Letné módne doplnky pre rok 2020, vďaka ktorým budeš IN

Letné módne doplnky pre rok 2020, vďaka ktorým budeš IN

Akýkoľvek nudný outfit môžete osviežiť vďaka správnym módnym doplnkom, ktoré sú trendy počas tohto leta. Počas horúcich dní, kedy by sme sa najradšej schovali niekam do tieňa alebo do klimatizovanej miestnosti, mnohé z nás nedajú dopustiť na vzdušné letné šaty, ktoré nesmú chýbať v šatníku žiadnej dámy. Okrem šiat by sme nemali zabúdať ani na sukne na leto, ktoré sa dajú ľahko kombinovať.

Čo sa týka doplnkov, tak tento rok je bohatý na mnohé doplnky – niektoré z nich sa u nás už objavili minulý rok alebo roky predtým, no vďaka svojej popularite patria medzi trendy módne doplnky aj počas tohto leta. Čím teda doplniť svoj letný outfit?

Pozri aj: Šatka ako tričko?! Inšpiruj sa nápadmi, ako ju uviazať!

ako nosiť šatku vo vlasoch

Zdroj: pinterest.com

Šatka vo vlasoch

Je množstvo spôsobov, ako uviazať šatku do vlasov. Môžete ju zapliesť do vrkoča, uviazať ako čelenku a dokonca nosiť aj namiesto klobúka a chrániť tak ňou celú svoju hlavu. Toto leto by ste mali popustiť uzdu svojej fantázii a mali by ste začať nosiť saténovú šatku oveľa častejšie.

trendy slnečné okuliare

Zdroj: pinterest.com

Retro okuliare zo 70. rokov

Okuliare sú skvelé na ochranu zraku pred slnečným žiarením. Je však potrebné voliť také, ktoré majú čo najvyššiu UV ochranu a dokážu pohltiť čo najväčšie množstvo žiarenia. Ak si plánujete kúpiť nejaké nové, tak voľte retro okrúhle alebo hranaté okuliare, ktoré vyzerajú ako zo 70. rokov. Nezabúdajte ani na farebné skla, ktoré boli pre ne typické!

rybársky klobúk

Zdroj: pinterest.com

Rybársky klobúk

Už je to nejaký ten piatok, čo sa kráľovná Instagramu – Zuzana Plačková, ukázala v rybárskom klobúku. Vtedy sme si hovorili, že čo to je za nový trend a dnes z neho šalejú už asi všetci. Je to must-have módny doplnok na toto leto a je jedno, v akom vzore bude ten váš. Môžete voliť s kvetinovou potlačou, batikované, so zvieracím motívom a pod.

slamené kabelky

Zdroj: pinterest.com

Slamené kabelky

Bez nich už ani na krok! Slamené kabelky alebo teda aj bambusové kabelky sú skvelou investíciou do letného kúsku. Je taká variabilná a vhodná ku každému outfitu, preto by ste jednu mali mať aj vy. Pokojne si ju vezmite do práce i k bazénu.

perlové doplnky

Zdroj: pinterest.com

Perly

Leto, slnko, more, potápanie a hľadanie perál. Úplná idylka! No vy ich hľadať nemusíte. Namiesto toho si zaobstarajte perlový náhrdelník alebo náramok, ktorý oživí každý letný outfit.

Neprehliadni: Najtrendovejšie letné potlače na oblečení: Čo je hitom tohto leta?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 22.07.20 09:15

KK
karma
105.00

páči sa mi bižutéria , ktorá aj z jednoduchého trička urobí skvost

  • 1
Odpovedať

Mária Maxianová 30.07.20 17:42

MM
karma
100.00

bambusové kabelky sú moja topka

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 16.12.20 23:11

JK
karma
100.00

Rada nosím bižutériu

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní