Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Partnerský horoskop: Ktoré znamenia sú vhodné pre Býka?

Dnes sa budeme v rámci partnerskej kompatibility znamení špeciálne venovať Býkovi, ktorý potrebuje k životu stabilitu, a preto by mal túto kvalitu v ideálnom prípade posilňovať aj jeho/jej partner. Prečítajte si o „hviezdnych spojeniach“, ktoré majú potenciál priniesť tomuto zemskému znameniu spokojné a stabilné súžitie.

BÝK – RYBY

Od prvého momentu na seba tieto znamenia pôsobia takmer magneticky a ich zhoda v milostnom živote je takmer dokonalá. Býk však musí vynaložiť zo začiatku vzťahu oveľa viac úsilia, aby dokázal, že je serióznym partnerom, no zároveň nemôže svoju polovičku v znamení Rýb príliš vyplašiť. Pokiaľ sa Býk a Ryby ocitnú v manželskom zväzku, možno očakávať, že bude až neočakávane harmonický. I keď sú ich povahy rozdielne, v dobrom sa dopĺňajú. Predovšetkým pre ženu Býka je muž v znamení Rýb najideálnejším partnerom, ktorý ju dokáže odtrhnúť od niekedy prílišného utiekania sa k materiálnym veciam. Ryby dokážu Býkovi „otvoriť oči“ a ukázať mu nové a duchovnejšie možnosti existencie. Ryby pri Býkovi zas úplne „neuletia“ do snových a iluzórnych sfér, nakoľko ich Býk „uzemňuje“ tým správnym a pomerne šetrným spôsobom. Pre oboch je tak ich vzťah naozajstnou výhrou.

Pozri aj: Ktoré znamenia klamú najčastejšie? Na tieto 3 si daj najväčší pozor!

kompatibilita znamení - Býk

Zdroj: Shutterstock®

BÝK – RAK

Za najdôležitejšiu zhodu v tomto spojení možno považovať výrazné orientovanie sa oboch znamení na tvorenie domova a príjemnej domácej atmosféry. Spoločnými silami a vďaka podobnému vkusu si postupne vytvoria „hniezdočko“, ktoré bude oplývať kvalitným vybavením a útulným pôsobením. Je celkom pravdepodobné, že ich spoločný príbytok bude obklopený zeleňou, resp. sa bude nachádzať niekde na vidieku, nakoľko majú obe znamenia mimoriadne kladný vzťah k prírode. Tento harmonický pár čerpá silu a stabilitu zo spoločných priorít, pričom rodina je na prvom mieste. Do svojho vzťahu neustále investujú energiu a lásku potvrdzujú zodpovedným aj romantickým konaním. Jednoducho činy majú u nich väčšiu váhu ako slová. Isté nezrovnalosti a nervozitu však môže na chvíľu do vzťahu priniesť Rak, ktorého niekedy „prevalcuje“ jeho náladovosť a na jeho partnera Býka to nemá dobrý dopad. Býk a Rak sa však môžu na seba vzájomne spoľahnúť a dokážu sa aj úžasne podporovať, napríklad v kariérnom raste. Ak partneri rozoženú občasné mráčiky nespokojnosti spôsobené niekedy impulzívnejším konaním Raka, tak ich ideálnemu spojeniu nebude brániť nič zásadné.

partnerský horoskop Býk

Zdroj: Shutterstock®

BÝK – PANNA

Zo začiatku bude musieť urobiť prvé kroky ku vzťahu s Pannou dominantnejší Býk. Pokiaľ bude Býk trpezlivý, premení prvotnú ostýchavosť Panny na vrelý záujem a neskôr aj obdiv. Panne imponuje najmä dôveryhodnosť a lojálnosť Býka. Ak Panna skrotí pri partnerovi v znamení Býka svoju povestnú kritickosť a Býk zas svoju tvrdohlavosť, vytvoria silné a stabilné partnerstvo, ktorého kľúčovými slovami bude dôvera a pokoj. Ide o súladné znamenia so spoločným živlom zeme, takže východiskom oboch je pragmatické uvažovanie. Problémom by teda nemali byť ani financie. Partneri v Býkovi a Panne však toho majú spoločného oveľa viac, dokážu si porozumieť v takmer každej sfére a s občasnými kompromismi a s trpezlivosťou bude mať aj ich manželstvo dlhodobú prognózu úspechu.

Inšpiruj sa: Veľké chyby pri praní: Tieto tri vážne ohrozujú tvoje zdravie!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 24.04.19 06:47

ĽŠ
karma
100.00

Býk potrebuje k životu stabilitu, zaujímavé čítanie!

  • 1
Odpovedať

Jana Komadová 25.04.19 21:11

JK
karma
100.00

Síce býka namám no rada som si prečítala

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní