Nicolas Cage po piatykrát pred oltárom! Tentokrát si vzal o 30 rokov mladšiu ženu

Nicolas Cage po piatykrát pred oltárom! Tentokrát si vzal o 30 rokov mladšiu ženu

Kým niektoré celebrity si dokázali nájsť lásku na celý život, iné skáču z jedného manželstva do druhého. Napríklad taká Pamela Anderson sa v minulom roku vydala už po šiestykrát! A zdá sa, že v jej šľapajach putuje aj známy herec, ktorého poznáme z množstva filmov. Síce Nicolas Cage je v našich očiach práve filmovým hercom, ktorý patrí medzi tých úspešnejších, no v súkromnom živote sa mu až tak veľmi nedarí. Len pred niekoľkými týždňami šokoval celú verejnosť, keď potvrdil, že sa po piatykrát oženil, no tentokrát si vzal 26-ročnú priateľku, ktorá mu bez váhania povedala ÁNO.

Je to konečne tá pravá?

Nicolas za svoj život vystriedal niekoľko žien, no zdá sa, že žiadna z nich nebola tá pravá. Jeho prvou ženou sa v roku 1995 stala Patricia Arquette. Ich manželstvo vydržalo len 6 rokov. Pár mesiacov po rozvode však ohlásil ďalší sobáš. Do zväzku manželského vstúpil s dcérou rockandrollového kráľa – s Lisou Marie Presley. Aj keď si všetci mysleli, že im manželstvo vydrží, po 3 mesiacoch požiadal súd, aby ich rozviedol. V roku 2004 sa oženil s Alice Kim, s ktorou má syna. Napriek všetkým nezdarom im manželstvo vydržalo dlhých 12 rokov. A aj keď sa zdalo, že je Kim jeho osudovou ženou, osud to napokon zariadil úplne inak.

Nicolas tak skončil v náručí ďalšej krásky, ktorá mu podľahla a rovnako povedala ÁNO. Erika Koike však bola jeho ženou len krátke 4 dni. Nicolas dokonca ako dôvod na anulovanie sobáša uzavretého v Las Vegas uviedol, že bol pod vplyvom omamných látok a alkoholu, v dôsledku čoho nevedel čo činí.

57-ročný filmový herec však na lásku nezanevrel a hľadal aj naďalej. Zdá sa, že šťastie našiel tentokrát v náručí jeho 26-ročnej priateľky – Riko Shibata. Dvojica si padla do oka pri natáčaní v Japonsku. Zahraničné média dokonca uvádzajú, že Nicolas požiadal Riko o ruku cez internet nakoľko im súčasná situácia nedovolila byť spolu.

Svadba v Las Vegas

Nicolasa zjavne Las Vegas priťahuje, nakoľko mnohé zo svojich manželstiev uzavrel práve v meste hriechov.  Ich obrad sa konal ešte vo februári, no celkom dobre sa im podarilo svadbu utajiť. Ich svadba sa niesla v komornom duchu, bez očí verejnosti – uvidíme teda, ako dlho im toto manželstvo vydrží.

Zdroj – úvodná koláž: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Patrik Podmanický 28.03.21 17:11

PP
karma
96.00

Nemám nič proti manželským zväzkom, ale po toľkých nevydarených pokusoch by som určite do toho nešiel.

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 06.04.21 13:33

ZS
karma
100.00

Zlatokopka

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní