Tehotenstvo si zjavne užíva: Táto žena je tehotná už 14 rokov!

Tehotenstvo si zjavne užíva: Táto žena je tehotná už 14 rokov!

Pre niektoré ženy je tehotenstvo krásne a bezproblémové a pre niektoré je to hotové peklo, ktoré už nikdy viac nechcú zažiť. Veru, delíme sa na 2 skupiny žien. Kým niektoré berú tehotenstvo ako to najväčšie utrpenie v živote, a to kvôli nevoľnostiam, bolestiam, únave a ďalším problémom, ktoré toto obdobie sprevádzajú (nehovoriac o pôrode), iné si ho celkom užívajú. Popravde, ak sa žena cíti počas celého tehotenstva skvelo, netrápia ju žiadne problémy a pôrod takmer ani necíti, tak je radosť priviesť dieťa na svet. A nie len jedno!

Blogerka a influencerka Satu Nordling Gonzales je hrdou mamou desiatich detí, ktoré porodila za posledných 14 rokov. 35-ročná mamička podrobne opisuje svoj rodinný život na sociálnej sieti Instagram (@mybabydolls), kde zdieľa aj fotky svojich detí vo veku od 4 mesiacov do 13 rokov. Satu je aktuálne mamičkou v domácnosti a údajne mala 21 rokov, keď po prvýkrát otehotnela.

Tehotenstvo jej však nebolo súdené

So svojim terajším manželom Andersom otehotnela po prvýkrát vo veku 21 rokov, avšak toto tehotenstvo nemalo šťastný koniec, nakoľko Satu potratila. Na maternici jej ostala jazva, v dôsledku ktorej opätovné otehotnenie nebolo ľahké. Kvôli stresu sa jej dokonca úplne zastavila ovulácia, v dôsledku čoho myslela, že už nikdy neotehotnie a nestane sa matkou.

Osud to však zariadil inak. O dva a pol roka neskôr sa im podarilo počať dieťa. Ich prvorodené dieťa prišlo na svet v roku 2008 a odvtedy ďalších 9. Aktuálne im každý deň radosť a úsmev na tvári vyčarí hneď 10 potomkov (6 dievčat a 4 chlapci).

Odporúčame: TOP detské mená: AJ V ROKU 2021 VYHRÁVA EMA S JAKUBOM

Ako sa vraví, stačí len veriť! Ak človek niečo naozaj chce, tak to dosiahne a je jedno kedy a ako. Satu túžila po deťoch a tento sen sa jej splnil hneď 10-krát. Zjavne mala bezproblémové tehotenstva a každé jedno z nich si náramne užívala, keď si to „skúsila" toľkokrát. Klobúk dole pred ňou a pred jej telom, ktoré dokázalo zvládnuť tehotenstvo, pôrody a popritom všetkom sa dokázala postarať o domácnosť a ďalších jej členov.

Neprehliadni: Neplodnosť u mužov i žien – čo všetko môže byť jej príčinou?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 11.01.22 06:30

ĽŠ
karma
100.00

Naozaj klobúk dolu pred touto mamičkou.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní