Vyhraj 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea

Vyhraj 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea

Ľudské telo si vyžaduje dostatočnú hydratáciu na to, aby mohlo vykonávať základné funkcie nevyhnutné pre prežitie. Podľa dostupných informácii a podľa vedcov môžeme povedať, že človek bez vody nedokáže prežiť dlho. V skutočnosti hovoríme o 3 dňoch, ktoré bez vody dokážeme prežiť. Popravde, dáva zmysel, že naše telo potrebuje vodu, nakoľko ľudské telo je zložené až zo 70 % práve z vody. Okrem vyplavovania odpadu z tela a podpory životne dôležitých orgánov, pomáha hydratácia (resp. voda) vyživovať aj našu pokožku.

Ak chcete minimalizovať viditeľnosť vrások, dodať vašej pokožke lesk, tak ju nenechajte dehydrovať. Voda našej pokožke pomáha aj inak. Ak je váš pitný režim dostatočný, tak sa môže zlepšiť pružnosť vašej pokožky, zbavíte sa nahromadených toxínov v tele (tie sú zodpovedné za vznik akné a iných kožných problémov), dosiahnete žiarivú pleť a znížite produkciu kožného mazu, ktorý je síce potrebný na zachovanie vlahy v pokožke, no môže spôsobiť aj jej nadmerné lesknutie a premasťovanie.

Aj keď platí, že vnútorná hydratácia je potrebná na to, aby sa prejavila aj navonok, niekedy môže byť pitný režim nedostačujúci. Obzvlášť suchá pokožka by o tom vedela rozprávať svoje. V tomto prípade sa však oplatí siahnuť aj po hydratačných pleťových prípravkoch, ktoré vlahu pokožke dodajú aj zvonka. A práve o 3 balíčky hydratačných pleťových  prípravkov od značky NIVEA si môžete u nás zasúťažiť. Každý balíček bude obsahovať novinku, a to 10-minútovú hydratačnú textilnú masku HYDRA SKIN EFFECT a Micelárny čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT.

  • 10-minútová hydratačná textilná maska HYDRA SKIN EFFECT: obsahuje čistú, vysoko koncentrovanú kyselinu hyalurónovú, ktorá pleť intenzívne hydratuje a zároveň stimuluje prirodzenú produkciu HA (kyseliny hyalurónovej) v pleti.
  • Micelárny čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT: micelárny komplex sa postará o jednoduché a rýchle odstránenie všetkých nečistôt, ktoré sa na pleti usadili počas dňa, a po odlíčení bude vaša pleť zamatovo hebká a čistá.

Vyhrajte 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea

Správnu odpoveď nájdete tu: www.nivea.sk

Súťažíme od 15.10. do 29.10.2021

- Vyhodnotenie súťaže

Súťaž je ukončená

Gratulujeme vám:


  • 1. Edita Odlerova, Gemerska Horka
  • 2. Monika Karaková, Martin
  • 3. Helena Ivanková, Velke Bielice

Do súťaže sa zapojilo 313 čitateliek.
Vyžrebovaných výhercov budeme kontaktovať prostredníctvom e-mailu.

- HYDRA SKIN EFFECT od Nivea
1 z 3
Vyhraj 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea - KAMzaKRASOU.sk
Vyhraj 3x textilnú masku a čistiaci gél HYDRA SKIN EFFECT od Nivea - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Beata Strungová 19.10.21 15:38

BS
karma
-1.00

.

  • 0
Odpovedať

beata kolkova 19.10.21 18:48

BK
karma
-1.00

Urcite si kupim teraz ma ruzovu radu a je WAW

  • 1
Odpovedať

Martina Varhaníková 20.10.21 14:55

karma
110.00

Mám denný a nočný krém hydra skin effect a tú kyselinu hyal. tam cítiť..jemne štipká pri natieraní. Nivea značku zbožnujem...aj telové mlieko ružového radu je super.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní