Chceš vedieť, ako nosiť vysoké čižmy? Inšpirácie nikdy nie je dosť!

Chceš vedieť, ako nosiť vysoké čižmy? Inšpirácie nikdy nie je dosť!

Vysoké čižmy sú naozaj nadčasovým kúskom v šatníku (či v skrinke na topánky) každej z nás. Existuje ich totiž nespočetné množstvo druhov a vyberie si naozaj každá žena. Okrem nadčasovosti však majú mnoho ďalších výhod.

V zimných mesiacoch poskytujú nohám komfort a teplo, no dokážu nohy aj opticky predĺžiť a nepochybne dokážu oživiť aj ten najnudnejší outfit. Neveríte? V našej galérii plnej inšpirácie na to, ako nosiť vysoké čižmy, vás určite presvedčíme.

Obstáli v skúške času

Vysoké čižmy naozaj obstáli v tej najťažšej módnej skúške, ktorou je skúška času. Vedeli ste, že sa sporadicky vyskytujú už na stredovekých maľbách z 15. storočia? Tomu sa naozaj hovorí módny kúsok, ktorý sa oplatí vlastniť, pretože ak aj náhodou vyjde z módy máme istotu, že sa do nej určite vráti.

Čižmy sú ďalej výborným adeptom na trendy zimnú obuv, o čom niet žiadnych pochýb. Aj preto do nich pokojne zainvestujte ešte dnes a vyberte si tie svoje nadčasové vysoké čižmy podľa vlastnej chuti a podľa možností pre bezpečnosť online.

Odporúčame: Najnovšie hodinkové trendy: S akým oblečením sa budú dopĺňať?

- AKO NOSIŤ VYSOKÉ ČIŽMY
1 z 10

Štýlovo

Na prvý pohľad sú tieto biele čižmy záležitosťou minimálne 90. rokov. Skutočnosť je však iná a ak ich máte hoci aj po mamine, vytiahnite ich zo skrine a oprášte ich. Noste ich napríklad takto, s pletenými šatami a dlhým kabátom.

 


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 02.02.21 11:32

KK
karma
109.00

najviac sa mi páčil elegantný štýl

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 02.02.21 18:24

MM
karma
100.00

pekné inšpirácie, krásne čižmy, ale čo keď sme uväznení doma

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 01.03.21 16:30

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní