Ikona Helen Ruth van Winkle vo veku 91 rokov valcuje Instagram: Jej štýl je TOP!

Ikona Helen Ruth van Winkle vo veku 91 rokov valcuje Instagram: Jej štýl je TOP!

91-ročná babička valcuje internet! Jej entuziazmus a štýl by zahanbil nejednu módnu maniačku, ktorá sleduje všetky najnovšie trendy. Možno by ste si povedali, že v takom vysokom veku by ste boli rady, keby ste vstali z postele a dokázali si čo to uvariť alebo aspoň zájsť do obchodu. Helen však nie je žiadna unavená babička, ktorá by čakala na súdny deň. Helen je poriadnou „bad“ babkou, ktorá má svoj vlastný štýl a nebojí sa byť drzá.

Na Instagrame si účet založila pred vyše 5 rokmi a už dnes sa môže pochváliť s viac ako 3,9 miliónmi fanúšikov. Dokonca podľa portálu boredpanda.com jej fanúšikmi sú aj Rihanna či Miley Cyrus – a to už je čo povedať. Jej štýl je osobitý a hlavne dokáže ním rozžiariť celý svet. Akúkoľvek miestnosť vyplní jej večný úsmev a energia. S heslom „kradnem vašich mužov už od roku 1928,“ patrí Helen medzi najštýlovejšie „bad“ babičky, aké ste kedy videli. Nečakajte žiadne nudné outfity. Helen je slniečkárka a patrične to dáva najavo aj svojim outfitom. Na sociálnych sieťach jej „gangsta“ výraz s cigaretou v ruke, v krátkych šatách či s odvážnymi výstrihmi nemá žiadnu konkurenciu. Táto netradičná babička má aj svoju vlastnú dekoratívnu kolekciu v spolupráci so značkou Sephora.

Helen Ruth van Winkle – babička so štýlom

Než sa stala slávnou a spoznal ju celý svet, viedla obyčajný život. Mala vlastnú farmu, starala sa o vnúčatá a chodievala do kostola. Všetko sa zmenilo, keď ju vnučka odfotila v krátkom tričku a šortkách a fotku „zavesila“ na internet. Vtedy sa rozhodla vytvoriť si vlastný účet na Instagrame (@baddiewinkle), kde začala postupne pridávať svoje fotografie. Jej výstredné outfity postupne zaujali množstvo ľudí, a tak je followeri postupne pribúdali. Jednoducho, Helen má svoj vlastný štýl a jej fotografie hovoria za všetko. Zlá babička s rebelským výzorom vo veku 91 rokov dokáže zahanbiť aj mladšie dámy. Čo hovoríte na jej štýl vy?

Pozri aj: Toto sú najhoršie nákupy cez internet - praskneš od smiechu!

- Helen Ruth van Winkle (@baddiewinkle)
1 z 25

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 10.03.20 07:26

ĽŠ
karma
100.00

Babička so štýlom!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní