Dámske plavky, ktoré sa hodia mnohým postavám: TOP 3 trendy tejto sezóny

Dámske plavky, ktoré sa hodia mnohým postavám: TOP 3 trendy tejto sezóny

Plavkové trendy, ktoré môže rok 2022 ponúknuť, sú zmesou praktických a glamour štýlov, v ktorých sa budete túto sezónu cítiť a vyzerať úchvatne.

Keďže sa konečne začíname prepínať do módu LETO, je čas investovať do plaviek, ktoré prevetráme pri bazéne alebo pri mori. Morské vlny vo vlasoch, piesok medzi prstami a morská soľ vznášajúca sa vo vzduchu – ako sa my tešíme na letné dovolenkové obdobie

Zarezervujte si letenky alebo pobyt, zbaľte si opaľovací krém, pribaľte najkrajšiu plážovú deku a pripravte sa na to, že budete na slnku vyzerať skutočne štýlovo, a to vďaka nášmu výberu letných plaviek.

Pamätajte však na základné pravidlo, že plavky by mali lichotiť vašej postave. V prípade väčšieho bruška budete dozaista chcieť, aby ste ho zakryli. To sa vám podarí prostredníctvom jednodielnych plaviek alebo plaviek s vyšším sedom, tzv. high waisted spodným dielom. Pri menších prsiach zase voľte bikiny s push-up vrchným dielom. Aké sú teda tohtoročné trendy?

Pozri aj: Plavky pre postavu v tvare obráteného trojuholníka: Tieto sú správnou voľbou!

plavky s opaskom

Zdroj: instagram.com/sorayashawky

Plavky s opaskom

Už roky obľúbené plavky s opaskom sú skvelým spôsobom, ako nechať vyniknúť postavu v tvare presýpacích hodín. Samotný opasok priťahuje pozornosť na najužšiu časť trupu – teda na pás, ktorý v tomto prípade skutočne vynikne.

V prípade takýchto plaviek máte viacero možností, ktoré môžete voliť. Siahnuť môžete po jednodielnych plavkách alebo bikinách s vysokým pasom. Opasok je v tomto prípade čerešničkou na torte, ktorá môže byť doladená zaujímavou sponou.

Ak chcete viac upútať pozornosť na váš pás a odvrátiť od menších pŕs, voľte plavky, pri ktorých je opasok v kontrastnej farbe. Takto zaujmete práve svojim pásom.

Odporúčame: Plavky pre postavu v tvare obdĺžnika: Zažiariš v nich pri bazéne aj na pláži!

háčkované placky

Zdroj: instagram.com/naiveswim

Háčkované (pletené) plavky

Háčkované plavky hlásia v tomto roku svoj návrat. Avšak ide o trend, ktorý nie je úplne ideálny na kúpanie sa v mori alebo bazéne. Štýlové háčkované plavky sú vhodné skôr na opaľovanie než na plávanie. Totižto nie všetky takéto plavky sú vhodné na namočenie vo vode.

Ak sa pre ne rozhodnete, sledujte pokyny výrobcu. Ten zväčša udáva, či sú plavky vhodné len na opaľovanie alebo aj na kúpanie. Háčkované plavky totižto dokážu nasiaknuť príliš veľa vody a tým aj pomerne rýchlo zničiť. Nehovoriac o tom, že pri mori môžu veľmi rýchlo vyblednúť a stratiť svoju pôvodnú farbu i tvar.

Neprehliadni: Plavky pre postavu v tvare presýpacích hodín: Akému strihu povedať áno?

rebrované plavky

Zdroj: instagram.com/kinbeachwear

Rebrované plavky

Pozerali ste si už ponuku plaviek na internete alebo v kamenných predajniach? Ak áno, tak ste dozaista natrafili na plavky vyrobené z rebrovaného materiálu. Tento trend 80. rokov hlása svoj návrat a tak sa nemôžeme čudovať, že práve na takúto látku vsadili mnohí výrobcovia plaviek.

Výhodou tohto materiálu a teda aj týchto plaviek je to, že sú elastické a dokážu sa prispôsobiť mnohým typom postavy. Takéto plavky sú navyše dostupné ako celé plavky (jednodielne) i ako bikiny. Stačí si len vybrať a zvoliť tie pravé pre svoju postavu.

A čo také tankiny? Sú už out?

Tankiny sú akýmsi nepochopeným štýlom. Ide totižto o plavky, ktoré sú niečím medzi bikinami a jednodielnymi plavkami. Pre niekoho je to zbytočnosť, ale mnohé dámy tento strih a štýl plaviek dokážu oceniť. Napríklad po nich siahajú dámy počas tehotenstva alebo dámy, ktoré chcú zakryť väčšie bruško.

Predĺžený vrchný diel plaviek zakryje to, čo zakryť chceme. Avšak v prípade, že chceme aj nášmu brušku dodať vitamín D zo slnka, tak ich stačí trošku vyhrnúť. Aj v tomto prípade môžeme natrafiť na tankiny v dvoch podobách, a to s vrchným dielom v strihu topu alebo vyšším spodným dielom (poprípade ich kombináciu). Takže tankiny ani v tomto roku nikam neodchádzajú a ostávajú v kurze.

Inšpiruj sa: Plavky pre postavu v tvare hrušky: Objav tie správne strihy a farby!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní