Dizajnérka Ivana Mentlová: Česká kráľovná minimalizmu a nadčasovosti

Dizajnérka Ivana Mentlová: Česká kráľovná minimalizmu a nadčasovosti
  • 14.10.2020
  • Radka Vargová

Ivana Mentlová patrí medzi najvýraznejšie tváre českej módnej scény. Známa dizajnérka sa vo svojej tvorbe orientuje na kožušinové a kožené kúsky, ktoré sa vyznačujú originalitou, minimalizmom a nadčasovosťou. A rovnaké prvky vídať aj na jej stylingoch. Vždy tip-top zladenú Ivanu sme si vybrali tento týždeň za hlavný zdroj módnej inšpirácie. Aké kúsky by vám nemali chýbať počas jesene v šatníku a ako efektívne ich kombinovať? Odpoveď nájdete v nasledujúcich riadkoch. 

Kožená klasika

Kožené sako, kožený trenčkot, čokoľvek nadčasového strihu, kvalitného materiálu a neutrálnej farby. Investícia, ktorá sa vám bude roky vyplácať. Keď sa podrobne pozriete na každý styling Ivany, tak si uvedomíte, že vlastne má na sebe len „obyčajné“ kúsky. Tzv. „basic“ veci, ktoré by vlastne nemali chýbať v šatníku každej ženy. Ak sa chcete vybrať podobnou cestou, skúste túto sezónu siahnuť po koženom trenčkote. Elegantný kúsok, ktorý môžete nosiť s teniskami, ihličkami, čižmami a pod. K nohaviciam, k sukni, k šatám. Jednoducho ku všetkému. 

Pozri tiež: Trendy jesenné sukne 2020: Čím dlhšie, tým lepšie?!

Roláková sezóna

Je viac ako jasné, že letu odzvonilo a jeseň dorazila v plnej sile. Čo sa teda oplatí opäť vytiahnuť? Kvalitný rolák. Zahreje a pritiahne pozornosť. Skúste voliť taký model, ktorý má čo najvýraznejší golier. K takémuto kúsku vám potom stačí nahodiť sako, džínsy a výraznejšiu kabelku. Nič viac potrebovať nebudete.

Oversize trendy

Určite ste postrehli, že oversize kúsky dominujú trendom aj túto sezónu. Či už sú to väčšie svetre, saká alebo košele, ktoré môžu slúžiť ako šaty. Jeden takýto kúsok by ste mali mať doma aj vy. Alebo si ho požičajte zo šatníka svojho partnera. Veď predsa aj pánske prvky v ženskom šatníku sú stále číslom jeden. Ako ich nosiť, môžete opäť ukážkovo vidieť na Ivane.

Hrajte sa

Keď chcete dotiahnuť výsledný look do dokonalosti, nezabudnite na detaily. Vytiahnite si spod rukáva saka košeľu tak, aby ju bolo vidieť. Zvoľte neobyčajnú kabelku so strapcami, ktorá okamžite pritiahne pozornosť. Akýkoľvek detail, ktorý pritiahne pozornosť. A to vlastne bez akejkoľvek väčšej snahy.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

5 komentárov

Ľubica Šťastná 14.10.20 06:06

ĽŠ
karma
100.00

Originálne, minimalistické a nadčasové kúsky tejto známej dizajnérky!

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 14.10.20 10:44

KK
karma
109.00

krásne a nadčasové modely z kvalitného materiálu

  • 1
Odpovedať

Marika Michálková 17.10.20 10:51

MM
karma
107.00

Originálne, štýlové , nadčasové

  • 0
Odpovedať

Alžbeta Remencová 20.10.20 14:37

AR
karma
103.00

velmi pekne kusky :)

  • 0
Odpovedať

Mária Chromíková 26.10.20 09:21

MC
karma
109.00

pekné a hlavne nositeľné.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní