Ivana Gáborík dojala Slovenky: Moment, ktorý zostane v srdci navždy

Bývalá tanečnica Ivana Gáborík sa pred niekoľkými dňami stala dvojnásobnou mamičkou. Narodila sa jej dcérka Leia. Jej manžel, bývalý hokejista, Marián Gáborík, fanúšikov prekvapil a hneď po pôrode zverejnil fotografiu malého dievčatka.

Mnohých fanúšikov to určite zaskočilo, keďže tváričku staršej dcérky Belly na fotografiách neukazovali.

Neprehliadni: Ivana Gáborík porodila dcérku. Manželia hneď po pôrode prekvapili fanúšikov

Ivana Gáborík Bella

Zdroj: Instagram/mgaborik12

Dojemné video

Čerstvá mamička je už aktuálne z pôrodnice doma. Čakala ju však neľahká úloha. Svoju staršiu dcérku musela zoznámiť so svojou malou sestričkou.

Zoznamovanie, ako to už zažili mnohé mamičky, bolo veľmi dojemné. „Moment, ktorý mi zostane v srdci už navždy," uviedla v súvislosti s videom Ivana.

Známe mamičky reagujú

Na dojemné video plné lásky reagovali aj mnohé známe slovenské mamičky. Speváčka Nela Pocisková uviedla: „Najťažšie chvíle môjho života boli tieto ... bože, jak ja si to pamätám." Poslankyňa Vladimíra Marcinková dodala: „Nádhera."

Reagovala aj speváčka Natália Hatalová: „Toto je tak krásne ... a silné." Svoj komentár či emotikony pridali aj Mária Čírová, Veronika Strapková, Erika Kandráčová i Michaela Kocianová či Lukáš Kimlička.

O svoje skúsenosti, keď domov priniesli malé bábätko a ukázali ho staršiemu dieťatku, sa podelili pod videom nielen slovenské, ale aj české mamičky. Mnohé sa zhodujú v tom, že to bolo veľmi krásne, ale zároveň veľmi ťažké.

Ako ste prežívali zoznámenie vášho staršieho dieťaťa s novorodeniatkom? Napíšte nám do komentárov.

Pozri aj: Ivana Gáborík a jej módne tipy: Toto sa vyplatí mať v šatníku

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/mgaborik12/

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE