Courteney Cox alias Monika zo seiálu Priatelia: Ako vyzerá dnes?

Courteney Cox alias Monika zo seiálu Priatelia: Ako vyzerá dnes?

Kto by sa nepamätal na kultový seriál z nášho detstva, na ktorom sme v podstate vyrastali. Každý deň sme s napätím sledovali s akou vilomeninou alebo skôr hláškou príde Joey Tribbiani, ktorého stvárnil Matt LeBlanc. Či s akou novou nezabudnuteľnou piesňou príde Phoebe Buffatová alias Lisa Kudrow. Seriál PRIATELIA je považovaný za jeden z najpopulárnejších televíznych seriálov, ktorý začali vysielať koncom 90. rokov 20. storočia. Je to seriál o 6 mladých ľuďoch, ktorí sa navzájom poznajú a riešia spoločné problémy. Niekedy s ľahkosťou a inokedy s menšími zádrhmi. Čo je však s nimi dnes? A predovšetkým s Courteney Cox, ktorá v seriáli stvárnila kuchárku Moniku, ktorá bola známa svojim perfekcionizmom, panovačnou súťaživosťou a obsesívno-kompulzívnym charakterom?

Courteney Cox kedysi a dnes

Aj dnes ešte stále môžeme sledovať tento kultový seriál, ktorý má 10 sérií a 236 častí. A tak jednoducho môžeme vídať, ako sa menili hlavní protagonisti. Courteney Cox alias Monika Gellerová má stále svoj pôvab a šmrnc. Dokonca v nej stále môžeme vidieť presne tú herečku zo seriálu, akou bola. Aj keď sa ľudia menia a pribúdajú nám krížiky na chrbte, herečky si akoby uchovávajú svoju mladosť a akoby takmer ani nestarnú.

Aj keď sa všetci vyhovárajú na gény a na prírodu, Courteney si svoju postavu a vzhľad celkom vydrela. Nemožno poprieť, že táto 56-ročná herečka sa o seba poctivo stará. A výsledok jej driny, v podobe zdravého stravovania sa, možno vidieť aj na jej postave, ktorá je priam dokonalá (aj keď v dnešnej nikto nevie, čo možno považovať za dokonalosť).

Od prvého natáčania ubehlo už 25 rokov, a tak niet divu, že aj herci z tohto populárneho seriálu časom zostarli. Ale aj pri Courteney platí, že starne do krásy a aj v 56. rokoch jej to náramne sekne. Dokonca by sme mohli povedať, že medzi mladou Monikou a staršou Courteney nie je veľký rozdiel. Zopár vrások, menšie úpravy a čierne vlasy – presne ako 30. ročná Monika v seriáli. Veď posúďte sami!

Pozri aj: 5 najškaredších celebrít: Pohľad na ne ťa vôbec nepoteší!

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com

1 z 11

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 25.02.21 09:56

KK
karma
105.00

Starnutie je asi jediná spravodlivosť na svete, niekto vie starnúť s gráciou a niekto to nezvláda.

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 26.02.21 09:18

MC
karma
109.00

čas nezastaví ani najlepšia kozmetička.

  • 0
Odpovedať

Juraj Podmanický 27.02.21 15:00

JP
karma
109.00

Klobúk dole. Poznám omnoho mladších a horšie vyzerajú.

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 28.02.21 09:56

KS
karma
133.00

Škoda, tie prehnané plastiky jej ubrali na kráse podľa môjho názoru. Ale seriál Priatelia mám veľmi rada :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní