Zo školy rovno do práce. S týmito outfitmi máte vyhraté

Zo školy rovno do práce. S týmito outfitmi máte vyhraté

Sychravé dni značia nielen koniec leta, ale tiež začiatok školského roka. Ak plánujete počas školy aj pracovať, budete potrebovať outfity, s ktorými zvládnete z prednášky ísť rovno na pracovnú schôdzku.

Jeseň je obdobím vrstvenia. Konečne môžete zo skrine opäť vytiahnuť svetre, roláky, dlhé nohavice, kabáty a vesty. Aby ste sa ale v oblečení cítili pohodlne a zároveň v ňom dokázali sedieť v škole aj v práci, potrebujete najmä pohodlné kúsky.

Pletená vesta ako super tranzitný kúsok

Vesty ako také sú naozaj ideálnym jesenným kúskom. Či už ako vrchný kúsok namiesto teplého kabáta alebo ako skvelý vrstviaci kus napríklad na košeľu. V dňoch, keď už nie je teplo, ale nie je ešte ani taká zima, aby ste museli vytiahnuť hrubý teplý sveter a zimný kabát, bude vesta vašim najlepším kamarátom. Skombinujte tú pletenú s obyčajnou bielou košeľou a voľnými nohavicami. Táto klasická kombinácia je pohodlná a zároveň elegantná. Dlhšia oversized vesta bude skvelo vyzerať na šatách s dlhým rukávom. Alebo siahnite po „kabátovej“ veste, ktorú stačí prehodiť cez sveter a k nej obliecť pokojne aj obyčajné džínsy. Outfit tak hneď dostane sofistikovanejší nádych.

Pozri aj: Jesenný šatník: Ktoré farby by v ňom mali dominovať práve v tomto ročnom období?

Voľné nohavice na každú príležitosť

Ak ste ešte nezainvestovali do páru kvalitných látkových nohavíc, tak je čas to napraviť. Tento kúsok je totiž ten pravý na prechod z letných do jesenných dní. Zvoliť môžete rovný cigaretový strih, zúžený, alebo flare. V každom prípade zabodujete. Navyše sa budú veľmi dobre kombinovať so svetríkmi a teniskami. Takže sa nemusíte báť, že by ste svoju pohodlnú obuv museli hneď vymeniť za lodičky. Na chladnejšie dni sa nemusíte báť ani chelsea boots. A ak by bola predsa len už väčšia zima, pohodlne si pod nohavice oblečte teplejšie silonky. Nevyhýbajte sa ani farbám, nemusíte siahať len po neutrálnych hnedých a čiernych odtieňoch nohavíc. Čo takto pastelová fialová alebo sýta ružová?

Letná sukňa v jesennej kombinácii

Ak ste v lete mali obľúbenú voľnú midi sukňu, nehádžte ju do krabice s letnými vecami len čo sa o slovo prihlási jeseň. Dokážete z nej totiž vykúzliť dokonalý prechodný outfit. Stačí ju skombinovať so svetrom. Alebo stavte na košeľu s pletenou vestou. Najlepšie budú fungovať sukne tzv. fit and flare strihu, teda v páse a na stehnách obtiahnutejšie a spodok voľný do áčka. Ale ani puzdrovú sukňu nemusíte odkladať bokom. Populárne sa navyše opäť stávajú aj mini sukne s károvaným vzorom. Už len stačí zobrať štýlový batoh či kabelku, kam vmestíte skriptá aj notebook a je to.

Neprehliadni: Angelina Jolie a jej cit pre eleganciu: Inšpiruj sa ňou aj ty!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Maxianová 10.10.22 19:07

MM
karma
100.00

vrstvenie je kreatívne, pohodlné i super

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 17.10.22 21:29

karma
-1.00

Toto bude stále IN

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní