Novinka Silan Perfume Pearls: Voňavé perly pre váš šatník

Novinka Silan Perfume Pearls: Voňavé perly pre váš šatník

Milujete vo svojom šatníku farby a odvážne kúsky alebo ste skôr na klasiku či športové outfity? Nech už je váš štýl obliekania akýkoľvek, jeden „doplnok“ nevyjde nikdy z módy, a to voňavé oblečenie. Doprajte svojmu šatníku jarný refresh, vďaka novinke Silan Perfume Pearls od spoločnosti Henkel!

Hoci je aviváž už akousi samozrejmosťou, sú materiály, ktoré sa s ňou jednoducho nekamarátia. Najmä v prípade funkčných materiálov či používania sušičky treba na aviváž úplne zabudnúť. V takýchto prípadoch sú tou správnou voľbou voňavé perličky Silan Perfume Pearls.

Pozri aj: Nový Perwoll so zložkou Deo-Tech: Zostaň svieža po celý deň

Blooming Fantasy

Zdroj: Shutterstock®

Voňavé perly pre váš šatník

Silan perličky obohatia obľúbené kúsky zo šatníka o očarujúcu a intenzívnu vôňu, ktorá sa ponesie mestom spolu s vami. Vďaka technológii Micro-Pearls sa vôňa uvoľňuje pri každom pohybe a sprevádzať vás bude počas dlhých 20 týždňov.

Na výber sa ponúkajú hneď tri varianty perličiek, vyskúšajte, ktoré vám pristanú najviac:  Magic Affair – tajomná vôňa so zmyselnými tónmi talianskych sliviek, irisu a šafranu, Fresh Joy, elegantná kvetinová vôňa, ladená tónmi francúzskych parfumov či Blooming Fantasy, elegantná kvetinová vôňa, pripomínajúca čerstvé ovocné tóny limetky, jablka a marhule.

Zaujme ťa: Pokazená práčka: Takto si s ňou poradíš aj bez (hodinového) manžela!

Fresh Joy

Zdroj: Shutterstock®

Parfumy vo forme perličiek sú vhodné na všetky materiály, teploty, ako aj farby a oblečenie možno následne sušiť v sušičke. Perličky Silan Perfume Pearls jednoducho vložte do pracieho bubna ešte pred uložením bielizne a oblečenie vyperte ako obvykle. Potom si už len užívajte príjemnú a dlhotrvajúcu vôňu. 

Odporúčame: Ako najlepšie oprať funkčné oblečenie? Tieto tipy ti pomôžu!

Magic Affair

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčaná maloobchodná cena za balenie 260 g je 6,99 eur.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Martina Zahoranová 30.04.18 10:28

MZ
karma
92.00

vône Silan sú úžasné a používam ich už dlho... a tieto perličky tiež rada vyskúšam

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 30.04.18 18:08

MM
karma
100.00

ešte som neotestovala, ale chystám sa, mám rada voňavú bielizeň

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní