Veľká recenzia oblečenia a doplnkov z LITTLE HIPSTER SHOP

Veľká recenzia oblečenia a doplnkov z LITTLE HIPSTER SHOP

Všetky maminky veľmi dobre vieme, že kvalitné, pohodlné a funkčné oblečenie pre naše malé ratolesti je veľmi dôležité a zároveň aj nevyhnutné. Aj keď je v dnešnom svete výber detského oblečenia naozaj veľmi veľký, nie vždy spĺňa všetky nami požadované kritériá.

Som veľmi rada, že sme mali možnosť spoznať oblečenie z originálneho obchodu s detským oblečením a sortimentom LITTLE HIPSTER SHOP, pretože tovar, ktorý ponúkajú, doslova predčil všetky naše očakávania!

Nech sa páči – prinášam vám veľkú recenziu detského oblečenia z Little Hipster Shop. Nechajte sa očariť a inšpirovať, pretože sme si istí, že kúpu ich produktov nebudete ľutovať.

Teddy bunda LIEWOOD

Teddy bunda Arna Golden Caramel Liewood je vyrobená z recyklovaného materiálu, preto sme si isté, že poteší aj všetkých fanúšikov ekologického spôsobu života. Jej strih je klasický, rovnako ako aj strih goliera, čo dnes už nebýva zvykom. Bundička je vyrobená z mäkkej vlasovej tkaniny, vďaka čomu je to dokonalá voľba prechodnej bundy.

Univerzálna golden caramel farba robí z tejto teddy bundy verziu „unisex" – teda je vhodná ako pre chlapcov, tak aj pre dievčatá. My oceňujeme je funkčnosť a praktické vrecká, do ktorých sa pohodlne schovajú nielen ruky, ale aj malé drobnosti.

Teddy bunda sa zapína na skryté gombíky, preto pôsobí ako mimoriadne jednoduchý, čistý a ľahko kombinovateľný kúsok. Dobre sa v nej pohybuje a ani pri aktívnych hrách vonku nie je obmedzujúca – či už v nej dcérka skáče, behá alebo sa hrá na preliezkach na vonkajšom detskom ihrisku.

Tešíme sa, že je súčasťou nášho šatníka a skvelý strih bundičky prezrádza, že nám zaručene vydrží dlhšie ako iba jednu sezónu. Navyše, s topánkami, nohavicami či doplnkami z Little Hipster Shop je táto bundička ľahko kombinovateľná, čo oceňujeme najmä ráno, keď sa ponáhľame do škôlky a každá sekunda je na nezaplatenie.

Odporúčame: ORIGINÁLNE oblečenie pre deti: Objavte s nami nové trendy pre vaše ratolesti. Vyberie si určite každý

Teddy bundy LIEWOOD

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková/ LITTE HIPSTER SHOP

Zimné bundy MINYMO a ENFANT

Zimná bunda pre deti Elderberry Minymo je prenádherná voľba pre všetky menšie i väčšie princezné. Ide o originálny kúsok, ktorý je nielen praktický, ale svojim dizajnom maximálne dievčenský a neodolateľný. Príjemný odtieň fialovej farby vytvára dokonalý look a veľkou výhodou na tejto bundičke sú aj reflexné prvky.

Táto bundička je určená na zimné obdobie, je teplá a materiál, z ktorej je vyrobená je:

  • priedušný,
  • vetruvzdorný, 
  • vodeodolný.

Zimná bunda Minymo je tak ideálnou voľbou aj na hru vonku počas dní v daždi, snehu či vetre bez toho, aby vaše dieťatko prechladlo alebo premoklo. My oceňujeme jej predĺžený strih, kapucňu s kožušinkou, ako aj patenty na rukávoch. Originálnym doplnkom sú volány, ktoré túto bundičku menia zo „športovej" verzie na „elegantný" kúsok v šatníku.

Bunda Java Minymo si nás ihneď získala svojou farbou. Ide rovnako o teplú bundičku so všetkými vlastnosťami tak, ako to je aj v predchádzajúcom prípade zimnej bundy. Strih je mimoriadne premyslený a dôsledný s ohľadom na všetky detaily. Už teraz vieme, že nám táto bundička vydrží minimálne 2 – 3 sezóny, preto je investícia práve do týchto typov zimných búnd z Little Hipster Shop skutočne dobrou voľbou.

Neprehliadnite: Štedrovečerný stôl: Stavíš na klasiku alebo ťa láka severský štýl?

zimné bundy MINYMO (lila farba) a ENFANT (kvietkovaná)

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Teddy kukla so zipsom KONGES SLOJD

Teddy kukla so zipsom Maple sugar Konges Sløjd je dokonalou voľbou pre tie detičky, ktoré často zabúdajú na šál, nákrčník alebo na čapicu. A to sa v týchto chladných dňoch predsa nevypláca!

Určite to poznáme všetci – deti niekedy behajú s rozopnutou bundou a odmietajú si ju zapnúť, a rovnako často odmietajú aj čiapku. A preto práve tento nákrčník s kapucňou zachráni situáciu! Nahradí totiž čiapku aj šál, a to všetko v jednom. Kukla je vyrobená zo 100 % teddy polyesteru a podšívka zo 100 % bavlny.

My oceňujeme predovšetkým jednoduché obliekanie tohto originálneho kúsku, pričom kukla sa nepretáča a celý čas drží na pravom mieste. A to aj pri aktívnom spôsobe trávenia voľného času.

Odporúčame aj: Kedy zdobiť vianočný stromček? Je na to ešte priskoro?

 Teddy kukla so zipsom KONGES SLOJD

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Zimná čiapka ENFANT a Ovčím rúnom zateplené termo čižmy ENFANT

Čiapka Coffee Bean Enfant je mimoriadne príjemným, krásnym a dobre padnúcim kúskom v zimnom šatníku vášho malého pokladu. Táto farba je vhodná rovnako pre chlapcov i pre dievčatá, pričom jej strih je navrhnutý tak, aby čiapka slúžila nie 1 či 2 sezóny, ale rovno niekoľko rokov! Krásne kopíruje hlavičku a je zrejmé, že sa dcérke prispôsobí aj vtedy, keď bude staršia.

Čiapka je podšitá flísom a krásna kožušinka na brmbolci iba podčiarkuje originalitu tohto nevyhnutného kúsku.

Fialové trblietavé termo čižmy s ovčím rúnom En*Fant sú naozaj neprekonateľné! Nielenže splnia svoju službu počas chladných upršaných dní, ale aj počas zimy, nakoľko sú vo vnútri podšité práve ovčím rúnom. Bonusom je možnosť ich prania v práčke! 

Celé termo čižmy sú vyrobené z materiálu megol", ktorý patrí do rodiny styrénových termoplastových materiálov. MEGOL® je skvelým materiálom, z ktorého sa vyrába množstvo kvalitných termo čižiem a gumákov. Medzi jeho vlastnosti patrí najmä: 

  • 100% recyklovateľnosť,
  • bez obsahu PVC,
  • bez ftalátov,
  • priateľský k pokožke,
  • vysoká odolnosť voči starnutiu,
  • vynikajúca odolnosť voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom,
  • vysoká odolnosť voči oderu,
  • tepelná odolnosť do 100 stupňov Celzia,
  • vysoká farebná stálosť,
  • stabilná forma.

Zaujme vás: Spontánnosť nemá v krvi každý! Ale tieto 3 znamenia zverokruhu ÁNO! Máš ju aj ty?

ENFANT detská zimná čiapka a ENFANT ovčím rúnom zateplené termo čižmy

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Detské domáce oblečenie - srdiečková súprava KONGES SLOJD

Merino sveter Buttercream Heart Konges Sløjd spolu s Merino nohavicami Buttercream Heart Konges Sløjd vytvárajú dokonalé kombo domáceho oblečenia, v ktorom sa vaša princezná bude cítiť zaručene ako v bavlnke.

Moje skúsenosti s kúpou oblečenia pre dcérku sú rôzne, a to najmä čo sa týka pohodlného domáceho oblečenia, ktoré jej nebude príliš voľné, nakoľko je štíhla a útla, a ani príliš obmedzujúce, keď sa dcérka bude chcieť doma hrať sama či s kamarátmi.

Odkedy sme vyskúšali túto prekrásnu srdiečkovú súpravu, dcérka by ju rada nosila stále. A ja sa jej vôbec nečudujem! Materiál je maximálne príjemný, jemný a pritom teplučký a pohodlný. Mäkký sveter zo žakárového úpletu je vyrobený z 50 % organickej bavlny a 50 % vlny. Je navrhnutý s rebrovaným zakončením a mierne padnutými ramenami pre uvoľnený strih.

Mäkké žakárové úpletové nohavice sú vyrobené z rovnakého pomeru organickej bavlny a vlny a sú taktiež navrhnuté pre maximálne pohodlie – s elastickým pásom na šnúrku a rebrovanými manžetami.

Tip pre vás: Zimu nevidíme čierno, no radi sa elegantne obujeme do čiernej: A čo ty? Inšpiruj sa!

Detské domáce oblečenie - srdiečková súprava KONGES SLOJD

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Detská tepláková súprava a Liewood Falk termoska

Tepláky Blusher MINYMO spolu s mikinkou Withered Rose GOTS EN*FANT tvoria ideálnu teplákovú súpravu na chladnejšie dni práve v tomto období. Strih je mimoriadne dobre volený aj pre útlejšie dievčatá, ako je moja dcérka. Tepláčiky jej dobre držia na páse bez ďalšej nutnosti ich sťahovať či nebodaj prešívať.

Tepláčiky sú zo 100 % bavlny a sú cool, módne a navyše aj funkčné, čo iste ocení každý rodič. Stručne povedané, hodia sa do škôlky, na doma, na bláznenie alebo dlhšie cestovanie autom, nakoľko sú veľmi pohodlné.

Mikinka je z materiálu 95 % organickej bavlny a 5 % elastanu, pričom má aj certifikát GOTS – Global Organic Textile Standard. Ide o najprísnejší medzinárodný biotextilný certifikát. Zaručuje ekologickú čistotu výroby aj konečného výrobku, pričom chráni životné prostredie, zdravie ľudí zamestnaných vo výrobe a v neposlednom rade aj užívateľov biotextilu. GOTS má podrobne spracované aj požiadavky na bezpečné a dôstojné pracovné podmienky. 

En*FANT je dánska značka, ktorá patrí do skupiny Brands4kids. Navrhuje a vyrába oblečenie a obuv pre deti od 0 do 12 rokov. Kvalita, komfort a pohodlie sú priority tohto rodinného podniku. 

Táto tepláková súprava sa taktiež okamžite stala pevnou súčasťou nášho šatníka, pričom jednotlivé kúsky sa navzájom veľmi jednoducho kombinujú a dopĺňajú, čo je pre všetky malé parádnice veľká výhoda.

Súčasťou správnej výbavy každého dieťaťa by mala byť nepochybne aj kvalitná termoska. Tie z Little Hipster Shop – termosky FALK, sú zárukou kvality a originálneho dizajnu. Termosky Falk sú s termálnou funkciou a vyrobené z najkvalitnejšej ocele na trhu – prémiovej ocele 18/8. Nápoje udržujú teplé i studené – chladné až 24 hodín a horúce až 12 hodín. Dodávajú sa so športovým vekom, pričom sú nerozbitné. 

Veľkou výhodou je, že súčasťou balenia je aj kefka na čistenie slamky. 

Pre jej dlhodobé užívanie ale dodržiavajte nasledovné pokyny:

  • umývajte ručne,
  • nepoužívajte v rúre,
  • nepoužívajte v mikrovlnnej rúre,
  • nepoužívajte na vyhrievaciu platňu,
  • neumývajte v umývačke riadu,
  • bezpečný kontakt s potravinami.

Odporúčame vám: Gigantický šál: Tento hrejivý a štýlový doplnok by si si mala určite zaobstarať

Detská tepláková súprava a Liewood Falk termoska

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Zateplené detské nohavice značky BOBOLI

Zateplené nohavice značky BOBOLI v khaki farbe majú dokonalý strih. Ten som ocenila v prvom rade ja ako mamina malej parádnice, ktorej nie vždy všetko sedí tak, ako má. Dlho som pre dcérku hľadala dobre padnúce nohavice, ktoré budú pohodlné, zároveň pekné a nebudú dcérku obmedzovať v nijakej činnosti. A hurá - našla som!

Vďaka Little Hipster Shop a zatepleným nohaviciam značky BOBOLi sme našli priam ideálny kúsok, ktorý na pohľad nevyzerá ako tepláky, ale zároveň ani ako „klasické" či „slávnostné" nohavice, ktoré vyberáme zo skrine iba sporadicky.

Tieto sú určené na každodenné nosenie a perfektne sadli aj na útly pás mojej dcérky, pričom aj ich dĺžka a šírka je šitá doslova ako na mieru. Tešíme sa, že tento univerzálny a ľahko kombinovateľný kúsok je súčasťou nášho šatníka.

Neprehliadnite ani: Zimná čiapka, ktorá pristane každej! Siahni po „beanie“, ktorú si zamiluješ

Zateplené detské nohavice značky BOBOLI

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

Detské pyžamo a Lampička LIEWOOD do izbičky pre príjemné zaspávanie

Bambusové pyžamo Misty rose Minymo je to najlepšie pyžamo, aké sme kedy mali! Je vyrobené z najjemnejšej bambusovej viskózy a navyše bambus je prírodný produkt, ktorý reguluje telesnú teplotu, zároveň je mäkký, pohodlný a antibakteriálny. 

Pre tých, ktorí stále hľadajú ideálne pyžamko pre ich ratolesti, mám iba jedno odporúčanie – Little Hipster Shop!

Nočná lampa tmavoružový tučniak Ditlev Liewood je úžasným spoločníkom pre detičky, ktoré nerady zaspávajú po tme a chcú mať po ruke svojho nočného kamaráta. Lampička je vyrobená z ekologického silikónu a je dodávaná v dvoch roztomilých farbách s prepracovanými detailmi tučniakov, ako sú oči, zobák, krídla a chodidlá.

Lampa je navyše aj šetrná k životnému prostrediu, pretože nefunguje na batérie, ale je NABIJATEĽNÁ!

Zaujme vás: Ako predísť vianočnému stresu? S týmito radami to zvládneš ľavou zadnou

Detské pyžamo a Lampička LIEWOOD do izbičky pre príjemné zaspávanie

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Martina Begalova 01.12.22 14:02

MB
karma
108.00

krásne kúsky oblečka, príjemné farby, materiál.. radosť vyberať.

  • 0
Odpovedať

Mária Sivová 01.12.22 21:58

MS
karma
100.00

Veľmi pekné oblečenie a v kvalitných materiáloch.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 03.12.22 20:29

karma
-1.00

Všetko peknučké budem kupovať pre vnúčatá

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní