Tip na vianočný darček pre celú rodinu: Potešíš ním mamu, babku, dedka i psa

Tip na vianočný darček pre celú rodinu: Potešíš ním mamu, babku, dedka i psa

Štedrý deň už pomaly klope na dvere a my už v panike začíname zháňať vianočné darčeky na poslednú chvíľu. Bez ponožiek pod vianočným stromčekom by to nebolo ono. Veď ponožiek nikdy nie je dosť, keďže sa záhadne strácajú v práčke pri praní. Ani bez kozmetiky, papúč sa ďalších bežných maličkostí, ktoré sú síce otrepané, ale stále potešia.

Buďte však tento rok o niečo viac sofistikovanejší. Myslíte na vašich najbližších a nadeľte im niečo, čo pomôže ich zdraviu i kráse. Máte vo zvyku dávať pod stromček aj výživové doplnky, ktoré možno potešia o niečo viac, ako rolák či teplý sveter? Ak nie, tak sa nechajte inšpirovať a tento rok siahnite po overenej klasike, na ktorú nedajú dopustiť mnohí!

Pozri aj: Fotostarnutie pleti v dôsledku slnečného žiarenia: Ako mu predísť alebo ho zvrátiť?

Čo nadeliť svojim blízkym?

Opäť je tu ten čas v roku! Či už si príchod sviatkov pripomínate sviatočnými nápojovými lístkami v kaviarňach, otváraním okienok na adventnom kalendári či nezameniteľným najvianočnejším songom od Mariah Carey, Vianoce sú na obzore a budú tu čo nevidieť. A tak s týmto obdobím prichádza aj otázka – ako nájsť dokonalý darček pre výnimočných ľudí vo svojom živote? Či už ste mimoriadne organizovaní alebo hľadáte vianočný darček na poslednú chvíľu, máme tu tip pre každého – od manželov až po svokry.

Tým najdokonalejším darčekom je KOLAGÉN! Prečo práve táto bielkovina? Je totižto najrozšírenejším proteínom v tele a tvorí jeho štruktúru, pričom vypĺňa pokožku a udržuje ju mladistvú. Hladina kolagénu sa však po 25. roku života začína znižovať, čo vedie k starnutiu a mdlej pleti. Kolagén je považovaný za lepidlo alebo lešenie našej pokožky, ktoré drží všetko pohromade. Veď napokon, aj slovo kolagén pochádza z gréckeho „kolla“, čo v preklade znamená lepidlo.

Síce sa z tela vytráca, no dobrou správou je, že nikdy nie je neskoro na to, aby ste do svojho každodenného života zaradili tento výživový doplnok. Doprajte svojim blízkym sebaistotu a sebavedomie so žiarivou a mladistvou pleťou.

Zaujme ťa aj: Ako vplýva vitamín C na pleť: Potrebuje ho vôbec? Stačí sa ním natierať?

Inca Collagen

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Krásou to začína a končí zdravím

Počuli ste o tom, že krása začína zvnútra? Práve to, čo dávame do seba má veľký vplyv na náš vzhľad, a teda aj pokožku. Kolagén je skvelým spôsobom, ako podporiť krásu pokožky. Inca Collagen je vysokoúčinný kolagénový doplnok, špeciálne vyvinutý s ľahko vstrebateľným hydrolyzovaným morským kolagénom, ktorý pomáha udržiavať vzhľad vlasov, pokožky a nechtov. Bez chuti, silného zápachu alebo arómy sa úplne rozpúšťa vo vode, kokteiloch, šejkoch – takže je ľahké zvýšiť dennú hladinu kolagénu v nápojoch, ktoré si denne dopriavate.

Kolagén má množstvo skvelých účinkov, ktoré potvrdzujú aj rôzne štúdie. Medzi jeho účinky môžeme zaradiť:

  • podporu zdravia kĺbov a pohybového aparátu,
  • posilnenie pokožky, zlepšenie jej elasticity i hydratácie,
  • pomáha zmierňovať jemné linky i hlbšie vrásky,
  • zameriava sa na predchádzanie tvorby hyperpigmentácií na pokožke, tiež pomáha minimalizovať ich viditeľnosť,
  • je nápomocný pri znižovaní bolestivosti kĺbov u aktívnych športovcov,
  • zlepšuje pevnosť nechtov i vlasov,
  • je nápomocný pri regenerácii pokožky i kĺbov či šliach.

Kolagén, akým je Inca Collagen je nápomocný vo všetkých aspektoch nášho života. Dokonca vedci tvrdia, že kolagén dokáže čiastočne zlepšiť trávenie, nakoľko sa nachádza a vstrebáva aj do stien čriev. Nehovoriac o tom, že zo všetkého najviac pokožku hydratuje a udržuje ju vláčnu.

Inca Collagen je možné užívať aj v období tehotenstva či dojčenia. Mnohé mamičky uvádzajú, že im kolagén pomohol zmierniť popôrodné vypadávanie vlasov, zotaviť popôrodné rany i zlepšiť stav pleti.

Kolagén by sme mohli velebiť a ospevovať donekonečna, avšak recenzie spokojných užívateľov sú skvelým príkladom, ako kolagén funguje v praxi.

Pozri aj: Majiteľka Inca Collagenu Romana Ljubasová: Kolagén spája bunky v tele, ale aj ľudí!

Komu sa Inca Collagen osvedčil?

„Zatiaľ užívam druhé balenie Inca Collagen-u a som s ním nadmieru spokojná. Už teraz vidím výsledky – mám jasnejšiu a napnutejšiu pleť, menej vrások i ostatných nedokonalostí. V prvom rade som ho ale začala užívať kvôli vypadávaniu vlasov a ich zlej kvalite. Už po takomto krátkom čase mi vlásky zhustli a prestali sa lámať. Po troch detičkách som užívala rôzne vitamíny, toniká na vlasy aj rôzne šampóny, ale až Inca Collagen mi pomohol. Výhodou je aj jednoduché užívanie, kedykoľvek počas dňa do pohára s vodou. Určite budem s užívaním pokračovať a vrelo odporúčam„ uvádza spokojná zákazníčka Paula.

Spokojná užívateľka Miriam dodáva, že „kolagén začala užívať ešte počas vysokej, kedy dosť intenzívne cvičila. Za tie roky jej veľakrát pomohol s bolesťou kĺbov. Okrem iného jej pomáha na vlasy a pleť.“ A jej tip? Pridajte si ho do džúsu alebo iného sladkého nápoja, kde sa úplne stratí.

Ani módna návrhárka Jana Pištejová nedá na Inca Collagen dopustiť, pretože je morský, 100 %  čistý, prírodný a bez akýchkoľvek prísad. „Z vlastnej skúsenosti môžem potvrdiť, že pokiaľ ho užívate dlhodobo a v správnej forme, dokáže s vašim telom doslova zázraky. Nie nadarmo sa asi kolagén prezýva bielkovinou mladosti. Vyhladí vrásky, výrazne zlepšuje elasticitu kože, pozitívne vplýva na kĺby, vlasy… Mne po INCA kolagéne vlasy rastú doslova ako z vody, koža je krásna elastická.“

I. vicemiss Slovensko 2022 a make-up artistka Sylvia Sulik oceňuje, ako jej kolagén pomohol s rastom vlasov. Tiež sa vyjadrila, že jej úplne zmizli malé podkožné pupáčiky. „Mamina ho tiež používala a na nej som tie výsledky videla lepšie, keďže mne ešte kolagén pracuje viac ako jej. Zlepšila sa jej pleť a nechty“ dodala.

Inca Collagen je tým doplnkom, ktorý pomôže každému s problémom, s ktorým bojuje. Nadeľte ho teda svojim blízkym a doprajte im radosť z pohybu či pohľadu do zrkadla. Ak vás spokojní užívatelia presvedčili o jeho kvalitách alebo by ste ho radi vyskúšali, poprípade ho dopriali niekomu blízkemu, využite kód „KZK“ a získate 5 € zľavu.

Neprehliadni: Ako vplýva kolagén na mužov? Môžu ho bez obáv užívať aj oni?

Kolagén nadeľte celej rodine i zvieratám!

Kolagén je určený pre celú rodinu. A keďže aj štvornohý miláčikovia sú súčasťou rodiny, kolagén môžete nadeliť aj im.  Aj zvieratá starnú a dokonca sa hovorí, že starnú oveľa rýchlejšie ako ľudia. Ako my, tak aj oni sa stretávajú s rôznymi zdravotnými problémami, ako je bolesť kĺbov, vypadávanie srsti, problémy so zubami a pod.

Buďte vašim miláčikom oporou, tak, ako sú oni vám. Postarajte sa o ich zdravie prostredníctvom Incapet Collagen-u, ktorý je spracovaný metódou hydrolýzy. Ide o Bio-Aktívny kolagén, ktorý v dennej dávke obsahuje až 3000 mg kvalitného kolagénu pôsobiaceho na kosti, pazúriky, srsť, zuby, kĺby, chrupavky i tkanivá.

Darujte teda celej rodine pod stromček KOLAGÉN!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Sivová 13.12.22 08:03

MS
karma
100.00

Aj ja som ho užívala a prvé výsledky sú badateľné už pri doužívaní jedného balenia. Trošku mi len vadí, že je bez príchute.

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 13.12.22 17:40

MM
karma
100.00

skvelý tip, praktický a vhodný pre každého

  • 0
Odpovedať

Milka Seduva 16.12.23 12:57

MS
karma
-1.00

rodicom sa mi uz velmi tazko kupuju vianocne darceky ale nasim detom sa kupuju lahko :) tam si len vybrat co z toho dlheho zoznamu chcu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní