Zimná čiapka, ktorá pristane každej! Siahni po „beanie“, ktorú si zamiluješ

Zimná čiapka, ktorá pristane každej! Siahni po „beanie“, ktorú si zamiluješ

Zimná čiapky ani klobúky nie sú moc ohľaduplné k naším účesom. Ráno si vlasy upravujeme desiatky minút len pre to, aby sme si na hlavu nasadili čiapku, ktorá akúkoľvek našu snahu o dokonalý účes prekazí v priebehu niekoľkých sekúnd. Áno, v zime po nich siahame, aby nám nebola zima na hlavu a neodmrzli nám naše uši. Ale, keď si ju zložíme z hlavy, z nášho účesu nie je nič. A popravde, čiapky sa nehodia každej žene. Nie všetky sa v čiapke cítime neodolateľne a sexy.

Milujeme, ako čiapky alebo klobúky vyzerajú na iných. No naša snaha napodobniť ich vzhľad sa rozplynie v sekunde, ako si čiapku natiahneme. Čiapky sú však príjemným doplnkom, ktorý skvelo zahreje. Preto by sme sa mali naučiť, ako čiapky nosiť tak, aby sa nám hodili a cítili sa s nimi na hlave príjemne.

Máte tiež pocit, že v čiapke nevyzeráte najlepšie? Tak v tom prípade asi nemáte tú správnu dámsku čiapku na zimu. Údajne čiapka „beanie“ sa hodí každej žene. Ako ju teda nosiť a spraviť z nej ten najdokonalejší zimný doplnok?

Pozri aj: Gigantický šál: Tento hrejivý a štýlový doplnok by si si mala určite zaobstarať

dámska čiapka

Zdroj: pinterest.com/popsugar/

Čiapky ako ten najlepší zimný doplnok?!

Čiapky opäť získali dizajnérsku pečať ako ideálny doplnok na nadchádzajúcu zimu. Nemalo by byť prekvapením, že práve zimné čiapky sú také ideálne. Sú tu už odnepamäti, pomáhajú nám udržiavať sa v teple, sú neformálne, užitočné a ľahko sa nosia.

Dámy, ak ste doposiaľ mali voči čiapkam akékoľvek predsudky, tak ich odhoďte bokom! Nezáleží na tom, aký máte tvar hlavy, táto čiapka sa hodí úplne každému. Beanie čiapka nemá žiadne podmienky kombinovania. Tak, ako si k rifliam oblečiete teplý sveter, tak si k bunde alebo ku kabátu doladíte zimnú čiapku, ktorá vás ohreje pri ceste do práce, zimnej prechádzke či zimných radovánkach. V čiapke, či už bude hladká alebo textúrovaná, s brmbolcom alebo bez neho, budete sa cítiť pohodlne.

Ak sa počas chladných dní chcete cítiť čo najpríjemnejšie, tak voľte čiapku z priadze. Natiahnite si ju na uši a zostaňte v teple po celý deň. Mimochodom, vedeli ste, že niektorí si dokonca nasadzujú čiapku na hlavu aj v pohodlí domova? Nie len pre to, aby sa cítili príjemne, ale hlavne počas prechladnutia či chrípky. Čiapka nás totižto udržiava v teple (vraj hlavou strácame 80 % telesného tepla) a údajne pomáha dostať sa nám z chrípky o niečo rýchlejšie – stojí za vyskúšanie.

Čiapku beanie si môžete vzadu jemne ohnúť a nechať ju prevísať. Nechce sa vám ju nijako stajlovať? Tak si ju len natiahnite na hlavu a viac neriešte. Či už pôjdete vysypať smeti v teplákovej súprave alebo do mesta, práce, na prechádzku – spravte z čiapky počas zimy vašu najlepšiu spoločníčku.

Neprehliadni: Pruhované svetre: Máš vo svojom šatníku tento horúci trend?

zimná čiapka

Zdroj: pinterest.com/myrogue8/

čiapka s brmbolcom

Zdroj: pinterest.com/jacquelenehayes/

vlnená čiapka

Zdroj: pinterest.com/dontbearunaway/


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Katarína Konečná 20.11.22 10:15

KK
karma
109.00

Páčia sa mi čiapky, klobúky, baretky, ale ja osobne neznášam na hlave nič, moje vlasy nie sú na to stvorené a tak si dám niečo na hlavu iba v prípade nutnosti.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 01.12.22 18:53

MM
karma
100.00

ja sa teda s čiapkou vôbec nekamarátim

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní