TOP inšpirácie: Jesenné dekorácie, ktoré vnesú nového ducha do domácnosti

TOP inšpirácie: Jesenné dekorácie, ktoré vnesú nového ducha do domácnosti

Jeseň ponúka toho mnoho. V prvom rade príroda mení svoje šaty a hýri rôznymi farbami. Zo stromov padajú listy, veveričky a iné lesné tvory sa začínajú zásobovať a pripravovať na zimu a my si užívame tú krásu. Prechádzky po lesných chodníkoch pokrytých opadaným lístím, posledné nasávanie vitamínu D a relax. No k jeseni patria aj rôzne jesenné maškrty, ako je napríklad jablkový koláč známy aj ako jablkové pité, hokkaido polievka a mnohé ďalšie tekvicové či jablkové pochúťky.

Jesenné dekorácie na stôl, zo šišiek a iných prírodnín

Toto obdobie je rovnako skvelou príležitosťou na skrášlenie domácnosti a vnesenie jesenného závanu do nej. Ako prvé láka vojsť do obchodu a kúpiť vankúše na pohovku s jesennými vzormi alebo všetky jesenné dekorácie, ktoré obchody ponúkajú. Avšak, nemusíte „nabúravať" svoj rodinný rozpočet len pre to, aby ste si domácnosť skrášlili jesennými dekoráciami. Vyberte sa na jesennú prechádzku a poriadne sa rozhliadnite okolo seba. Aj príroda samotná ponúka mnoho inšpirácii na jesenné dekorácie. Opadané listy môžete použiť do jesenného venca či iného aranžmánu. Listami môžete oblepiť sklenené fľaše a previazať motúzikom – vytvoríte si tak originálne svietniky. Z listov sa dajú dokonca vyrobiť ruže, ktoré budú krásnou dekoráciou vo váze. Konáriky vám poslúžia na vytvorenie venca alebo na dozdobenie aranžmánu vo váze. Ani také gaštany či šišky nie sú na zahodenie. Oplatí sa ich nazbierať a roztrúsiť po domácnosti. Napríklad ich môžete poukladať na tanierik, do stredu ktorého položíte vysokú sviečku. Môžete ich zakomponovať do jesenného venca na dvere alebo z gaštanov spolu s deťmi vytvoriť postavičky a zvieratká.

Nezabudnite však využiť aj to, čo už doma máte z predchádzajúcich rokov. Nechajte sa inšpirovať nasledujúcou galériou, ktorá je studnicou jesenných inšpirácií.

Pozri aj: Jesenný veniec na dvere: Najkrajšie nápady, ako si veniec vyrobiť

- Inšpirácia na jesenné dekorácie
1 z 12

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 23.10.21 11:12

KK
karma
109.00

krásne inšpirácie

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 24.10.21 12:43

MC
karma
109.00

pekné jesenné inšpirácie

  • 0
Odpovedať

Maria Pomšahárová 29.10.21 16:42

karma
-1.00

krásne ...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní