Seriál o Meghan a Harrym: Aké všetky odhalenia prináša Netflix v novom seriáli?

Seriál o Meghan a Harrym: Aké všetky odhalenia prináša Netflix v novom seriáli?
  • 24.12.2022
  • Lenka Biba Slovak

Princ Harry a Meghan Markle už síce nie sú súčasťou britskej kráľovskej rodiny, avšak na popularite im to vôbec neubralo, skôr naopak. Žijú v Amerike v lukratívnej štvrti Los Angeles obklopení celebritnými susedmi a tešia sa zo záujmu (nielen) médií celého sveta – predovšetkým Meghan.

Harry a Meghan podpísali niekoľkomiliónovú zmluvu so spoločnosťou Netflix ešte v roku 2020, prakticky okamžite po tom, ako odišli z Veľkej Británie a vzdali sa „členstva" v kráľovskej rodine.

A práve v tejto súvislosti sa takmer okamžite začali na verejnosti objavovať dohady o tom, čo všetko sa stane súčasťou veľmi očakávanej šesťdielnej dokumentárnej série zo súkromia tohto celosvetovo známeho páru.

Samotný Harry ešte na úplnom začiatku prezradil, že spolu s Meghan ukážu, čo všetko sa odohrávalo za zatvorenými dverami monarchie. Dočkáme sa zaujímavých či škandalóznych pikantností?

Princ Harry & Meghan Markle

Fanúšikovia tohto páru sa v novom dokumentárnom seriáli spoločnosti Netflix dozvedia aj niekoľko doteraz nezverejnených informácií. Vedeli ste, že princ Harry je fanúšikom hry na gitaru?

Hneď v úvode traileru k dokumentárnemu seriálu je možné vidieť niekoľko čiernobielych fotografií, na ktorých je Harry zachytený s gitarou v ruke. Na jednej z nich dokonca pre Meghan hrá zamilovanú pieseň. Čo všetko ešte prezradili pre Netflix?

Odporúčame: Ženy z kráľovských rodín: Čo robili predtým, ako sa stali ich súčasťou?

princ harry

Zdroj: instagram.com/hrhofsussex, instagram.com/meghan.markle.official

Čo prezrádza Netflix o Harrym a Meghan?

Dokumentárny seriál o Harrym a Meghan z dielne Netflix ukazuje, okrem iného, aj celú radu fotografií, ktoré verejnosť doteraz nemala možnosť vidieť. Otázkou však je, či budú dostatočne pikantné, ako očakávajú ich fanúšikovia.

Trailer totiž prezrádza, že ide o „bežné" fotografie z ich života, ako napríklad fotografie z Afriky, s ich psom či bežné fotky z každodenného života tohto páru.

Prezradí dokument aj niečo viac o ich vzťahu s Harryho bratom Williamom a jeho manželkou Kate? Harry totiž sám tvrdí, že nikto nevie, čo sa naozaj odohráva za zavretými dverami Buckinghamského paláca. Znamená to, že ich vzájomné vzťahy sú skutočne až také zlé, ako predpokladá verejnosť na celom svete?

Neprehliadnite: Na koho sa usmeje ŠŤASTIE v roku 2023? Tieto 3 znamenia môžu čakať zmeny k lepšiemu

meghan markle

Zdroj: instagram.com/hrhofsussex

Prinesie Netflix skutočne prekvapivé informácie?

Aj napriek tomu, že Harry s Meghan majú s Netflixom uzatvorenú niekoľkomiliónovú zmluvu, fanúšikovia tohto páru sa žiadnych prekvapení či pikantností pravdepodobne nedočkajú. Všetky indície smerujú k tomu, že dokumentárny seriál prinesie „iba" milostný príbeh ako z červenej knižnice.

Táto ich zmluva s Netflixom však nie je jediná! Po odchode z kráľovskej rodiny uzavreli zmluvu aj na ďalšie dokumenty, hrané filmy a dokonca aj programy pre deti. K tomu príde pravdepodobne hneď potom, ako ich deti Archie a Lillibet ešte trochu povyrastú.

Nádejou na kuloárne informácie však zostáva to, že samotný Harry vydáva knihu s názvom Spare, ktorá uzrie svetlo sveta v januári roku 2023. Vydavateľstvo sľubuje v tomto prípade aj pikantné odhalenia najmä z jeho vzťahu s bratom Willliamom – či je to skutočne pravda, na to si musíme počkať.

Odporúčame aj: Mariah Carey - koľko zarába každý rok vďaka svojej vianočnej hitovke?

Úvodná koláž - zdroj foto: instagram.com/hrhofsussex, instagram.com/meghan.markle.official


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 05:27

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní