Prominentné mamičky po pôrode: Kto sa stihol dostať do formy?

Prominentné mamičky po pôrode: Kto sa stihol dostať do formy?
  • 02.09.2020
  • Radka Vargová

Lucia Mokráňová

Známa fitneska Lucia Mokráňová porodila svoje prvé dieťa pred dvoma mesiacmi. No už tesne po pôrode sa sympatická blondína pustila do zhadzovania kíl. I keď v miernejšej forme. Na Instagrame sa pochválila, že po 5 týždňoch od pôrodu jej zostávalo zhodiť ešte deväť kíl, no viac ako rýchlu chôdzu si nedovolila robiť. Dnes, po 60-tich dňoch vyzerá opäť dokonalo a môže sa pýšiť štíhlou a vyšportovanou postavičkou. 

Pozri tiež: Česká influencerka Shopaholic Nicol: Prehovorila, ako bojovala s kilami navyše!

Ivana Gáborík

O niečo dlhšie je pyšnou mamičkou rozkošnej dcérky aj bývalá tanečníčka Ivana Gáborík. Manželka známeho hokejistu porodila svoje prvé dieťa v polovici mája. A dnes? Dnes na jej tele nenájdete žiadne stopy tehotenstva. Vášnivá športovkyňa sa tiež pomerne rýchlo od pôrodu dostala do pôvodnej formy. Alebo možno povedať, že je na tom ešte lepšie, ako predtým. Materstvo Ivane veľmi pristane, čo poviete? 

Mária Čírová

Len pred necelým mesiacom porodila svoje tretie dieťa krásna speváčka Mária Čírová. Syn dostal neobyčajné meno Ruben a známa umelkyňa sa novým prírastkom už stihla niekoľkokrát pochváliť na sociálnych sieťach. Aj tým, že pár týždňov po pôrode je takmer štíhla. Samozrejme, v oblasti bruška ešte nejaké stopy zostali, ale na prvý pohľad pôsobí Mária takmer rovnako ako pred tehotenstvom. Speváčka nikdy nemala problém s váhou, takže dostať sa do pôvodnej formy bude pre ňu asi jednoduché. 

Dominika Cibulková

Do zoznamu prominentných mamičiek sa pred pár týždňami zapísala aj bývala športovkyňa Dominika Cibulková. Svojho synčeka Jakubka si užíva plnými dúškami. A je jej jedno, že aj dva mesiace od pôrodu sa jej nepodarilo zhodiť všetky nazbierané tehotenské kilá. Namiesto trápenia sa cvičením si užíva slnko, teplo, more a krásne chvíle spolu s manželom a Jakubkom. A ani zo zlomyseľných jazykov, ktoré sa v poslednej dobe pustili do kritizovania jej postavy, si veľkú hlavu nerobí. V prvom rade myslí na syna, a tak to predsa má byť. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní