Neštandardný dom Demi Lovato vás prekvapí! Toto ste ešte nevideli!

Neštandardný dom Demi Lovato vás prekvapí! Toto ste ešte nevideli!
  • 13.10.2022
  • Veronika Nemčeková

Americká speváčka a herečka Demi Lovato, ktorej meno sa v médiách skloňuje predovšetkým v súvislosti s jej postavou a váhou, psychickými problémami, predávkovaním či sexuálnou orientáciou, sa usadila v slnečnej Kalifornii.

Do svojho neštandardne zariadeného domu v Los Angeles nechala nahliadnuť portál Architectural Digest. Statok so šiestimi spálňami a siedmimi kúpeľňami jej pomohli zariadiť dizajnéri Kat Bell a James Drew zo štúdia Argyle Design.

Každá miestnosť je výnimočná

Vízia rodáčky z Albuquerque v Novom Mexiku bola, aby každá miestnosť v dome bola jedinečná a iná ako ostatné. Každý centimeter priestoru údajne tiež stelesňuje jej osobnosť. Doplnky a diela, ktoré sa nachádzajú v interiéri, pochádzajú od menej známych umelcov a dizajnérov, ktorým chcela dať šancu zažiariť a ukázať svoj talent.

Izba na vítanie hostí

Jednou z mnohých impozantných miestností je izba so žltou sedačkou a čiernymi záclonami. Tridsaťročná interpretka ju plánovala používať na vítanie hostí. Ako sama priznala, veľa času v nej však netrávi. Chcela, aby izba pôsobila maximalistickým a kreatívnym dojmom a aby ňou boli ľudia pri príchode do domu unesení.

Na podlahe sa nachádza koberec s vyobrazeným tigrom. Čierno-biele tapety dovoľujú vyniknúť krbu, nad ktorým je zavesená pestrofarebná textilná dekorácia. Ide o dielo Hannah Epstein s názvom Biele lodičky. Po bokoch visia netradičné lampy v tvare kvetov. V izbe nájdete aj sochu v antickom štýle.

Odporúčame: Inteligentná domácnosť: 5 dôvodov, pre ktoré ju budete zbožňovať!

dom Demi Lovato

Zdroj: instagram.com/archdigest

Priestor pre psov

Speváčka miluje zvieratá, a tak pre svojich psov v dome zriadila špeciálny priestor, kde môžu vykonávať biologické potreby, piť, jesť, oddychovať i hrať sa. Okrem pelechov a misiek sem Lovato spolu s dizajnérmi umiestnila aj sochy psov jednoduchých tvarov. Na stenách visia portréty jej štvornohých miláčikov Batmana a Cinderelly.

Vlastný salón krásy

Herečka si v dome zriadila aj miestnosť, ktorú zbožňuje a je pre ňu veľmi dôležitá. Ide, takpovediac, o domáci salón krásy, v ktorom sa pripravuje na vystúpenia. V izbe s červenými a ružovými závesmi má všetko potrebné pre úpravu vlasov a mejkap.

Nechýba sedačka na odpočinok i osvetlené zrkadlo typické pre šatne megahviezd. Beauty salónik ju nabíja energiou aj vďaka tapetám s exotickými palmami. Špeciálne hrdá je na svietiaci nápis: „Bez úsmevu nie je tvoj outfit úplný.“ Má pre ňu špeciálny význam a pripomína jej, aby zostala pozitívne naladená.

Presvetlená obývačka

V obývačke zaujme veľká žltá pohovka, zdá sa, že Lovato má pre túto farbu slabosť. Do miestnosti preniká množstvo svetla z terasy, čím ju doslova rozžiaruje. Steny sú natreté tmavou farbou, aj napriek tomu ju však speváčka nepovažuje za ponurú.

V obývačke si dali záležať na detailoch, ktoré interpretke robia radosť. Ide napríklad o stoličku v tvare hríbu, kryštálové lampy, čierne prasa vyrobené z kože alebo konferenčný stolík pripomínajúci bonsaj. Na stene visí obraz s farbami dúhy od umelkyne menom Lola Rose Thompson. Nechýbajú dizajnové svietidlá.

Inšpirujte sa: TOP nápady ako zariadiť malý byt: Vaše kráľovstvo bude dokonalé!

dom Demi Lovato

Zdroj: instagram.com/archdigest

Modro-žltá kuchyňa

Kuchyňa hýri farbami rovnako ako ostatné časti domu. Dominantné sú však žltá a modrá. Časť steny zdobí kvetovaná Gucci tapeta. Záležať si dali aj na úchytoch na skrinky nevšedných tvarov. V strede nechýba ostrovček, ktorý nachádza využitie najmä, ak do domu zavítajú hostia. Lovato totiž veľmi rada varí spolu s priateľmi. Toto miesto tiež označila za centrum domu.

Na stene vedľa okrúhleho stola, kde Lovato rada raňajkuje, visí dielo umelca Lukea Chiswella. Ide o zničený skejtbord s nápisom „krásny“. Tento umelecký kúsok má pre Demi veľkú osobnú hodnotu, pretože sama zažila neľahké časy, kedy si, takpovediac, siahla na dno svojich síl.

Duchovia v hale

Lovato a dizajnéri sa vyhrali aj v hale, ktorá spája viacero miestností v dome. Čierno-biele steny lemujú farebné obrazy kreslených duchov s potlačou značky Gucci. V dome sa nachádza aj súkromná kinosála, kam speváčka rada bráva svojich priateľov.

Jedáleň s nepoužiteľnými stoličkami

Jedálni dominuje obrovský stôl. Nie všetky stoličky sa však dajú použiť. Dve slúžia len ako dekorácia, pretože sú príliš malé, aby na nich sedel niekto dospelý. Podľa speváčky sú ale úžasne roztomilé. Dekorácie na svetlofialových stenách majú nádych mora. Pod stôl umiestnili koberec so zvieracím vzorom.

Luster ako búrkový mrak

Dom má aj futuristický výťah, ktorý Lovato nazýva vesmírna loď. Nachádzajú sa v ňom farebne podsvietené zrkadlá a slúži na presúvanie sa medzi jednotlivými podlažiami nehnuteľnosti. Na hornom poschodí sa nachádza izba, akú nenájdete len tak.

Miestnosť, v ktorej s obľubou trávi čas s kamarátmi, hýri farbami. Nad kreslami rôznych odtieňov visí luster v dizajne búrkového mraku. Ten mení farbu podľa hudby, ktorá práve hrá. Umelkyňa Jen Stark sa postarala o strop. Na okná použili závesy s trblietkami.

Prečítajte si: Najhoršie dizajnové trendy: Tomuto sa v interiéri radšej vyhnite!

Demi Lovato

Zdroj: instagram.com/ddlovato

Kryštály v spálni

Spálňa je pre hviezdu známu z komediálnych filmov a seriálov miestom, kde rada leňoší a pozerá televíziu. Priestoru dominuje obrovská posteľ a v miestnosti sa nachádza aj množstvo kryštálov. Ide o niekoľko desiatok centimetrov vysoké kusy, napríklad selenit a ametyst.

Kúpeľňa inšpirovaná morom a farebné šatníky

V hlavnej kúpeľni domu prevažuje modrá. Nechýba samostatne stojaca vaňa, priestranný sprchový kút, úchvatný visiaci luster a množstvo drobných doplnkov, ktoré opäť súvisia so životom pod hladinou mora.

V dome má Lovato aj viacero samostatných šatníkov. Na jeden musela pre nedostatok miesta premeniť aj hosťovskú izbu. Kúsky, ktoré má v ňom uložené, rovnako ako interiér obsahujú azda celé farebné spektrum.

Trampolína, bazén a nahrávacie štúdio

Na dvore nechýba kútik na grilovanie či súkromný záhradný bazén. Netradičná je aj trampolína, ktorá nie je vyvýšená, ale zapustená priamo do zeme.

Súčasťou nehnuteľnosti je aj vlastné nahrávacie štúdio. V ňom podľa vlastných slov speváčka môže byť sama sebou a zraniteľná. Ako Lovato informovala aj na svojom Instagrame, kariéru popovej hviezdy hodila za hlavu a v najbližšej dobe sa chce zamerať na rock.

Vyberte sa na prechádzku a popozerajte si bývanie Demi Lovato zblízka prostredníctvom tohto videa:

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/archdigest, instagram.com/ddlovato

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 13.10.22 18:59

KK
karma
105.00

Tak toto nie je moja šálka kávy, viac sa mi páči niečo oveľa menšie a útulnejšie.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 17.10.22 21:34

karma
-1.00

Nič pre mňa vôbec z neho nevyžaruje pohoda teplo domova

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní