Čo nosiť túto jeseň? Rifľová sukňa je najhorúcejším kúskom

Čo nosiť túto jeseň? Rifľová sukňa je najhorúcejším kúskom

Tak, ako sme sa všetci tešili na leto, teraz môžeme smútiť, pretože ako rýchlo leto prišlo, tak aj odišlo. Ale aj jeseň má niečo do seba. Jeseň rovnako prináša množstvo vecí, na ktoré sa môžeme tešiť. Asi ste teraz začali uvažovať, v čom je jeseň taká výnimočná. V prvom rade je to príroda, ktorá postupne mení farby, no v druhom rade sú to jesenné trendy, ktoré sú skutočne bohaté a inšpiratívne.

Chladnejšie počasie si vyžaduje vrstvenie, možno teplejšie oblečenie, no to neznamená, že sa musíte vzdať všetkého, čo ste nosili počas leta. Aspoň nie rifľových sukní, ktoré stačí vedieť správne skombinovať. Rifľová sukňa skombinovaná s teplým nadrozmerným svetrom a s topánkami vhodnými do chladnejšieho počasia – ideálny jesenný outfit pre každú ženu.

Džínsová sukňa je späť!

Už je to pomerne dávno, čo sme naposledy videli džínsové sukne (odhliadnuc od tohto leta). Avšak vďaka všetkým módnym trendom sa tento rok vracajú práve tieto sukne, ktoré sú štýlové a hlavne trendy. Je to univerzálny kúsok, ktorý dokážete skombinovať s množstvom módnych kúskov, ktoré ležia vo vašej skrini.

Okrem toho, že ich môžete kombinovať so svetrami, sakom, kabátikom, blúzkou, botaskami, členkovými čižmičkami alebo vyššími čižmami, tak si môžete vyberať aj rôzne strihy sukní. Mini sukne, sukne s nižším alebo vyšším pásom, kratšie alebo dlhšie, tmavé alebo svetlé, obtiahnuté alebo voľné, puzdrové, s aplikáciami alebo bez nich. Vyberajte podľa typu svojej postavy a podľa toho, čo sa vám páči. Je len na vás, aký typ sukne zvolíte, no naučte sa správne kombinovať. Prezrite si nasledujúcu galériu a načerpajte inšpiráciu.

Odporúčame: Aké rifle sa budú nosiť tento rok? Inšpiruj sa jesennou módou 2019

1 z 20

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 19.09.19 19:09

MM
karma
100.00

mám jeden taký super kúsok odložený v skrini, pravdepodobne ho vyvetrám

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 24.09.19 20:16

DB
karma
117.00

rifľovú sukňu môžem nosiť po celý rok...

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 19.12.19 18:28

JK
karma
100.00

tieto sukne, ktoré sú štýlové a hlavne trendy rada nosím

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní