Volány v centre pozornosti: Toto leto im neodolá žiadna dáma

Volány v centre pozornosti: Toto leto im neodolá žiadna dáma

Volániky sa aj v tomto roku stávajú letným trendom, ktorý dodá objem každému ležérnemu aj sofistikovanému vzhľadu. Volány ovládli prehliadkové móla už v roku 2017, čo značí, že ide o nesmrteľný trend, ktorý prežil nejaký ten piatok a v tomto roku sa hlási o slovo vo veľkom.

Volány na rukávoch, ramienkach, výstrihoch, pásoch i spodných častiach šiat alebo sukní ponúkajú všestrannosť schopnú dodať eleganciu akémukoľvek vzhľadu. Či už sa rozhodnete pre odvážne šaty zdobené bohatými volánmi vpredu, skombinujete rifle s topom na jedno rameno dozdobeným volánmi alebo siahnete po romantickej sukni, volány vás dozaista oslovia a získajú si aj vás.

Pozri aj: Jorge González – neprehliadnuteľný porotca Let’s Dance!

šaty s volánom

Zdroj: instagram.com/lupariasewing

Volány v outfite na každý deň i rôzne príležitosti

Jednoduchý detail, ktorý vďaka rôznorodosti umiestnenia môžete kombinovať v outfitoch na bežný deň, ale aj v sofistikovaných lookoch na špeciálne príležitosti.

Blúzka vám dáva nekonečné možnosti ako a kde ju nosiť. Pokojne ju prevetrajte do práce, vezmite si ju do kina, na romantickú večeru alebo prechádzku pri západe slnka. Ľahké letné šaty s volánikmi sa budú krásne vynímať na dovolenkových fotkách a sukňa zase bude vašou ozdobou pri potulkách mestom.

Tento nadčasový trend je vhodný pre všetky ženy bez rozdielu. Aj napriek tomu, že všetky ženy majú rôzne krivky, proporcie a inú konfekčnú veľkosť, existuje nejaký vzorec, ako ich nechať vyniknúť v malých dávkach alebo bez strachu vo veľkom.

Topy, košele, blúzky, šortky, nohavice, sukne, plavky a dokonca aj doplnky, ako sú kabelky alebo sandále – toto všetko vybavené volánikmi (či už veľkými alebo malými), je trendom číslo 1 v tomto období.

Odporúčame: Sukne, halenky i šaty z madeiry sú veľkým hitom: Máš už doplnený šatník?

volány na šatách

Zdroj: instagram.com/pinklily

volány na sukni

Zdroj: instagram.com/lydiajanetomlinson

Ako oblečenie s volánmi nosiť?

Ako sme písali, volány sa hodia ku všetkým typom postavy bez rozdielu. Je však vhodné vedieť, po akých kúskoch siahnuť podľa typu svojej postavy.

  • Postava v tvare hrušky (trojuholníka) – voľte topy alebo blúzky, ktoré majú volány umiestnené vo vrchnej časti. Takto opticky zväčšíte svoj dekolt, ktorý upúta pozornosť a odvráti ju od širších bokov.
  • Postava v tvare presýpacích hodín – v tomto prípade môžete voliť akýkoľvek kúsok, nakoľko máte vyvážený typ postavy a nepotrebujete nič zakrývať a ani na nič upútavať pozornosť.
  • Obdĺžnikový typ postavy – tento typ postavy potrebuje dodať krivky. Voľte preto také kúsky, ktoré dodajú objem vášmu poprsiu alebo zväčšia boky. Volány situované v oblasti dekoltu alebo bokov zaoblia vašu postavu a urobia ju menej hranatou.
  • Postava v tvare jablka (oválna) – voľte predovšetkým jemné volány, ktoré vám nedodajú ďalší objem a postavu viac nezaguľatia. Jemné volániky umiestnené diagonálne alebo vertikálne sú ideálne.
  • Postava v tvare obráteného trojuholníka – aby ste upútali pozornosť od hornej časti, voľte skôr sukne alebo šaty, ktoré majú volániky umiestnené v spodnej časti, teda v oblasti bokov a nôh. Zjemnite tak šírku ramien, ktoré sú na pohľad výrazné.
- Volány v móde - top inšpirácie
1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní