Cviky na pevný chrbát, ramená a šiju podľa Chloe Ting: Nepotrebuješ ani činky!

Cviky na pevný chrbát, ramená a šiju podľa Chloe Ting: Nepotrebuješ ani činky!

Cvičenie mnohých z nás za posledný rok úplne pohltilo. Keď prišla pandémia a s ňou sa zatvorili všetky fitness centrá, neostávalo nám nič iné, ako sa vrhnúť do cvičenia doma. A čuduj sa svete, za ten rok sme sa naučili pracovať na sebe a našli sme si akúsi rutinu, ktorá nám vyhovuje. No cvičenie by nemalo byť len o spevňovaní brucha a zhadzovaní tuku, ktorý sa v tejto oblasti usádza najčastejšie. Kým tuk sa ukladá v tejto partii, viete, kde sa usádza stres? Vraví sa, že stres sa usádza v hornej časti tela, a to predovšetkým v ramenách a chrbte.

Stres v tomto prípade dokážete uvoľniť skvelou masážou, ktorá je na nezaplatenie. Okrem masáže však pomôže aj správne cvičenie. Takými jednoduchými cvikmi si dokonca dokážete chrbát spevniť a posilniť. A pritom nepotrebujete ani žiadne činky. Chloe Ting vám vo svojom videu ukáže, ako spevniť chrbát, zbaviť sa bolesti chrbta a zároveň posilniť aj svalstvo.

Cviky pre sexy chrbát

Prečo zaradiť aj takéto cviky do svojho fitness plánu? S koronavírusom totižto prišla jedna výhoda – mnohí máme možnosť pracovať z domu. Na jednej strane je to skvelé, pretože nemusíme ráno vstávať a tráviť niekoľko desiatok minút v zápche, no na druhej strane trpí naše telo. Predovšetkým chrbát z dlhej práce pri počítači. Trpí náš chrbát, ramená, ale aj šija. Dlhé sedenie totižto nie je pre naše telo prirodzené a ako sa hovorí, všetkého veľa škodí – aj dlhého sedenia. Skracujú sa tak svaly, naše držanie tela sa zhoršuje a pod.

Zmeňte to jednoduchými cvikmi vo videu vyššie. Nielenže sa zbavíte napätia nahromadeného v tele, ale tiež svojmu telu uľavíte a rovnako aj svalom. Dokonca si ich spevníte a pri pravidelnom cvičení aj vyformujete.

Ako uvádza Chloe, tento tréning pre krajší chrbát je skvelý na budovanie sily v hornej časti tela a zároveň pomáha formovať ramená a ruky. Tieto cviky sa oplatí kombinovať aj s inými tréningami alebo ich môžete cvičiť samostatne – nezabúdajte však na prvotné zhriatie tela.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní