Svadobná torta s geometrickým vzorom: Trend roku 2019 a 2020 pre každého

Svadobná torta s geometrickým vzorom: Trend roku 2019 a 2020 pre každého

Geometrické svadobné torty alebo torty s geometrickým vzorom či prvkami sú trendom tohto, ale aj budúceho roka. Je to trend, ktorý pošteklí vašu fantáziu, vďaka čomu ho budete chcieť mať aj vy na svojej svadbe. Tento trend ponúka niečo pre každého. Ak ste skôr za tradičné torty, tak zvoľte aspoň geometrické prvky, ktoré torte pridajú hĺbku. Ak patríte medzi moderných ľudí a nebojíte sa výziev, tak siahnite priamo po geometrických tvaroch svadobnej torty. Čiary, šesťuholníky, štvorce, kruhy, trojuholníky – čokoľvek geometrické vám napadne, to môže zdobiť aj vašu svadobnú tortu.

Takéto svadobné torty si jednoducho zamilujete! Ak ste doposiaľ nenašli tu pravú, ktorú by ste chceli mať na svojej svadbe, tak sa inšpirujte galériou. V nej nájdete množstvo nápadov na geometrické svadobné torty či torty s geometrickými prvkami, ktoré vás jednoducho nadchnú.

Rôzne vzory, farby, kombinácie...

V tomto prípade sa nemusíte vôbec obmedzovať. Vymyslíte si vašu vlastnú kombináciu farieb, vzorov a prvkov, ktoré budú spolu ladiť. Ak máte radi žiarivú farbu medi, tak prečo ju nezakomponovať do svadobnej torty? S geometrickými tvarmi bude medená farba na torte doslova žiariť. Cukrové kvetiny ju navyše posunú na úplne inú úroveň.

Na druhej strane bronzová patina poskytne svadobnej torte dotyk moderného vzhľadu. Hodí sa však skôr na jarné alebo letné svadby. Ale ak hľadáte niečo nadčasové, čo sa bude hodiť na každú svadbu v akomkoľvek ročnom období, tak nič nepokazíte vtedy, ak zvolíte biely fondán s mramorovým vzorom či s kombináciou sivej alebo inej svetlej farby.

Na záver jeden skvost, ktorý vás doslova pohltí tak, ako nás. Ak nechcete svoju jednoduchú tortu dokombinovať akýmikoľvek tvarmi vyrobenými z fondánu alebo nakreslenými priamo na torte, tak využite geometrické podstavce. Tie môžu tvoriť základ svadobnej torty, ale tiež ich môžete použiť ako jednotlivé medziposchodia. Takto bude vaša svadobná torta vyzerať dramaticky a hlavne noblesne.

Odporúčame: Svadobné šaty Platinum by Demetrios: Kolekcia, z ktorej si (ne)vyberieš!

1 z 29

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

6 komentárov

Lenka Falatová 23.04.20 09:33

LF
karma
-1.00

Veľmi elegantné torty, ak sa nám podarí mať svadbu ešte tento rok určite sa inšpirujeme

  • 0
Odpovedať

Kristína Sekeráková 23.09.21 07:08

KS
karma
133.00

Zaujímavý trend, taký nadčasový :-)

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:32

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 22:32

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:36

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 18:36

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní