Dámska vesta PUFFER: Ako ju nosiť a kombinovať?

Dámska vesta PUFFER: Ako ju nosiť a kombinovať?

Vonku sa nám pomaly otepľuje a tak pomaly začíname zhadzovať vrstvy oblečenia. Postupne sa k nám blíži jar a my si začíname užívať viac slnečných dní. S ich príchodom však prichádza ešte stále jeden zimný trend, ktorému je ťažké odolať. Teda, možno na pohľad nejde o trend, ktorý by oslovil každú ženu, ale ak zistíte, ako ho zakomponovať do svojho šatníka, tak si ho zamilujete. Reč je o puffer veste, ktorá sa dlho spájala s rôznymi outdoorovými aktivitami, ako je napríklad turistika. Dnes túto dámsku vestu mnohí influenceri a milovníci módy neváhajú zakomponovať aj do bežného každodenného outfitu. Inšpirujte sa aj vy. Prešívaná vesta môže pôsobiť aj elegantne, čo rozhodne stojí za zváženie.

Prešívaná vesta s opaskom

Vesta môže na prvý pohľad pôsobiť nevkusne, mohutne a na žene skôr chlapsky. Ale, ak ju previažete opaskom a necháte vyniknúť vaše zvodné krivky, aj vesta bude pôsobiť štýlovejšie a elegantnejšie. Nesiahajte však po žiadnom luxusnom opasku. Zvoľte opasok vhodný na zauzlenie (ako napr. na trenčkote) – vďaka nemu bude vesta pôsobiť menej športovo a viac luxusnejšie.

Odviažte sa pri kombinácii s midi sukňou a šatami

Pri tvorbe outfitov je dôležitá vyváženosť jednotlivých kúskov. Aby ste vyvážili drsnú povahu prešívanej vesty, skombinujte ju so sukňou alebo šatami v Á-čkovom strihu. Midi dĺžka je akurátna do ešte chladnejšieho počasia. V tomto prípade sa nebojte pohrať s rôznymi kombináciami farieb alebo vzorov. Samozrejme, nebudeme si klamať, nič nepokazíte ani v prípade neutrálneho outfitu alebo outfitu tón v tóne, ktorý je nadčasový.

Kombinujte vestu s bundou

Áno, zimné obdobie nedovoľuje úplne minimalizovať vrstvy oblečenia, a tak ešte stále môžete voliť obľúbené vrstvenie kúskov. Pod vestu si pokojne vezmite vaše obľúbené sako, denimovú bundu alebo niečo oveľa viac teplejšie. Dámska vesta si bude rozumieť aj s koženou bundou, tak siahnite práve po nej.

Odporúčame: Hiking boots nielen na túry: Milujú ich dizajnéri, tak si ich zamiluj aj ty!

Nebojte sa dlhej vesty

Prešívané vesty sú dostupné v rôznych dĺžkach, tak sa nemusíte vôbec báť siahnuť práve po maxi alebo midi dĺžke prešívanej vesty. Bude vám teplejšie, dlhšia vesta pôsobí elegantnejšie a navyše s dlhými maxi šatami si bude rozumieť o niečo viac. Pozor však na fakt, že takéto dlhé vesty sa nemusia hodiť úplne všetkým dámam – hlavne nie v prípade, ak ste menšej postavy. Poprípade k takejto veste si oblečte boyfriend džínsy, čižmy na platforme a budete vybavené aj do nepriaznivejšieho počasia.

Vesta vhodná aj k pracovnému oblečeniu

V móde neexistujú žiadne hranice, ktoré by sa nemohli a nemali prekračovať. Rovnako, ako je vesta vhodná na kombinovanie v neformálnom outfite, tak sa nemusíte vôbec báť odviazať ani pri tvorbe formálneho outfitu do práce. Elegantný kostým pokojne skombinujte s jednofarebnou prešívanou vestou puffer, čím dosiahnete čistú siluetu a elegantný outfit.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Jana Komadová 13.02.22 16:37

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať

Katarína Konečná 14.02.22 10:48

KK
karma
105.00

vesty sa dajú krásne kombinovať

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 14.02.22 17:53

MM
karma
100.00

mám rada vesty, sú praktické

  • 0
Odpovedať

Daniela Bieliková 19.02.22 16:10

DB
karma
117.00

zaujímavý módny kúsok...

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní