Čo sa to stalo s Yasmine Bleeth?! Sexi plavčíčka zo seriálu Baywatch sa zmenila na nepoznanie!

Čo sa to stalo s Yasmine Bleeth?! Sexi plavčíčka zo seriálu Baywatch sa zmenila na nepoznanie!

Nie je to tak dávno, čo sme všetci so zatajeným dychom sledovali či sa Pobrežnej hliadke podarí zachrániť potápajúceho sa človeka, ktorý uviazol niekde medzi útesmi. Sexi plavčíčky a plavčíci v červených plavkách, boli pre nás akýmsi vzorom. Síce išlo len o seriál a dobre napísaný scenár, nám to nevadilo. Každá jedna časť bola napínavá a nás prinútila aspoň chvíľu sedieť pred televízorom so zatvorenými ústami. Teda, niekedy aj s otvorenými – hlavne keď v centre pozornosti boli plavčíčky, ale o tom by nám vedeli hovoriť páni.

Aj napriek tomu, že sa tento seriál prestal vysielať už pred dvadsiatimi rokmi, my si stále dokážeme spomenúť na hlavne hviezdy, ktoré si v tomto seriáli zahrali hlavné postavy. No dnes by málokto dokázal spoznať hviezdu, ktorá stvárnila postavu Caroline.

Odporúčame: Rôzne typy bolesti brucha: Jednoduchá mapa odhalí, čo sa ti telo snaží naznačiť!

Yasmine Bleeth ako Caroline zo seriálu Baywatch

Jej kariéra sa začala príliš skoro. Anály uvádzajú, že svoju prvú reklamu natočila už ako desaťmesačná. Ako tínedžerka si zahrala niekoľko vedľajších postáv, no slávu jej priniesol až seriál Baywatch. Do seriálu Pobrežná hliadka prišla ako 26-ročná a stvárnila v ňom postavu Caroline Hodenovej. Nepochybujeme o tom, že si spomeniete na dlhovlasú brunetku so zaujímavými črtami tváre a zmyselným pohľadom. No dnes by sme túto okúzľujúcu ženu hľadali len márne. Nie každý sa vie vyrovnať so slávou a s tým, že je každý deň na očiach širokej verejnosti. Respektíve, každý sa s týmto faktom dokáže vyrovnať po svojom.

Herečka nachádzala útechu v drogách, ktorým podľahla už pri natáčaní seriálu, no vo väčšej miere začala drogovať až v čase, keď dostala rolu detektívky. Údajne sa len vďaka drogám dokázala lepšie vyrovnať so svojimi problémami. Herečka však v roku 2003 postúpila liečbu, a to po tom, čo bola v dôsledku predávkovania sa hospitalizovaná v nemocnici a ako sa hovorí, o chlp ušla hrobárovi z lopaty.

Osud sa s ňou nemaznal

V živote si toho „preskákala“ naozaj mnoho, a to sa podpísalo aj pod jej výzor. Dalo by sa povedať, že v súčasnosti by sme túto sexi herečku z Pobrežnej hliadky ani nespoznali. No pravdou je, že v súčasnosti vedie spokojný a vyrovnaný život. Po svojom boku má milujúceho manžela, ktorý ju vo všetkom podporuje.

Pozri tiež: Najčastejšie chyby pri žehlení: TOP 5, ktoré (možno) robíš aj ty!

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Juraj Podmanický 05.02.21 20:56

JP
karma
109.00

Nič si nenahovárajme, s pribúdajúcim vekom sa všetci meníme, žiaľ k horšiemu. Každý je strojcom svojho šťastia a nie každý dokáže správne reagovať na ponúkanú slávu. Myslím, že keby v mladosti neexperimentovala so zakázaným ovocím a žila normálny život, určite by vyzerala omnoho lepšie. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní