Nový web a nové dobroty namixoval Mixit.sk

Nový web a nové dobroty namixoval Mixit.sk

Stále sú to dvaja kamaráti z vysokej, stále mixujú vo svojej výrobe müsli na mieru každého zákazníka, ale teraz, chvíľku pred trinástymi narodeninami, dopriali svojim zákazníkom kopu noviniek, ktoré si navyše môžete kúpiť na krásnom novom webe. Presvedčíte sa?

Ich dobroty boli vždy lákavé, ale teraz na novom webe, ktorý hrá dobrotami na každej stránke, vyzerajú azda ešte neodolateľnejšie.

Odporúčame: Ešte lepší ako v kine. Nový blockbuster chuťových pohárikov je tu a volá sa Popcorn Slaný karamel!

Popcorn Slaný karamel

Zdroj: Mixit.sk

Ich dobroty boli vždy lákavé, ale teraz na novom webe, ktorý hrá dobrotami na každej stránke, vyzerajú azda ešte neodolateľnejšie.

Samozrejme, Mixit zachoval možnosť, aby ste si mohli namiešať svoje vlastné müsli, kašu, müsli tyčinky Mixitky aj zobkací mix ešte pohodlnejšie, ako kedykoľvek predtým.

Navyše vyšperkoval kategórie hotových produktov, ktorých má už stovky a zďaleka si nimi nespestríte iba raňajky. Hodia sa na výlety (vrecúška do vačku, tyčinky Mixitky), ako darčeky (darčekové sady, darčekové tubusy), ako sladkosti bez výčitiek (lyofilizované ovocie) alebo trebárs zobkanie k televízii (slané oriešky s korením, popcorn so slaným karamelom).

Veľkú väčšinu produktov si Mixit vymýšľa úplne sám, ale v sortimente nájdete aj niektoré od slávnych osobností, ktoré ich namiešali podľa svojej chuti a dúfajú, že budú chutiť aj vám. Aktuálne napríklad Mix pre mamičky, ktorý namiešala víťazka MasterChef Besky alebo celý rad produktov svetového horolezca Adama Ondru.

Pozri aj: Low carb, ktorý si zamüslujete! Nové tubusy od Mixit potešia každého športovca aj dietára

Mixit granola

Zdroj: Mixit.sk

Nový web, no chuť stále dokonalá!

Na novom webe pri každom produkte okrem popisu nájdete aj prehľad výhod, komentáre zákazníkov a predností produktov, aby ste sa rýchlo zorientovali a dozvedeli sa o produkte omnoho viac.

Vybrané detaily dobrôt navyše obsahujú video, ktoré ich ukazuje v celej ich kráse a niekedy vám dá aj tipy, ako si dobroty pripraviť.

Okrem toho všetkého si môžete produkty filtrovať podľa rôznych diétnych obmedzení - jedným tlačítkom sa vám objavia produkty bez lepku, laktózy, s vysokým obsahom proteínov alebo napríklad vegánske. A vo všetkých týchto kategóriách nájdete mnoho dobrôt, ktoré si radi dáte, aj keď sa trebárs práve danému alergénu nevyhýbate.

Nazrite na lahodný web Mixit.sk sami a dajte nám vedieť, ako vám chutí!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní