Tipy na vianočné darčeky pre neho: Vyber niečo originálne!

Tipy na vianočné darčeky pre neho: Vyber niečo originálne!

Vianoce nás každý rok privedú akosi bližšie k našej rodine. Spoločne sa tešíme na jedinečnú atmosféru, chutnú kapustnicu, kapra a koláčiky. K tomuto sviatku neodmysliteľne patria aj vianočné darčeky. Neviete, čo vybrať pre svojho manžela, partnera, otca či brata? Potom sa vám iste zídu tipy na vianočné darčeky pre mužov, ktoré sme pre vás pripravili.

Vybrať vhodný darček pre muža naozaj nie je jednoduché. Najmä v prípade, že príležitostí na obdarovanie bolo za ten čas, čo sa poznáte, už naozaj veľa a vymyslieť nejaký originálny darček sa zdá priam ako nemožné. Vždy však zaberie, keď zvážite, čo má muž, ktorého chcete obdarovať, najradšej.

1. Pre ozajstného športovca

Každý muž má koníčka, ktorému venuje množstvo času. Športuje? Vyberte mu nové športové potreby, oblečenie alebo obuv. Radosť urobí aj nová športová taška, výživové doplnky alebo fitness náramok. Vyberajte podľa druhu športu, ktorému sa venuje. Či už hľadáte funkčné oblečenie, športovú obuv, potreby pre cyklistiku, fitness, behanie, loptové hry, raketové alebo zimné športy, vhodný darček iste nájdete na Alza.sk. Pri nákupe na vás navyše čaká Alza doprava zdarma.

Odporúčame: Ako sa prejavuje zápal srdcového svalu? Pozor na varovné signály!

čo kúpiť mužovi na Vianoce

Zdroj: Shutterstock®

2. Pre milovníka automobilov

Ktorý muž by nemal rád svojho štvorkolesového spoločníka? Vyberte mu do neho vhodné autodoplnky a originálny vianočný darček je na svete. Napríklad novú navigáciu, nabíjačku, držiak na mobilný telefón alebo autokameru. Pre vaše spoločné chvíle môžete kúpiť tiež autochladničku. A ak do nej vložíte poukaz na víkendový pobyt, buďte si istá, že na tohtoročné Vianoce váš partner tak skoro nezabudne.

3. Pre domáceho kutila

Trávi ten, pre ktorého vyberáte vianočný darček, množstvo času vo svojej domácej dielni? Opravuje si doma všetko sám a je občas nútený si požičať náradie od susedov? Lepší nápad na darček na Vianoce pre neho iste nenájdete. Vyberajte kvalitné ručné, elektrické alebo aku náradie, ktoré mu bude robiť radosť ešte dlhý čas.

4. (Takmer) pre každého

Kvalitná kozmetika pod vianočným stromčekom neznamená, že ste nevedeli, čo vybrať. Aj klasický darček kúpený s láskou poteší. Zvoliť môžete jedinečnú vôňu pánskeho parfumu, kozmetiku na starostlivosť o vlasy, telo či pleť. Aby váš darček vyzeral dokonale, nezabudnite na pekné balenie alebo môžete zvoliť darčekovú sadu od niektorej zo známych značiek.

vianočný darček pre muža

Zdroj: Shutterstock®

5. Pre jedinečného muža

Chceli by ste, aby váš vianočný darček odzrkadľoval, čo k obdarovanému cítite? Skúste mu vybrať nové hodinky. Dizajn zvoľte podľa toho, akým činnostiam sa bežne venuje. Pre športovcov sú tu športové hodinky, pre muža, ktorý chodí do práce v obleku, vyberte luxusné značkové hodinky. Táto voľba dokonale podčiarkne jeho osobnosť.

6. Pre hudobného fajnšmekra

Hudobné nástroje, zvuková technika, ale aj slúchadlá či LP platňa – to všetko sú vianočné darčeky, ktoré potešia každého fanúšika kvalitnej hudby. Ak by ste chceli pri nákupe ušetriť, využite Muziker zľavový kód. Na stránkach e-shopu Muziker nájdete aj iné produkty. Čo tak nový dron, GPS navigáciu, smart náramok, akčnú kameru alebo fotoaparát? A ktovie... Možno vás ponuka obchodu osloví natoľko, že doprajete hudobný alebo iný darček na Vianoce dokonca aj sama sebe.

Inšpirovali sme vás? Tak teda hor sa na nákupy. Nezabudnite na to, že do Vianoc ostáva už len niekoľko týždňov.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

7 komentárov

Ľubica Šťastná 14.11.20 07:52

ĽŠ
karma
100.00

Dobré tipy!

  • 0
Odpovedať

Pavlína Vaksmundská 14.11.20 14:24

PV
karma
113.00

Priateľovi väčšinou kupujem kozmetiku , najmä parfémy.. To ocení najviac.. Ale niekedy vymyslím niečo originálne a to ho veľmi poteší .. Napr. naša spoločná fotka s dátumom nášho zoznámenia a srdiečko , všetko vyryté v skle ♥

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 20.11.20 08:10

KS
karma
133.00

Áno, pre chlapa kupovať darček je niekedy naozaj ťažké :-) Keďže viem, že priateľ je dosť praktický a vždy chce iba niečo čo aj potrebuje a využije, tak mu vždy kupujem balíček kozmetiky, pekný parfum alebo boxerky príp. ponožky, tým nikdy nič nepokazím :-) Ale vždy pridám aj nejaké malé prekvapenie navyše :-)

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 22.11.20 20:16

MK
karma
100.00

Dobré tipy - ďakujem

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 24.11.20 21:18

MC
karma
109.00

Ťažko sa trafiť do vianočného prekvapenia hlavne pre dospievajúcich tínedžerov.

  • 0
Odpovedať

Miška Hazuchová 10.12.20 13:10

karma
108.00

Všetko z tohto už má :D
Musím niečo iné vymyslieť asi ohnostroj daky ,lebo vkuse mi o nom básni :D

  • 0
Odpovedať

Anton Marek 25.03.21 22:55

karma
127.00

s darčekmi je to ťažké, niekedy je lepšie sa opýtať.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní