Aký zvoliť outfit na Silvestra? Inšpiruj sa módou tohtoročného lockdownu!

Aký zvoliť outfit na Silvestra? Inšpiruj sa módou tohtoročného lockdownu!

Rok 2020 bol, a teda ešte aj stále je, iný než obyčajný. Aktuálna situácia zasiahla aj nás a v tomto období prinútila sedieť doma so svojou bublinou. A tak sa tejto situácii prispôsobujeme. Síce nás sedenie doma a pozeranie všetkých vianočných rozprávok a filmov celkom nudí, nič to nemení na tom, že si môžeme spraviť svoju vlastnú oslavu Nového roka. Síce už dávno vieme, že sa žiadnej bujarej oslavy nezúčastníme, jednu malú súkromnú si môžeme spraviť aj v pohodlí domova. A keďže domáca oslava nemá žiadne obmedzenia, môžeme tomu prispôsobiť aj naše outfity. Šanca prevetrať kokteilové šaty pokryté flitrami je veľmi nízka, preto do hry vstupujú slávnostné gaučové looky, ktoré môžu ohromiť každého hosťa pripojeného cez video hovor.

Čo si teda obliecť na domácu silvestrovskú oslavu? Čo je trendy a v čom sa určite budete cítiť pohodlne?

Pozri aj: Ženský a jednoduchý: Štýl missky Leony Novoberdaliu má niečo do seba

saténová nočná košeľa

Zdroj: pinterest.com

Šaty na spanie

Aj keď sa nebudeme tlačiť ako sardinky na nejakej diskotéke či párty, neznamená to, že sa nemôžeme cítiť sexy aj v pohodlí domova. Zabudnite na mikinu, v ktorej ste strávili posledných 8 mesiacov. Namiesto nej zo skrine vytiahnite saténovú nočnú košeľu, ktorá vyzerá ako šaty. Po skončení domácej oslavy tak môžete rovno vkĺznuť pod perinu.

Nočnú košeľu tiež môžete rôzne kombinovať. Keďže vyzerá ako šaty, tak si skvelo bude rozumieť s úpletom. Pokojne si teda na šaty natiahnite rolák alebo oversized sveter, ktorý vás zahreje pri sledovaní polnočného ohňostroja.

pohodlné pyžamo

Zdroj: pinterest.com

Party pyžamo

Pyžamo sa stane symbolom tohtoročných osláv nového roka. Ak máte nejakú krásnu pyžamovú súpravu, tak si ju oblečte a vítajte v nej Nový rok. Na takúto udalosť sa hodí pyžamo s perím na rukávoch alebo elegantné saténové pyžamá, ktoré oceníte aj mimo spálne.

saténový župan

Zdroj: pinterest.com

Župan

Počas tohtoročných silvestrovských osláv je povolené všetko, teda čo sa týka zvoleného outfitu. Ak sa chcete cítiť pohodlne, tak okrem pyžama môžete voliť aj župany. Vydajte sa klasickou čiernou alebo slonovinovou farbou. Siahnite po županoch s perím, kvetinovou potlačou a predovšetkým po županoch zo saténu. Satén vyzerá na prvý pohľad luxusne a elegantne, preto sa na takúto udalosť určite hodí.

pohodlná tepláková súprava

Zdroj: pinterest.com

Tepláková súprava

Zdalo by sa, že tento rok nám tepláky prirástli k pokožke nášho tela. Mnohé z nás v teplákovej súprave strávili posledné mesiace, ak nie skoro celý tento rok. Prečo to teda na Silvestra meniť? Ak máte pohodlnú teplákovú súpravu, tak ju vytiahnite zo skrine a privítajte v nej Nový rok. 

teplé papuče

Zdroj: pinterest.com

Papuče

Aby ste si udržali aj nohy v teple, tak si zadovážte nové papučky, ktoré sú v tomto roku trendom číslo 1. Plyšové papuče vyzerajú štýlovo a zároveň krásne zahrejú. A ak sú vám papuče zbytočné, tak sa aspoň zabaľte do teplej deky, uvarte si vianočný punč alebo varené vínko a užite si pohodu v tento posledný deň v roku.

Pozri tiež: Dizajnérka Ivana Mentlová: Česká kráľovná minimalizmu a nadčasovosti


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Kristína Sekeráková 29.12.20 18:10

KS
karma
133.00

Presne tak, tepláky a pyžamo sú najlepším outfitom na tohtoročného Silvestra, hlavné je osláviť príchod roka s ľuďmi, na ktorých nám naozaj záleží a doma je aj tak najlepšie, nevnímam to ako veľké obmedzenie.

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 30.12.20 07:14

ĽŠ
karma
100.00

Na tohtoročného Silvestra určite ideálne outfity.

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 30.12.20 09:24

KK
karma
109.00

Presne tak, tepláky a pyžamo sú ideálnym oblečením.

  • 0
Odpovedať

Lucia Šeptáková 31.12.20 06:29

karma
107.00

Presne tak,teplaky!

  • 0
Odpovedať

Natália Lobodášová 31.12.20 08:54

NL
karma
105.00

Taktiež strávim Silvestra v teplákoch a papuciach pred TV doma :-)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 31.12.20 15:35

MM
karma
100.00

toho roku sme aj ušetrili na oblečení, aj keď by sme sa tešili opaku

  • 0
Odpovedať

Jana Petrášová 31.12.20 16:38

JP
karma
-1.00

tento rok je najľahší výber, že čo na Silvestra

  • 0
Odpovedať

Veronika Kupcová 01.01.21 16:17

VK
karma
105.00

ideálne oblečenie na Silvestra, my s manželom sme mali pyžamá a potom sme si hodili navrch župany keď sme išli pozerať na novoročný ohňostroj

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní