Nicole Scherzinger: Aký je jej jedálniček a tipy na udržanie dokonalej postavy?

Nicole Scherzinger: Aký je jej jedálniček a tipy na udržanie dokonalej postavy?
  • 11.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Nicole Scherzinger, rodným menom Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger sa narodila 29. júna 1979 v Honolulu na Havaji. Nicole je americká speváčka, tanečnica a líderka niekdajšej dievčenskej skupiny Pussycat Dolls.

Netají sa tým, že má havajsko-rusko-filipínske korene a vyrastala v rodine zabávačov, čo ju ovplyvnilo a nechala tak naplno prejaviť svoj talent pre hudbu a pohyb. Nicole v mladosti študovala na umeleckých školách a skúšala to dokonca aj na doskách, ktoré znamenajú svet – teda v divadle.

Prvýkrát však zahviezdila v šou Popstars, vďaka ktorej sa dostala do Chicaga a jej kariéra začala rásť závratnou rýchlosťou. Záujem o Nicole sa prejavil aj vo svete modelingu a zúčastnila sa i mnohých televíznych programov, vrátane prestížneho Dancing With The Stars (na Slovensku Let´s Dance) a mnohé roky pôsobí aj ako porotkyňa talentových súťaží, napríklad X Factor.

Nicole Scherzinger a jej partneri

44-ročná Nicole Scherzinger si už dlhé roky vychutnáva celosvetovú slávu, úspech a pozornosť, avšak vo svojom súkromí jej toľko šťastia neprialo. Sedem rokov striedavo randila a rozchádzala sa s pretekárom F1 Lewisom Hamiltonom, neskôr si jej srdce získal bulharský tenista Grigor Dimitrov.

Vzťah so žiadnym z týchto mužov sa však neskončil šťastne. Nicole ale v súčasnosti žiari šťastím po boku ďalšieho športovca, bývalého škótskeho ragbyového hráča Thoma Evansa.

Odporúčame: Vieš, kde býva Santa Claus? Spoznaj jedno z najčarovnejších miest na svete

nicole scherzinger deti

Zdroj: instagram.com/nicolescherzinger

Nicole Scherzinger - žena s dokonalou figúrou

Nicole Scherzinger je nielen krásna a úspešná, ale s hrdosťou sa môže chváliť aj svojou dokonalou figúrou, na ktorej ale tvrdo pracuje. Nicole podľa jej slov uprednostňuje kardio HIIT cvičenia, ako aj HIIT cvičenia so závažím. V rámci svojej rutiny nedá dopustiť na bežiaci pás a kardio cvičenia.

„Mám pocit, že takto dosiahnem viac výsledkov," hovorí Nicole. Neustále ale v cvičení a pohybových aktivitách skúša aj nové veci, ako napríklad box či tanečné kardio.

A ako sa Nicole pripravuje na obdobie blížiacich sa sviatkov? „Je dobré občas aj vypnúť. Počas tohto obdobia je to všetko o rovnováhe a striedmosti."

Neprehliadnite: Hugh Grant sa stal otcom v 51 rokoch, teraz má 5 detí: Ľutuje to?

nicole scherzinger postava

Zdroj: instagram.com/nicolescherzinger

Jedálniček podľa Nicole Scherzinger

Prísna fitness rutina Nicole nie je jediná vec, vďaka ktorej vyzerá fantasticky a cíti sa dobre. Dôležitý je predovšetkým jedálniček, ktorý v prípade Nicole pozostáva z množstva čajov, zeleniny a ľahko stráviteľných potravín.

  • Raňajky Nicole Scherzinger – raňajky pre Nicole znamenajú veľa čaju a vody. Potom nič neje až do obeda.
  • Obed Nicole Scherzinger – Nicole je veľkým fanúšikom raňajkových jedál, ktoré si ale dopraje až v čase obeda. Miluje vajcia a bezlepkový chlieb s prílohou údeného lososa alebo šunky. K tomu cherry paradajky, avokádo alebo jednoduchý zeleninový šalát.
  • Popoludňajší snack – v poobedňajšom čase Nicole obľubuje surové mandle, cherry paradajky, hrášok, slaný popcorn a tmavú čokoládu, ideálne s morskou soľou alebo mandľami. „Ak mám nejaké mrazené ovocie, urobím si smoothie z ovseného mlieka. Niekedy doň dám kurkumový prášok, ktorý je lahodný a protizápalový." Keď má Nicole chuť na niečo pikantné, neváha sa priznať: „Milujem čipsy." 
  • Večera Nicole Scherzinger – okolo šiestej večer si Nicole zvyčajne pripravuje večeru. Vo väčšine dní jej večera obsahuje mäsový proteín, obilniny a zeleninu. „Zvyčajne je to kuracie mäso a ryža, ryba a ryža a potom príloha zeleniny," hovorí Nicole. Inokedy si pripraví bezlepkové cestoviny.
  • Dezerty Nicole Scherzinger – Nicole miluje sladkú pochúťku ako dezert po jedle. Jej obľúbené sú dezerty s polevou zo smotanového syra. „Milujem tortu so smotanovo - tvarohovou polevou alebo mrkvový koláč s tvarohovou polevou,“ hovorí Nicole. Zbožňuje aj cukríky, sušienky, muffiny a koláče.
  • Nápoje – Nicole miluje čaje, ktoré u nej nesmú chýbať kedykoľvek počas dňa, a to aj pred spaním.

Odporúčame aj: Keanu Reeves ako šľachetný človek: Čím si táto MEGA STAR získava srdcia svojich fanúšikov?

nicole scherzinger cvičenie

Zdroj: instagram.com/nicolescherzinger

Zdroj foto – úvodná koláž: instagram.com/nicolescherzinger


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Elena Švachová 13.12.22 00:08

karma
109.00

Nicol je krásna žena s postavičkou ako lusk :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní