praktickým riešením je prístroj na výrobu domácej perlivej vody od značky SodaStream, ktorý u vás určite nezapadne prachom. Okrem štýlového dizajnu oceníte aj jeho jednoduché používanie. S ľahkosťou to zvládnu nielen tí, čo v kuchyni radi experimentujú, ale aj členovia rodiny, ktorí sa jej radšej oblúkom vyhýbajú. Stačí len naplniť fľašu vodou, vložiť do prístroja a stlačením tlačidla pridať požadované množstvo bubliniek. Príprava nápojov sa stane obľúbeným rituálom aj najmenších pomocníkov.

Sodastream

Zdroj: Shutterstock®

2. Výhodná investícia

Kúpa prístroja je investíciou, ktorá sa vám vráti už po krátkom čase. Už viac nebudete „vyhadzovať“ peniaze za veľké balenia vôd. Karafu napustíte vodou z vodovodu a bombička s potravinárskym plynom CO2 vystačí na 60 − 80 litrov nápoja. Jej výmena stojí len 7,49 eur.

3. Ekologické riešenie

Okrem vašej peňaženky šetrí domáca výroba perlivej vody aj životné prostredie. Prístroje SodaStream sú dodávané spolu s fľašami, ktoré sa dajú opakovane používať až tri roky. Prírodu tak môžete odbremeniť od tisícok plastových fliaš a plechoviek. Okrem toho, fľaše SodaStream neobsahujú škodlivú látku BPA, ktorú do nápojov vylučujú bežne dostupné PET fľaše. Máte tak záruku, že váš nápoj je vždy čerstvý a zdravý.

4. Štýlový doplnok

Prístroje na výrobu domácej perlivej vody sa budú, narozdiel od plastových fliaš, vo vašej domácnosti vynímať ako štýlové kuchynské doplnky. Dôkazom je široká ponuka značky SodaStream s prístrojmi, charakteristickými nadčasovým a elegantným dizajnom. Dostupných je päť základných modelov v neutrálnych odtieňoch či výraznejších pastelových farbách.

Zaujme ťa: Ako na pitný režim? Koľko vody denne by sme mali vypiť?

SodaStream sklenené poháre

Zdroj: Shutterstock®

Tip:

Novinkou v ponuke je exkluzívny prístroj CRYSTAL v snehobielom prevedení. Elegantný dizajn sa hodí do akéhokoľvek interiéru. Pracuje na mechanickom princípe a na jeho prevádzku tak nie sú potrebné žiadne batérie ani sieťové pripojenie. Bez problémov ho môžete zobrať napríklad na grilovačku v záhrade či piknik v prírode. V balení je okrem prístroja a bombičky CO2 aj sklenená karafa. Číre sklo s dizajnom vĺn upúta už na prvý pohľad a zaručene ozvláštni stolovanie. V ponuke značky SodaStream tiež nájdete špeciálny set štyroch originálnych sklenených pohárov z priezračného skla, ktoré dizajnovo ladia s karafou.

Viac informácií nájdete na www.sodastream.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Marta Bujdošová 18.05.18 14:54

MB
karma
98.00

ja neviem ci prave bublinkove napoje su vhodne na dostanie sa do formy :)

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 18.12.18 16:59

karma
127.00

Voda bez bubliniek je najzdravšia.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní