Canon Zoemini S2: Zábavné fotenie, inovatívne možnosti úpravy fotografií a okamžitá tlač

Canon Zoemini S2: Zábavné fotenie, inovatívne možnosti úpravy fotografií a okamžitá tlač

Spoločnosť Canon Europe dnes predstavila Canon Zoemini S2 – najnovší prírastok do rodiny instantných fotoaparátov pre tých, ktorí chcú fotografovať, upravovať a tlačiť snímky nech sú kdekoľvek. Nový inovatívny fotoaparát s tlačiarňou nadväzuje na svojho predchodcu Canon Zoemini S. Umožňuje pridávať okraje a upravovať snímky pomocou filtrov, voliť z rôznych fotografických režimov a ukladať tie najlepšie snímky do poradovníka na neskoršiu tlač – všetko v jednom prístroji. Canon Zoemini S2 v tmavo tyrkysovom, perlovo bielom alebo zlato ružovom prevedení je ľahký a kompaktný, takže ho možno nosiť stále so sebou.

Dajte priestor kreativite s aplikáciou Canon Mini Print

Canon Zoemini S2 je ideálny nástroj pre všetkých kreatívnych, výtvarne a remeselne zameraných používateľov. V spolupráci s aplikáciou Canon Mini Print App v mobilnom zariadení pripojenom cez Bluetooth umožňuje vyrábať zábavné výtvory od koláží a kruhových snímok, až po vpisovanie textu a tlač predpripravených alebo vlastných samolepiek. Perfekcionisti môžu pomocou živého náhľadu v aplikácii Canon Mini Print upravovať pózy a uistiť sa, že v zábere sú všetci kamaráti či celá rodina.

Pozri aj: Masážny zážitok pre náročných: Čím je špeciálna erotická nuru masáž?

Zoemini S2

Zdroj: Canon

Fotografujte, tlačte, lepte

Kreatívne možnosti zariadenia Canon Zoemini S2 rozširuje kombinovaná funkcionalita 2-v-1, vďaka ktorej môžu používatelia fotografovať, upravovať a tlačiť snímky kdekoľvek. S využitím vstavaného zrkadla a kruhového blesku môžu zhotovovať štýlové autoportréty a novými tlačidlami Effects a Frames upravovať pomocou filtrov farebné podanie a pridávať rámčeky. K optimálnemu nastaveniu pri fotografovaní slúžia režimy portrét, vonku a autoportrét, medzi ktorými je možné prepínať posuvným ovládačom na hornej strane. Tlačiť snímky je možné v rôznych formátoch na samolepiaci fotografický papier Zink™ zo zásobníka na 10 listov a vyzdobiť si čokoľvek od notebooku cez steny spálne až po denník.

Kompaktný dizajn

Canon Zoemini S2 je vďaka svojmu kompaktnému prevedeniu a hmotnosti len 188 gramov vynikajúci fotoaparát do vrecka ako spoločník na dovolenku. Ak sa stane, že pred cestou zabudnete doplniť zásobník papiera, môžete napriek tomu fotografovať a ukladať snímky na pamäťovú kartu MicroSD, odkiaľ ich vytlačíte neskôr. Pri synchronizácii so smartfónom sa snímka automaticky ukladá aj s údajom o dátume a čase. Tlačový front je predĺžený oproti predchádzajúcemu modelu, čím sa skracuje nutná doba čakania, odstraňuje nutnosť častého dopĺňania papiera a batéria vydrží tlač až 25 fotografií.

Canon Zoemini príde na slovenský trh v polovici októbra v troch farebných prevedeniach za cenu 169 EUR. Ďalšie informácie o Canon Zoemini S2 nájdete tu: https://www.canon.sk/cameras/zoemini-s2/

instantný fotoaparát Zoemini S2

Zdroj: Canon

Hlavné funkcie a vlastnosti Zoemini S2:

  • Farebné filtre pre živé alebo retro podanie a možnosť čiernobielej tlače
  • Automatické vyváženie bielej a úprava expozície
  • Tlač bez okrajov alebo s bielymi okrajmi
  • Možnosť tlačiť nielen na obdĺžnikový formát, ale aj na kruhový s papierom Zink™ ZP-Circle Photo Paper
  • Kompatibilný s Bluetooth 5.0

Špecifikácia produktu:

  • Napájanie – dobíjací lítium-polymérový akumulátor (700 mAh)
  • Farby tela – zlato ružová, perlovo biela, tmavo tyrkysová
  • Rozmery tela (Š x V x H) – 121 x 80,3 x 22,4 mm
  • Hmotnosť – 188 g

Zaujme ťa: Časté problémy izbových rastlín: Čo sa nám snažia povedať a ako?

Zoemini S2 - fotoaparát a tlačiareň v jednom

Zdroj: Canon

Aplikácia Canon Mini Print:

  • Vyžaduje pripojenie instantného fotoaparátu prostredníctvom Bluetooth k mobilnému zariadeniu s aplikáciou Canon Mini Print App, ktorá je k dispozícii zdarma v obchodoch App Store a Google Play
  • Kompatibilné operačné systémy: iOS 9.0 a novšie, Android 4.4 a novšie
  • Podporované jazyky: angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, taliančina, arabčina, portugalčina, holandčina, nórčina, dánčina, fínčina, švédčina, estónčina, lotyština, litovčina, gréčtina, Čeština, maďarčina, poľština, turečtina, slovinčina, rumunčina, bulharčina, chorvátčina, ruština, kirgizština, kazaština, arménčina, ukrajinčina, hebrejčina

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Mária Reibergerová 04.10.21 23:23

MR
karma
104.00

šikovná mašinka :-)

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 05.10.21 07:15

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj kreatívne možnosti...

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní