Podprsenkový top ako kontroverzný trend? Zabodujú hlavne dámy s menšími prsiami!

Podprsenkový top ako kontroverzný trend? Zabodujú hlavne dámy s menšími prsiami!

Kto prišiel s týmto trendom? O jeho popularitu sa zaslúžila predovšetkým Katie Holmes, ktorá takýto podobný outfit prevetrala ešte v minulom roku. Podprsenkový top z kašmíru a kardigán spolu krásne zladila a viete, čo? Zabodovala! Jej fotografia ako si v takomto outfite privoláva taxík obletela celý svet a po roku začíname tento trend pozorovať čoraz častejšie.

Túto sezónu bude teda trendy sexy kúsok, ktorý sa hodí predovšetkým dámam s menšími prsiami, ktoré sa neboja odhaliť kúsok svojej kože. Podprsenkové topy sú určené hlavne pre dámy, ktoré nepatria k hanblivkám a ktoré stále sledujú trendy. Možno si práve hovoríte, že je to trend pre mladé tínedžerky a mladšie dievčatá, ktoré majú pevné prsia, na ktoré ešte zatiaľ nepôsobí gravitácia. Ale buďme úprimné – Katie má 42 rokov a jedno dieťa a takýto top jej náramne svedčal. Takže dámy, naberte odvahu a ukážte svetu ženské krivky.

Podprsenkové topy sú TOP!

Prieskumy naznačujú, že popularita podprsenkových topov z roka na rok raketovo vzrástla. A aj keď žijeme v dobe pandémie, predaje cez internet stúpajú, preto mnoho reťazcov zaradilo do svojej ponuky takéto topy. Či už hladké, s rebrovaným vzorom, čipkované, štrikované,..., no otázkou ostáva, ako takéto topy nosiť a kombinovať.

Pre tie menej odvážne je vhodná kombinácia podprsenky a topu, no ak nemáte zábrany, tak podprsenku pokojne odhoďte. Takýto podprsenkový top krásne ladí s obyčajnou košeľou, priehľadnejšou blúzkou alebo s kardigánom. Podprsenkový top môžete nosiť aj namiesto crop topu. V zásade tiež platí, že podprsenkový top môžete použiť aj pri vrstvení svojho outfitu. Ak sa necítite komfortne len v takomto tope, tak si môžete najskôr obliecť košeľu a takýto podprsenkový top až na vrch. Vrstvenie je IN a asi tak skoro z módy nevyjde.

Podprsenkový top si môžete vziať aj pod sako, k šortkám, sukni a pod. K zvolenému outfitu sa hodia tenisky, ale aj lodičky či iné topánky na podpätku. Nechajte sa teda inšpirovať nasledujúcou galériou, kde vám krásky z Pinterestu ukážu, ako top nosiť a kombinovať.

1 z 17

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

8 komentárov

Mária Reibergerová 08.04.21 17:05

MR
karma
104.00

vyzerá to naozaj super

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 08.04.21 20:38

JK
karma
100.00

Pre mladých prečo nie

  • 1
Odpovedať

Lucia Šeptáková 09.04.21 05:13

karma
107.00

Super,odvážne ale pekné

  • 1
Odpovedať

Ľubica Šťastná 09.04.21 06:42

ĽŠ
karma
100.00

Kúsok, ktorý je naozaj in a dá sa rôzne kombinovať.

  • 1
Odpovedať

Katarína Konečná 09.04.21 09:24

KK
karma
109.00

pre mladé a štíhle slečny

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 09.04.21 17:43

ZS
karma
100.00

Pre odvážne

  • 0
Odpovedať

Peter Šugra 11.04.21 16:06

karma
-1.00

Nooo... To by vyžadovalo kus odvahy, ale na peknej štíhlej postave prečo nie :-)

  • 0
Odpovedať

Martina Gajdošíková 13.04.21 23:50

MG
karma
-1.00

Po odkojení dvoch detí, verím, že poprsenkový top nebude práve trendy. V mojom prípade by to už nebola najvhodnejšia voľba. No sama som zvedavá.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní