Michael Douglas a Catherine Zeta-Jones oslavujú tento rok 22. výročie svadby: V čom tkvie tajomstvo ich lásky?

Catherine Zeta-Jones je nielen krásna žena, obľúbená hollywoodska herečka a mama dvoch detí, ale aj manželka nemenej slávneho a charizmatického herca Michaela Douglasa. Catherine spolu s Michaelom sú už spolu nejaký ten rok a ako každý pár, aj oni si prešli aj ťažšími časmi, ktoré ale ustáli a ich láska sa tým ešte viac posilnila.

Tento rok oslavuje Catherina Zeta-Jones spolu s manželom Michaelom Douglasom svoje 22. výročie svadby. Sympatický manželský pár dokonca oslavuje svoje narodeniny v rovnaký deň! Avšak nielen toto spája slávnych hollywoodskych hercov. Ale predovšetkým vzájomná láska, úcta, porozumenie a oddanosť. Aké je tajomstvo ich lásky?

Hollywoodsky pár je zošobášený od roku 2000 a práve tento rok oslavuje 22 rokov manželstva. Michael Douglas oslávil 22. výročie tohto krásneho a silného manželstva s Catherine Zeta-Jones, waleskou herečkou, okrem iného aj v príspevku na Instagrame. Zdá sa, že 72-ročný držiteľ Oscara si spomína na mladosť páru, keď zverejnil rozkošnú fotku, na ktorej sú ako novomanželia.

Štastné výročie svadby!

„Všetko najlepšie k výročiu mojej drahej Catherine! Veľmi ťa milujem," napísal vo svojom príspevku Michael Douglas. Catherine Zeta-Jones nezaostávala a na príspevok svojho manžela reagovala veľmi magicky, nežne a romanticky: „22 rokov a jeden deň! Všetko je o detailoch... milujem ťa, zlatko. Šťastné výročie."

Odporúčame: Domáci vianočný likér z orieškov: Jeho chuť je viac ako famózna!

michael douglas manželka

Zdroj: instagram.com/michaelkirkdouglas, instagram.com/catherinezetajones

Spolu sú šťastná rodina

Táto úspešná a sympatická dvojica, ktorá je spolu už viac ako dve desaťročia, sa zoznámila v roku 1998 na filmovom festivale v Deauville vo Francúzsku. Zosobášili sa 18. novembra 2000 v hoteli Plaza v New Yorku.

Catherine spolu s Michaelom vychovávajú dve deti – Dylan Michael Douglas má 22 rokov a Carys Zeta Douglas, ktorá má 19 rokov. Spája ich aj jedna zaujímavosť – obaja manželia oslavujú svoje narodeniny v jeden deň, a to 25. septembra.

V jednom z mnohých rozhovorov sa Catherine zdôverila, že sa cíti byť požehnaná, že má svojho skvelého manžela a dve úžasné deti. Herečka tiež jedným dychom priznáva, že jej deti boli obrovskou oporou. Svoj vzťah so svojimi deťmi opísala ako „veľmi blízky“, za čo je nesmierne vďačná.

Neprehliadnite: Tajomstvá slávnych: Ktoré celebrity bojovali s neplodnosťou?

michael douglas deti

Zdroj: instagram.com/catherinezetajones

Manželský pár oslávil veľkolepo aj svoje narodeniny

Hollywoodsky pár oslávil svoje spoločné narodeniny veľkou narodeninovou tortou. Viacposchodová torta bola matná, ozdobená kvetmi a na vrchu boli dve sviečky, ktoré spolu tvorili číslo 25 (deň ich narodenia).

Michael Douglas spolu so svojou krásnou manželkou Catherine zverejnili zábery zo svojej spoločnej oslavy na sociálnej sieti a podelili sa tak o svoje súkromie a spoločné šťastie. „Ďakujeme vám všetkým za milé narodeninové správy! Ľúbime vás všetkých," vyznali svoje pocity obaja manželia.

Neprehliadnite: Vianočné trendy pre rok 2022: Od mrazivej Škandinávie až po výzdobu v tradičných farbách

zeta jones filmy

Zdroj: instagram.com/catherinezetajones

A ako prebehlo ich spoločné zoznámenie?

Teraz už šťastný manželský pár sa prvý raz stretol v roku 1998 na filmovom festivale v Deauville. Michael Douglas propagoval film Dokonalá vražda a Catherine Zeta-Jones film Maska – Zorro.

Michael prezradil, že svoju budúcu lásku videl v úlohe Eleny Montero a zostal ňou očarený. „Stretol som ju v bare a bol som úplný gentleman," povedal Michael Douglas. Spomenul si, že sa jej opýtal: „Nechceš sa náhodou vrátiť a dať si pohárik?" Keď ho Catherine Zeta-Jones neskôr v noci stretla, povedal jej: „Vieš, budem otcom tvojich detí."

Podľa Michaela Douglasa však Catherine na to odpovedala: „Vieš, veľa som o tebe počula a veľa som o tebe videla a myslím, že je načase, aby som ti povedala dobrú noc."

Tip pre vás: Ako predísť vianočnému stresu? S týmito radami to zvládneš ľavou zadnou

výročie svadby

Zdroj: instagram.com/catherinezetajones

Dnes sú veľká šťastná rodina

Rovnako ako všetky ostatné páry, aj Catherine s Michaelom si prešli aj zložitejšími a ťažšími obdobiami v ich živote, ktoré ale nakoniec ich lásku iba posilnili. Bolo to najmä vtedy, keď sa Michael Douglas liečil z onkologického ochorenia. Ich vzájomná láska ale zvíťazila nad všetkým a dnes si aj spolu s ich deťmi užívajú vzácny spoločný čas.

A ako možno vidieť na spoločnej fotografii – v láske, harmónii a vzájomnom porozumení.

Zaujme vás: KVÍZ: Najznámejšie seriály a seriálové postavy – poznáš všetky?

rodina

Zdroj: instagram.com/michaelkirkdouglas

Zdroj foto – úvodná koláž: instagram.com/catherinezetajones

3 komentárov
Anna Jasná

Anna Jasná

15.12.2022 18:13

Krásna žena a on stále charizmatický muž, aj keď v rokoch:)

Vaše meno:

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 04:45

1

Vaše meno:

QlqzzNwr QlqzzNwr

QlqzzNwr QlqzzNwr

04.08.2023 04:45

1

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE