Oslávte jar v komunite nadšencov módy

Oslávte jar v komunite nadšencov módy

Čas, ktorého sa väčšina fashion maniačiek nevie dočkať je tu! Povoľte uzdu svojej fantázie, kombinujte, vrstvite a vykročte za módnym dobrodružstvom v nových kúskoch od CCC!

Pridajte sa k inkluzívnej komunite nadšencov módy, jedinečných príležitostí a skvelých nákupov. Klub CCC je bezplatná platforma, ktorá združuje milovníkov módnych inšpirácií a personalizovaného obsahu.

CCC vás v Klube privíta 10 % zľavou na 1 produkt  a je to pravdupovediac len taký „jemný“ začiatok výhod, ktoré budú rásť s vami. V exkluzívnom Klube CCC si budete užívať benefity ako možnosť vrátiť tovar do 120 dní od jeho nákupu na rozdiel od štandardných 14 dní, ktoré na vrátene tovaru máte. Budú vás baviť aj ponuky od atraktívnych partnerov Klubu CCC a spolu s ďalšími výhodami a zľavami zažijete úplne novú a vyššiu kvalitu nakupovania.

Nedá nám nespomenúť aj špeciálne kampane, podujatia a eventy, na ktorých sa vďaka členstvu v Klube CCC budete môcť pravidelne zúčastňovať tí, ktorí dosiahnu úroveň členstva Silver alebo Gold.

Tí z vás, ktorí si už členstvo užívajú si určite všimli, že Klub CCC sa zmenil. Víta jar v novom šate! Vizuálne komunikuje rôzne okamihy života, ktoré sa vryjú do pamäti a sú príležitosťou na užívanie si módnych ale aj emóciami spestrených momentov.

Pozri tiež: Svadobné topánky na celonočné tancovanie – ako si ich vybrať?

Členstvo v Klube CCC

Zdroj: CCC

Staňte sa súčasťou jedinečnej módnej komunity

Členstvo vás okrem množstva okamžitých výhod priblíži aj k špeciálnym benefitom, ktoré si budete môcť užívať ako odmenu za pravidelné nákupy. Každé euro minuté v predajniach CCC či v mobilnej aplikácii vás posúva bližšie k módnym vychytávkam. Silver a Gold členstvo znamená množstvo výhod a tiež špeciálne ponuky od partnerov Klubu. Členstvo v Klube CCC si aktivujete prostredníctvom mobilnej aplikácie alebo priamo na webe CCC. Získate tak okrem iného exkluzívny obsah a prístup k najnovším kolekciám medzi prvými. Keď už členmi ste, navštívte www.ccc.eu/sk a užívajte si tie najvýhodnejšie ponuky s novým vizuálom.

Zaujme ťa aj: Topánky pre deti, ktoré chcú vyzerať dobre

CCC klub

Zdroj: CCC


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní