TOP jarné šaty 2021: Čo ešte stále nevychádza z módy?

TOP jarné šaty 2021: Čo ešte stále nevychádza z módy?

Už nejaký ten piatok všade kvitnú stromy a kvety, ktoré nám robia radosť a každý jeden deň nám dokážu vyčarovať úsmev na tvári. Okrem toho sa tešíme aj z príjemnejšieho a teplejšieho počasia, ktoré nám dovoľuje vyťahovať zo skrine jarné kúsky, v ktorých sa cítime príjemne. Už dávno sme zimné bundy odložili do skrine a rovnako aj teplé zimné čižmy. Tie sme nahradili lodičkami alebo členkovými topánkami, ktoré sa ku sukniam či k šatám dokonalo hodia. Vytiahli sme kožené a rifľové bundy, ktoré sú stále teplé, ale nie až príliš.

Aké sú však tohtoročné trendy, čo sa šiat týka? Aké šaty budú populárne nielen počas jarných dní, ale aj počas teplejších letných, kedy si budeme užívať a nasávať vitamín D niekde na teraske alebo romantickej prechádzke? V akých ohúrite chlapov na dovolenke pri mori?

šaty z krajky

Zdroj: Shutterstock®

Krajkové šaty

Keď nahliadneme do ponuky obchodov (kamenných alebo e-shopov), tak ako prvé nás môžu zaujať krajkové šaty, ktoré sú vrcholom elegancie a tajomna zároveň. Krajka patrí k, takpovediac, luxusným materiálom, ktoré sú príjemné na dotyk a vyzerajú úžasne. Aj preto sa často tento materiál využíva na svadobných šatách. Niektoré sú priehľadné a iné zase nepriehľadné. V kombinácii so spodničkou vytvárajú krásny kontrast. A tie vzory – ach, dokonalosť sama osebe!

biele jarné šaty

Zdroj: Shutterstock®

Biele šaty

Nie, nehovoríme o svadobných. No biela je nežná a v tomto roku až príliš žiadaná. Je to zjavne preto, že sa ľahko kombinuje. K bielym šatám si tak môžete vziať svetrík alebo bundu v akejkoľvek farbe. Ani pri výbere topánok sa nemusíte obmedzovať. Pokojne siahnuť môžete aj po výraznejších farbách. Na prichádzajúce leto sú navyše tieto šaty ideálne – nepriťahujú slnečné lúče a tak sa vaše telo nebude prehrievať.

šaty s odhaleným chrbtom

Zdroj: Shutterstock®

Atypický chrbát

Keď hovoríme o nejakých častiach tela, ktoré sme ukrývali pred svetom a odhaľovali akurát tak v plavkách pri bazéne alebo mori, tak je to chrbát. A práve ten bude v centre pozornosti túto jar, ale predovšetkým leto. Medzi trendy sa zaradili šaty so zaujímavo riešeným chrbtom – či už to sú väčšie výstrihy, preplietané ramienka, estetické viazanie a pod.

Odporúčame: Nadčasové kúsky do šatníka: Čo dokážeš využiť na rôzne príležitosti?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Ľubica Šťastná 02.05.21 07:12

ĽŠ
karma
100.00

Krásne ...

  • 0
Odpovedať

Zdenka Sabanošová 02.05.21 19:55

ZS
karma
100.00

Krajkove šaty sú veľmi pekné

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 15.10.22 19:56

karma
-1.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní