Štýlové deti slovenského a českého šoubiznisu

Štýlové deti slovenského a českého šoubiznisu
  • 09.10.2020
  • Radka Vargová

Trh s detskou módou je čoraz rozmanitejší, čo dáva možnosť mamičkám sa dokonalo vyhrať so stylingom svojich ratolestí. Tentokrát sme si teda posvietili na looky, ktoré nosia deti známych Sloveniek a Češiek. Kto sa môže radiť medzi štýlové deti šoubiznisu?

Jasmina a Sanel

Jasmina Alagič Vrbovská je pyšnou mamou syna menom Sanel, ktorého má s manželom Rytmusom. Jasmina si od prvého momentu vychutnáva rodičovské povinnosti a zakaždým s veľkým úsmevom na tvári. Sanel je hviezdou jej sociálnych sietí a tiež módnou ikonou. Jasmina sa spolu so synom prezentuje skutočne štýlovo. A i keď ho často neukazuje na Instagrame celého, aspoň jeho stylingy je vidieť. Tie sú veľmi hravé, kreatívne a neopozerané. Ročný Sanel si teda vďaka mamičke už od narodenia pestuje „status štýlového dieťaťa". 

Pozri tiež: Neobyčajná rodinka: Alexandra Orviská má výborný vzťah so svojim ex a jeho novou rodinou

Babsy a Izabelka

Barbara Jagušák Heribanová, známa hlavne pod prezývkou Babsy, má tiež dokonalo vycibrený vkus. A nijako za ňou nezaostáva ani dcéra Izabelka. Cit pre módu u mamičky sa teda po narodení dcérky okamžite preniesol aj na ňu. Na svojom Instagrame má sympatická bruneta množstvo štýlových a ukážkových fotografií s dcérkou. Zladené looky, unikátne kúsky, prevažne eco-friendly móda. Obe slečny rozhodne stoja za inšpiráciu. 

Zuzka a Emma

Pre modelku Zuzanu Strásku je móda už roky živobytím. A to sa výrazne podpísalo pod jej módny vkus. A nielen jej. Dvojročná Emma je rovnako štýlová ako jej mama. A to za každých okolností. A v rámci česko-slovenskej scény jej len málokto môže konkurovať. Keďže je dcérou jednej z najúspešnejších modeliek, tak to asi nikoho neprekvapí. Zuzana preferuje minimalistický štýl, čisté farby a práve v takých stylingoch často vídať aj jej dcérku

Tatiana a Vanessa

V zozname štýlových detí šoubiznisu rozhodne nemôže chýbať ani malá Vanessa, dcéra influencerky Tatiany Židekovej. Mladá mamička sa na sociálnych sieťach už roky prezentuje aj ako žena, ktorá módu jednoducho miluje. A od narodenia dcérky sa nič nezmenilo. Vanessa je dokonalá parťáčka pre Tatianu a pyšná mama takmer vždy využije príležitosť na to, aby sa s dcéru dokonalo zladila. Rozkošné, čo poviete?

Ivana a Isabela

Päticu uzatvára česká módna návrhárka Ivana Mentlová. Tá patrí na poli česko-slovenskej módnej scény medzi ikony. A úspešnú mamu dobieha aj školáčka Isabela. Naozaj by sme len ťažko hľadali dievča v jej veku, ktoré by bolo štýlovejšie. Nuž, keď máte za mamičku úspešnú návrhárku, tak to vlastne ide nejako ruka v ruke.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 10.10.20 05:34

ĽŠ
karma
100.00

Štýlové detičky šoubiznisu!

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní