Aké šaty sa budú nosiť toto leto? Priprav sa na letnú módu už teraz!

Aké šaty sa budú nosiť toto leto? Priprav sa na letnú módu už teraz!

Už teraz sa tešíme na leto. Aj keď možno budú dní, keď budeme nadávať a chcieť jeseň alebo zimu, tešíme sa hlavne na to, že sa už nebudeme musieť spoliehať na vrstvenie oblečenia. Už žiadne hrubé svetre či roláky, bundy, nohavice a pod.

Milujeme letnú módu. Ľahké a vzdušné šaty či sukne, letné sandále, plavky a celé dní strávené pri vode. Relax, chytanie letného bronzu, dovolenka – čo si pri lete vybavíte ako prvé? Aktuálne sme sa zamilovali aj do letných trendov, konkrétne do letných šiat, ktoré v tomto roku budú najžiadanejšie. Nechajte sa inšpirovať a vyberte sa na nákupy skôr, než budú všetky trendy šaty vypredané!

1. Košeľové šaty

Košeľové šaty sú jednoduchým spôsobom, ako sa cítiť upravene bez toho, aby ste obetovali pohodlie. Nenechajte sa však odradiť ich vzhľadom, ktorý môže pôsobiť ležérne. Košeľové šaty majú množstvo podôb. Dokonca si môžete „požičať“ košeľu od vášho partnera, pridať opasok do pása a vyraziť kamkoľvek, kam vás nohy zavedú.

Keďže košeľové šaty podliehajú trendom, v tomto roku môžete voliť medzi rôznymi štýlmi. Ak vás oslovili maxi šaty bez rukávov, tak po nich skočte. Máte rady radšej niečo ženskejšie? Tak v tom prípade odporúčame košeľové šaty s dlhým rukávom a nariasením na sukni, či s rôznymi prestrihmi v páse. Tieto šaty poskytujú veľa možností, s ktorými môžete pracovať.

Pozri aj: Brošne sú späť a sú hitom tohto roka: Ovládli aj prehliadkové móla, dokonca oslovili aj celebrity!

košeľové šaty

Zdroj: pinterest.com/lisacldavis/

2. Šaty so šnúrkami v páse

Šaty prestrihnuté v páse pôsobia viac žensky. O tom niet pochýb! Práve preto jeden z aktuálnych trendov, ktorý môžete voliť, je práve trend šiat so šnúrkami v páse. Nemusíte teda stáť pred skriňou a premýšľať, ktorý opasok so šatami skombinujete. Šnúrky, ktoré sú priamo všité v páse šiat, sa o všetko postarajú. Šnúrky môžete zaviazať do mašle alebo nechať ich voľne visieť.

šaty prestrihnuté v páse

Zdroj: pinterest.com/VICI_Collection/

3. „Škatuľové“ šaty

Nejde o puzdrové šaty, aj keď na prvý pohľad tak môžu vyzerať. Rovné šaty, ktoré majú rovný škatuľový strih sú minimalistické, elegantné a jednoduché. Bohužiaľ, možno vás trochu sklameme, pretože tento strih šiat sa nehodí ku každému typu postavy. Avšak, ak ste majiteľkami postavy v tvare presýpacích hodín či pravítka, tak škatuľové šaty sú pre vás ideálnou voľbou.

Neprehliadni: Šperkové trendy pre rok 2023: Ktoré z nich by nemali chýbať v tvojej šperkovnici?

škatuľové šaty

Zdroj: pinterest.com/theeverygirl/

4. Džínsové šaty

Denim v tomto roku vedie na plnej čiare. Dokonca kombinácia denimu s denimom nebola nikdy trendovejšia než v tomto období. Takže, ak hľadáte najtrendovejšie šaty na leto, tak jednoznačne nimi budú a sú džínsové šaty. Samozrejme, na leto voľte ľahší denim, aby ste sa príliš nepotili. Ideálnou voľbou sú vzdušnejšie a viac splývavé strihy než obtiahnuté šaty.

džínsové šaty

Zdroj: pinterest.com/laurenkaysims/

5. Pruhované šaty

Horizontálne, vertikálne, diagonálne a akékoľvek nesúrodé pruhy sú jedným z najzábavnejších trendov blížiaceho sa leta. Výhodou tohto trendu je, že nie je viazaný na jedinú siluetu. Obtiahnuté, voľné, s výstrihom či bez, s Á-čkovou sukňou, oversized, mini či maxi šaty – vybrať si môžete akékoľvek.

Pozri aj: Mikinové šaty: Ako nosiť tento horúci módny trend?

pruhované šaty

Zdroj: pinterest.com/straightastyle/

- Anketa

KTORÝ TREND LETNÝCH ŠIAT VÁS OSLOVIL NAJVIAC?

Odpovedalo 123 ľudí  

Košeľové šaty
33%
Šaty so šnúrkami v páse
11%
„Škatuľové“ šaty
15%
Džínsové šaty
20%
Pruhované šaty
22%

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Katarína Konečná 17.04.23 11:30

KK
karma
105.00

mám rada košeľové strihy a teším sa na leto, lebo som si práve také kúpila vo výpredaji :)

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní