Pozri, kto sa vyhýba manželstvu: Tieto znamenia majú radšej slobodu

Pozri, kto sa vyhýba manželstvu: Tieto znamenia majú radšej slobodu

Čoraz viac sa dostávajú v našej spoločnosti na pretras manželstvá bez detí, iné typy partnerstiev ako sú klasické zväzky muža a ženy, ale aj celková nechuť súčasných mladých ľudí viazať sa a tvoriť stabilné páry. S posledným spomínaným súvisí aj vyhýbanie sa manželstvu ako takému. No dalo by sa povedať, že podľa hviezd majú k tomuto vyhýbaniu sa záväzkom bližšie ľudia v istých znameniach. Ktoré to sú? To vám prezradíme v nasledujúcom texte. Čítajte ďalej a možno vám to niečo napovie aj o tom, čo môžete očakávať od vášho nového objavu či partnera, s ktorým ste už dlhšiu dobu, no svadba ešte nejak neprišla do reči.

BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Nedá sa povedať, že by bolo prioritou Blížencov usadiť sa a vytvoriť rodinu so všetkým, čo k tomu patrí. Pravdu povediac, táto predstava ľuďom vo vzdušnom znamení Blížencov skôr spôsobuje pot na čele a nervozitu. V zásade nemajú nič proti vzťahom, ba práve naopak. A taktiež stojí za zmienku, že u druhého pohlavia zaznamenávajú so svojím ostrovtipom, darom reči a charizmou veľký úspech. No karta sa obráti, keď sa má už schyľovať k niečomu stabilnejšiemu a dlhotrvácnejšiemu, nebodaj ku svadbe. Potom môžu chytiť paniku a zo vzťahu dokonca vycúvať, pričom chyba nemusí byť vôbec na strane Blížencovej partnerky či partnera. Čím sú však Blíženci starší, tým sa ich tendencia zo vzťahu ubziknúť stráca, resp. oslabuje. Pred definitívnym usadením sa však musia pre pokoj duše precestovať ešte kusisko sveta, dopriať si zábavu, ale aj nezáväzné flirtíky. Až potom zvyčajne príde chvíľa, keď sa začnú cítiť vyzretejšie na manželstvo.

Neprehliadni: Prečo bývajú ľudia nešťastní? Odhaľ smútok a sklamanie podľa znamenia

znamenia túžiace po slobode

Zdroj: Shutterstock®

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Ohnivé znamenie Strelca obvykle srší optimizmom a dobrou náladou, no keď sa zvrtne reč na manželstvo a záväzky akéhokoľvek druhu, úsmev mu zamrzne a hlavou sa mu začínajú víriť mnohé pochybnosti. Z celej hĺbky duše odmieta akékoľvek putá. A so svojou povestnou úprimnosťou to dá ostro a polopatisticky najavo každému záujemcovi, ktorý ho chce neobratným spôsobom vlákať do niečoho zaväzujúcejšieho. O to si totiž povie sám, keď to tak bude cítiť. No aj potom dáva skôr prednosť voľnejším vzťahom a partnerstvu bez papiera, teda bez svadby. Niektorí Strelci dokonca dokážu takto fungovať po celý život a vôbec to neskôr na staré kolená ani neľutujú. Sloboda má u nich jednoducho prednosť. Chcú si čo najviac vecí robiť podľa seba a nedobre znášajú aj akékoľvek prispôsobovanie sa, ktoré je tradične súčasťou rodinných zväzkov. V skratke povedané, i keď Strelec zakotví v manželstve, dušou zostáva slobodný a nič to nemení ani na jeho osobných plánoch a cieľoch.

kto sa nechce ženiť

Zdroj: Shutterstock®

VODNÁR (21.01. – 19.02.)

Ľudí v znamení Vodnára nemožno „vlastniť“ a je pre nich charakteristické, že keď zacítia čo i len jemné pokusy zobrať im slobodu a nejakým spôsobom ich spútať, tak v tom momente sa „otáčajú na podpätku“ a elegantne miznú z dohľadu svojho donedávneho partnera. V podstate u nich nikdy neviete, na čom ste a čo možno očakávať. Jeden deň vám donesú raňajky do postele a druhý už volajú z letiska a lúčia sa, nakoľko si uvedomili, že sa ešte potrebujú „hľadať“ a na to je najlepším liekom cestovanie. Niekedy zostávajú v šoku aj dlhoroční manželia či manželky tohto trochu bohémskeho znamenia a pýtajú sa sami seba, či vlastne svoju polovičku naozaj poznajú. S Vodnárom je to jednoducho „hop alebo trop“. Preto rada znie, ak túžite po partnerovi v znamení Vodnára, doprajte mu nezávislosť, bez ktorej nedokáže existovať, ale zároveň buďte pripravení na všetko.

Pozri aj: Výhody introvertov: V tomto majú navrch pred extrovertmi


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Ľubica Šťastná 02.10.19 06:56

ĽŠ
karma
100.00

Zaujímavé, niečo na tom bude...!

  • 1
Odpovedať

Soňa Horáčková 03.10.19 13:24

SH
karma
123.00

zaujímavé čítanie, ktovie či je to fakt pravda? ...

  • 1
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní