Top 7 najdrahších víl celebrít: Neuveríš vlastným očiam!

Top 7 najdrahších víl celebrít: Neuveríš vlastným očiam!
  • 23.01.2021
  • Michaela Kožáková

Je nemožné poprieť skutočnosť, že známe osobnosti veľmi radi posúvajú veci na vyššiu úroveň. Počnúc dovolenkami na Zanzibare či vo francúzskom Monaku, o ktorých sa my, bežní smrteľníci, neopovážime ani snívať, až po drahé značky áut v rozsiahlom vozovom parku či limitované kúsky oblečenia od módnych návrhárov zvučných mien. No, a my im môžeme len ticho závidieť pri prerátavaní peňazí odložených na dovolenku do Talianska. 

Samozrejme, slávne celebrity sa „neobmedzujú" len na cestovanie, pobyty, kabelky či návštevu päť hviezdičkových reštaurácií. Herci, speváci, televízne osobnosti, režiséri či zakladatelia firiem si doprajú aj poriadne luxusné bývanie. Koniec koncov, prečo bývať v obyčajnom dome, keď si môžu dovoliť niečo viac?

Penthouse, mega komplexy, haciendy

Pri hodnotách jednotlivých domov celebrít nám všetkým príde nefér to, ako „makáme" preto, aby sme zaplatili účty a hypotéku za dvojizbový byt, zatiaľ, čo niekto vlastne nevie, čo s peniazmi.  Nepredstaviteľné sumy, ktoré sa šplhajú k miliónom nás nútia premýšľať nad tým, že asi niečo robíme zle. Nie, nerobíme. Len sme nemali toľko šťastia ako napríklad taká Kim Kardashian, ktorá si žije v dome i so svojou rodinou za 60 miliónov dolárov. Tiger Woods a jeho manželka sa môžu pochváliť rozsiahlym komplexom s jednou z najluxusnejších adries na svete – Jupiter Island na Floride. Medzi ich susedov patrí i speváčka Celine Dion. Jej Bahamami inšpirované panstvo skrýva golfové ihrisko, vodný park s toboganmi, plážový dom s masážnou miestnosťou. No, celebrity naozaj vedia, čo je dobré.

Prezrite si galériu nižšie s ďalšími prepychovými príbytkami slávnych osobností.

Neprehliadni: Čo zbierajú známe osobnosti? Budeš prekvapená!

- Top 7 najdrahších víl celebrít
1 z 7

John Legend

Populárny spevák John Legend a jeho manželka Chrissy Teigen vlastnia dom s rozlohou 8 500 metrov štvorcových so vzácnym vzorovaným stropom z Thajska. Manželia kúpili dom, ktorý predtým vlastnila popová hviezda Rihanna za 14,1 milióna dolárov pred piatimi rokmi. Dnes má nehnuteľnosť hodnotu 24 miliónov dolárov. 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Soňa Kollárová 10.02.21 20:50

SK
karma
113.00

Tak je to až neuveriteľné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní