Dilema vyriešená: Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

Dilema vyriešená: Čím obdarovať na Vianoce svojich rodičov a starých rodičov?

Výber vianočných darčekov pre celú rodinu si vyžaduje občas poriadnu dávku fantázie. Hlavne, ak chceme darovať niečo originálne, čo toho druhého poteší a naozaj to využije. S deťmi je to jednoduchšie, pretože ich zoznam želaní je dlhý, no čím obdarovať svojich rodičov a starých rodičov, keď stále opakujú, že nič nepotrebujú? Ponožky a papuče každý rok? Chcelo by to zmenu. Máme pre vás skvelý tip!

Poznáte tradičnú a klasickú ALPU? Určite áno. Veď takmer každý z nás si ju pamätá, ako samozrejmú súčasť starkinej výbavy na poličke. Jej svieža vôňa pripomína nejedno leto strávené na vidieku u babky. Veď francovkou „liečila“ snáď všetko. Bolela vás oškretá noha? Trápil zub alebo žalúdok? Vždy mala po ruke svoju obľúbenkyňu.

Alpa je tu s nami už viac ako 100 rokov a stále drží svieži krok. Klasická francovka, ale aj nové bylinné masážne gély, ktoré vychádzajú z tradičnej bylinnej receptúry.

Pozri aj: Legendárna ALPA: Jej mentolová receptúra postaví na nohy každého

Konopný set a Francovka

Zdroj: Alpa

Darček pre babku i dedka

Našim skvelým tipom na darček pod stromček je darčekové balenie masážnych produktov ALPA s konopným olejom, ktorý obsahuje francovku, masážny balzam a gél. A vaši blízki tak môžu vyskúšať blahodarne účinky konopného oleja v spojení s francovkovou receptúrou, ktoré sú vhodné hlavne na masáž boľavých kĺbov, chrbta a ramien, ktoré trápi reuma alebo po fyzickej námahe. 

Sme si istí že tento darček je trefa do čierneho, že vyčarí úsmev na tvári našich milovaných starkých.

Kúpite v drogérii Teta, 101 Drogerie a Metro.

Želáme vám pokojný Adventný čas 2022 a ďakujeme za priazeň počas celého roka.

www.alpa.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní