Prvé jarné novinky Dermacol 2020: Voňavé a ideálne na jarný reštart

Prvé jarné novinky Dermacol 2020: Voňavé a ideálne na jarný reštart

Ak aj vy už túžobne očakávate príchod skutočnej jari, určite vás potešia informácie o prvých jarných novinkách od značky Dermacol.  Sú svieže, voňavé a ako stvorené (nielen) na jarný reštart.

Kokosová vzpruha pre vašu pleť

Pôsobí vaša pleť unavene a mdlo? „Naštartujte“ ju pomocou kokosovej vody obsiahnutej v hydratačnej báze pod make-up Coco Splash. Aplikuje sa pred líčením, ale pre pocit vyhladenia ju môžete použiť aj samostatne, pretože na pleť pôsobí  doslova ako energetický koktejl. Okamžite hydratuje, vyhladzuje a rozjasňuje pleť. To všetko vďaka obsahu kokosovej vody  a aktívnej látky BIOPHYTEX®, ktorá zbavuje pleť šedého nádychu a zmierňuje tmavé kruhy pod očami. Vitamín B5 pôsobí upokojujúco na prípadné podráždenia. Báza neobsahuje silikóny a jej zloženie  je čisto vegánske.

Pozri tiež: Blahodarný účinok mandlí pre ženy: Krása aj zdravie v jednom!

Coco splash make up base, Dermacol 11,49 EUR/20 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Monobalzamy k 16H Lip Colour

Obľúbili ste si dlhotrvácnu farbu na pery 16H Lip Colour? Teraz si k nej môžete zakúpiť aj samostatný balzam, a to hneď v 2 variantoch. V priehľadnom – tak ako ho poznáte z klasického balenia 16H Lip Colour - alebo so zlatými trblietkami, ktoré nádherne vyniknú napríklad s červeným odtieňom č. 4. Zloženie zostáva rovnaké – ultra lesk a jemná starostlivosť v krémovej báze obsahuje vysokokvalitné oleje, včelie vosky a vitamín E. Vďaka tomu krásne hydratuje a zvláčňuje pery a dodáva im zvodný lesk a plnosť. Ocenia ho aj dámy, ktoré balzam z 16H Lip Colour spotrebujú rýchlejšie ako farbu.

Lesk a balzam na pery, Dermacol – 3,99 eur/3,6 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Tak vonia exotika

Chýba vám už slnko, teplo a more? Relaxačný sprchovací gél Aroma Ritual Brazílsky kokos vás svojou vôňou prenesie na brazílsku pláž a postará sa o dokonalú relaxáciu všetkých zmyslov. Zloženie s kokosovým olejem pri kontakte s vodou vytvorí bohatú penu, ktorá šetrne čistí a zvláčňuje pokožku tela.

Relaxačný sprchovací gél Aroma Ritual Brazílsky kokos, 2,29 eur/250 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Menej pórov, čistejšia pleť

Trápi vás zmiešaná alebo mastná pleť s prejavmi akné? Ľahučký gél-krém Acneclear účinne upravuje tvorbu kožného mazu a vzhľad kožných pórov. Zloženie s obsahom vitamínu E, B3, alantoínu, panthenolu a BIO argánového oleja zlepšuje štruktúru problematickej pleti  a pri pravidelnom používaní redukuje počet vyrážok až o štvrtinu. Gélová textúra so sviežou uhorkovou vôňou dobre sa vstrebáva  a pleť nezaťažuje, takže prípravok môžete používať ráno aj večer namiesto krému alebo ako sérum.

Zaujme ťa: Ako si udržať mladistvý vzhľad? Inšpiruj sa 50-ročnými kráskami ako je JLo či Aniston!

Gél-krém na redukciu pórov, Acneclaer, Dermacol, 6,99 eur/50 ml

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Kristína Sekeráková 26.04.20 20:58

KS
karma
133.00

Dermacol kozmetiku mám veľmi rada, keďže sa veľmi nelíčim, tak s dekoratívnou kozmetikou tejto značky nemám veľké skúsenosti, ale za to sprchové gély a peelingy zbožňujem, ich vôňa nikdy nesklame :-)

  • 0
Odpovedať

Soňa Kollárová 26.04.20 22:55

SK
karma
113.00

Wau ten krémik podľa toho opisu by bol perfektný na moju pleť. Ak mi dôjde súčasný, určite sa po ňom obzriem.

  • 0
Odpovedať

Katarína Šugar 28.04.20 13:27

karma
108.00

Kokos je uzasny. Nielen jeho vona ale aj ucinky na telo.

  • 0
Odpovedať

Ľudka Uličná 25.08.20 17:32

ĽU
karma
100.00

kokosové vône mám veľmi rada

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní