Shakira trhá rekordy na úkor svojho EX! Jej nový song si vypočulo 63 miliónov ľudí za 24 hodín!

Shakira trhá rekordy na úkor svojho EX! Jej nový song si vypočulo 63 miliónov ľudí za 24 hodín!

Rok 2022 je za nami. Pre niekoho to bol úspešný rok po všetkých stránkach a rovnako tak aj šťastný. No na druhej strane možno nebol tým najlepším rokom pre iných. Pre popovú speváčku Shakiru dozaista nie!

Nielenže so svojim 11-ročným partnerom Gerardom Piquém oznámila rozchod, bola tiež postavená pred súd za údajné daňové podvody. Prokurátori ju obvinili, že nezaplatila 14,5 milióna eur na daniach, čo Shakira, samozrejme, vyvracia.

Tieto fakty by sa mohli podpísať pod rozhodnutie Shakiry odísť do úzadia a počkať, kým všetko, ako sa hovorí, prehrmí. Opak je však pravdou. 45-ročná speváčka sa rozhodla vydať novú pieseň, ktorou trhá rekordy na YouTube.

Pozri aj: Spice Girls: Čo robia dnes členky tejto legendárnej dievčenskej skupiny?

Nečakané! Nový song Shakiry trhá všetky rekordy!

Nová pieseň speváčky Shakiry – Out of Your League (Mimo tvoju ligu), ktorá zdanlivo zosmiešnila jej bývalého priateľa Gerarda Piqueho, zaznamenala na YouTube viac ako 63 miliónov pozretí za 24 hodín, čím sa stala najsledovanejšou novou latino piesňou v histórii YouTube.

Shakira sa so svojim už ex partnerom postarali o jeden z najprekvapivejších rozchodov minulého roka. Rozišli sa po 11 rokoch vzťahu, majú spolu dve deti. Futbalista sa onedlho na to začal stretávať a na verejnosti objavovať s 23-ročnou študentkou. Shakira bola z toho rozhorčená, nakoľko sa dohodli, že s ohľadom na ich synov sa nebudú aspoň rok s nikým iným objavovať na verejnosti.

V novej skladbe, ktorá vznikla v spolupráci s argentínskym producentom a dídžejom Bizarrapom, Shakira hovorí: „Mám cenu dvoch 22-ročných deti," a dodáva: „Vymenil si Ferrari za Twingo. Vymenil si Rolexky za Casio." Speváčka jedným dychom dodáva: „vlčica ako ja nie je pre nováčikov"... „Bola som mimo tvojej ligy, a preto si s niekým, kto je ako ty."

Zaujme ťa aj: Mačka Taylor Swift je tretím najbohatším zvieraťom na svete: Ako si „zarába"?

Shakira s deťmi

Zdroj: instagram.com/shakira/

Začiatkom tohto mesiaca Shakira ponúkla fanúšikom emotívny, ale povzbudzujúci odkaz na rok 2023 v príspevku na Instagrame napísanom v španielčine, v ktorom uviedla, že tí, ktorí boli zradení, „musia pokračovať" v zachovávaní viery. „Aj keď sú naše rany v tomto novom roku stále otvorené, čas má ruky chirurga," napísala.

„Aj keď nás niekto zradil, musíme naďalej dôverovať iným. Keď čelíme opovrhnutiu, naďalej si uvedomovať svoju hodnotu. Pretože dobrých ľudí je viac ako tých neslušných. Viac ľudí s empatiou ako ľahostajných. Tých, čo odídu, je menej ako mnohých, ktorí zostanú po našom boku."

Zdroj foto - úvodná fotka: cz.depositphotos.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Elena Švachová 16.01.23 21:01

karma
109.00

„Aj keď sú naše rany v tomto novom roku stále otvorené, čas má ruky chirurga," napísala. ...Áno, čas možno zahojí všetky rany.

  • 0
Odpovedať

Elena Švachová 16.01.23 21:09

karma
109.00

Pekná pesnička a len tak mimochodom, krásni chlapci - synovia :-)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní