Komfortné a štýlové dámske sandále sa začínajú hlásiť o slovo: Priprav sa na novú sezónu!

Komfortné a štýlové dámske sandále sa začínajú hlásiť o slovo: Priprav sa na novú sezónu!

Nechceme predbiehať, ale práve úradujúca jar je predzvesťou blížiaceho sa leta. Po zime sa začínajú sukne skracovať a rovnako sa menia aj trendy týkajúce sa dámskych topánok. S letom si mnohí z nás spájajú aj obdobie dovoleniek. Máte už tú svoju zarezervovanú?

Ak patríte k skúseným cestovateľom, tak dozaista viete, že jednou z najdôležitejších vecí, ktoré si treba zbaliť na cesty (okrem SPF), je pohodlná obuv na prechádzky. Zabudnite však na tenisky! V tých sa počas horúcich letných dní zbytočne potia nohy.

Namiesto toho nechajte vyniknúť svoju pedikúru v módnych a rovnako tak aj funkčných topánkach. Na leto sú základom dámske sandále, ktoré každej žene padnú ako črievička Popoluške.

Sandále na podpätku, na rovnej podrážke, so športovým vzhľadom, elegantné sandále, tzv. žabky (flip-flops) či klasické šľapky – aké v tomto roku voliť? Čo je podľa módnych dizajnérov trendy?

Pozri aj: Aké šaty sa budú nosiť toto leto? Priprav sa na letnú módu už teraz!

dámske topánky GABOR

Zdroj: instagram.com/robelshoes/

3 trendy, ktoré budeme toto leto vídať všade

Trendy prichádzajú a odchádzajú a v priebehu každej sezóny sa menia. Ba môžeme povedať, že trendov je každú sezónu viac než dosť. A platí to aj v prípade dámskych sandálov. Voliť môžete čierne sandále, ktoré sú klasikou a ľahko sa kombinujú s oblečením alebo siahnite po inej farbe sandálov, ktoré oživia letný outfit. 

Preferujete ženskejšiu obuv, a teda sandále na opätku, ktoré dokážu opticky predĺžiť ženské nohy? Tak voľte práve tie. Aké dámske sandále na leto voliť v tomto roku? Nechajte sa inšpirovať!

1. Sandále na hrubom opätku

V popredí všetkých letných trendov sú robustné sandále, ktoré pôsobia žensky a zároveň sú dostatočne pohodlné na to, aby ste v nich strávili celý deň. Sandále na hrubom opätku vás opticky predĺžia a dodajú vám výšku. A nemusia to byť vyslovene len klasické sandále s množstvom praciek. Ak vás oslovia šľapky s hrubým opätkom, neváhajte a zadovážte si ich do vášho šatníka.

2. Letné sandále na platforme

Topánky na platforme nechýbajú, azda, v žiadnom dámskom botníku. Ide o topánky, ktoré ohúrili mnohé dámy už pred niekoľkými rokmi a ich popularita neupadá ani v tomto období. Oprášte svoje staré sandále alebo sa vyberte na nákupy, aby ste si nejaké zadovážili. Sú pohodlné, štýlové a trendy. Zvoľte k ním šaty alebo sukňu a užite si letné prechádzky plnými dúškami.

3. Dreváky

Keď prišli na scénu prvýkrát, ľudia boli skeptickí. Nebol to štýl pre každého. Ale zdá sa, že nakoniec presvedčili masy žien, a tak si svoje miesto vybudovali medzi letnými sandálmi aj v tomto roku. Holý členok, ale uzavretá špička je to, čo potrebujete.

Odporúčame: Brošne sú späť a sú hitom tohto roka: Ovládli aj prehliadkové móla, dokonca oslovili aj celebrity!

dámske letné topánky HOGEL

Zdroj: instagram.com/robelshoes/

Podpätok hrá prím!

Nech siahnete po akýchkoľvek letných topánkach na podpätku, budete IN. Ak hľadáte topánky, v ktorých by ste dokázali pokojne stráviť celý deň, ideálne na maximálne vyťažený deň, tak voľte topánky s mikropodpätkom. Takéto topánky stále pôsobia žensky a zároveň vás v nich nebudú bolieť nohy – takže win-win.

Ste názoru, že buď žiaden podpätok alebo ak, tak už poriadny? V tom prípade privítajte späť klinové podpätky. Dodajú vám výšku a zároveň sa v nich budete cítiť pohodlne.

A čo taký kovbojský štýl? Pýtate sa, ako by ho mohli dizajnéri zakomponovať do letných trendov? Nuž, veľmi jednoducho. Preto očakávajte, že mnohé letné sandále budú mať v kovbojskom štýle predĺžené špičky či kovbojské podpätky.

Neprehliadni: Štýlové i komfortné tenisky do každého počasia: Vynov svoj jarný šatník

letné šľapky

Zdroj: instagram.com/robelshoes/

Letné sandále mäkké ako obláčik

Trend, ktorý sa v posledných rokoch ujal a teraz sa nepochybne stal povinnou výbavou šatníka sú mäkké, plyšové a najlepšie nadýchané sandále. Vyznačujú sa predovšetkým mäkkými remienkami pripomínajúcimi vankúš. Majú zabezpečiť pohodlie ich majiteľke – ak si ich zadovážite, verte nám, vaše nohy sa vám na konci dňa poďakujú.

Ak sme vás inšpirovali letnými sandálmi a máte chuť hneď nakupovať, nakuknite do ponuky na e-shope Robel. Dozaista vám do oka padnú nejedny letné sandále značky Tamaris, Rieker, Etimee, Tommy Hilfiger, Calvin Klein a mnohé ďalšie.

Vyberte si dámske sandále na leto od robel.sk

dámske sandále

Zdroj: Robel

sandále dámske

Zdroj: Robel

sandále na opätku

Zdroj: Robel

sandaly na opatku

Zdroj: Robel

letne sandale

Zdroj: Robel

sandale na hrubom opatku

Zdroj: Robel

sandale na podpätku

Zdroj: Robel

damske sandale na leto

Zdroj: Robel

sandále na opätku

Zdroj: Robel

dámske sandále

Zdroj: Robel

sandále na leto

Zdroj: Robel

dámska obuv

Zdroj: Robel

obuv na leto

Zdroj: Robel

topánky na leto

Zdroj: Robel

dámske topánky

Zdroj: Robel


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní