TEST: FOREO LUNA™4 Body masážny prístroj na telo

TEST: FOREO LUNA™4 Body masážny prístroj na telo

Čoraz viac sa všetci zameriavame na ekológiu. Naša planéta nám proste nie je ľahostajná a tak častejšie siahame po udržateľnejších prípravkoch a technológiách, ktoré používame takmer každý jeden deň.

Jednorazové žiletky sme nahradili holiacimi strojčekmi či depilátormi. Jednorazové hygienické vložky za menštruačný kalíšok alebo menštruačné nohavičky, ktoré vložky skutočne bravúrne nahradia. Pokračovať by sme mohli aj recykláciou či zálohovaním PET fliaš. Je toho skutočne veľa, no nie vždy dosť na to, aby sme na prírodu prestali myslieť. A tak sme rady, že sa k nám pomaly dostavajú aj rôzne prístroje, ktoré môžeme používať aj pri skrášľovaní nášho zovňajšku – pri starostlivosti o pokožku.

V poslednom období sme si zamilovali sonické zubné kefky, ale aj sonické kefky na čistenie pleti. Z nich môžeme spomenúť napríklad Foreo LUNA 4, ktorá je takým malým zázrakom v čistení pleti. Ba čo viac – nielenže pleť vyčistí, rovnako ju osvieži a pripraví na následnú rutinnú starostlivosť. Bonusom je masáž, ktorá pomáha vyhladzovať jemné linky a zabraňovať ochabovaniu pleti.

Prednedávnom do rodiny FOREO technologických prístrojov pribudla aj FOREO LUNA™4 Body. Ak ste teda doposiaľ snívali aj o prístroji na starostlivosť o telo, tak váš sen sa splnil. A my sme mali možnosť túto šikovnú „hračku“ vyskúšať.

Pozri aj: Home spa za 6 minút? Vyskúšajte skin-tech prístroje

Foreo na telo

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Špongia na telo, ktorá sa len tak ľahko nezničí!

V jednoduchosti povedané, ide o hubku na telo. Teda ekologickú špongiu, ktorá vydrží skutočne dlho. Špongiu, ktorú nemusíte meniť každé tri mesiace len preto, že to už má zrátané. Je to kvázi silikónová hubka, ktorá nezmení svoj tvar ani po mesiacoch pravidelného používania.

Masážny telový prístroj FOREO LUNA™ 4 body pôsobí na pokožku viacerými spôsobmi. V prvom rade ju zbavuje nečistôt a zároveň z pokožky odstraňuje odumreté kožné bunky. V druhom rade ju pripravuje na lepšie vstrebanie telového mlieka a v neposlednom rade zvyšuje mikrocirkuláciu, čím uvoľňuje svalové napätie.

Tento masážny telový prístroj sa dokonalo prispôsobí krivkám tela. Pokožku neťahá, len sa po nej krásne kĺže. Oplatí sa však do tohto prístroja investovať?

Foreo LUNA 4 body

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

LUNA si získala celú našu redakciu

Nebudem klamať, keď poviem, že LUNA si podmanila celú našu redakciu. Popravde, vyskúšali sme už mnoho prístrojov od značky FOREO a nevieme si medzi nimi vybrať žiadneho favorita. V prvom rade je to čistiaci sonický prístroj na tvár, ktorý používame denne. Minimálne jeden deň v týždni si doprajeme extra starostlivosť prostredníctvom FOREO UFO, ktoré urýchľuje účinky pleťovej masky. V sprche nám aktuálne robí spoločnosť práve tento nový masážny telový prístroj.

Prístroj FOREO LUNA™ 4 body padne do ruky tak akurát. Nie je veľký a rozhodne ani nie úplne malý na to, že by ste museli v sprche stráviť desiatky minút, kým by ste sa poriadne vydrhli. Súhlasím s tým, že pokožku neťahá, ale sa po nej krásne kĺže. Samozrejme, veľa závisí aj od sprchového gélu, ktorý pri sprchovaní použijete. Popravde, tento prístroj môžete používať aj bez sprchového gélu – stačí pokožku len navlhčiť a povolať do boja s odumretými kožnými bunkami práve tohto pomocníka. Aj takto prístroj funguje bez toho, aby pokožku ťahal.

Odporúčame: Pripravte sa na revolúciu! Prináša ju zubná kefka ISSA mini 3 od FOREO

telový masážny prístroj

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Keď som už teda spomenula odumreté kožné bunky, FOREO LUNA™ 4 body pôsobí ako taký peeling na pokožku. Nielenže ju vyčistí, ale tiež zjemní a vyhladí. Vďaka prístroju teda ušetríte čas, ktorý by ste venovali aplikácii peelingu na pokožku a rovnako tak sa vyhnete aj neporiadku, ktorý po peelingu častokrát ostáva vo vaní. Za mňa je toto rozhodne jeho veľké plus.

Plusom je aj to, že je možné prístroj použiť na zapracovanie telového mlieka do pokožky (výrobca to neuvádza, ale skúsila som a funguje skvelo aj v tomto prípade). Ak vám stále vadil mastný pocit na rukách po použití krému, prístroj urobí všetku robotu za vás. Avšak, ak ste už prístroj použili v sprche, pred aplikáciou krému je potrebné ho poriadne vysušiť. Odporúčam použiť predovšetkým na zapracovanie krému proti celulitíde. Osvojte si však aj správne ťahy – odporúča sa stehna masírovať od kolien smerom nahor!

Plusom je aj možnosť nastavenia intenzity prístroja. Jeho vibrácia závisí len na vašich preferenciách. Ak na intenzite pridáte, doprajete svojej pokožke lepšiu masáž. Ak intenzitu znížite, na účinnosti tohto prístroja to rozhodne neuberie.

Výrobca odporúča vyhnúť sa používaniu čistiacich prostriedkov na báze ílu, silikónu a s rôznymi zrniečkami v kombinácii s prístrojom. Mohlo by dôjsť k poškodeniu jemného silikónového povrchu prístroja!

FOREO nabíjanie

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Stojí prístroj FOREO LUNA™ 4 body za kúpu?

Uvažovala som nad tým, čo by ma prinútilo investovať do kúpy tohto prístroja. Premýšľala som nad jeho prednosťami, ktoré stoja za každé investované euro. Samozrejme, najväčšou výhodou je ekológia. Ide v podstate o špongiu na telo, ktorá vydrží mesiace a možno aj roky. Prístroj nemusíte meniť každý mesiac ako hubku na telo. Stačí ho po každom použití poriadne opláchnuť pod prúdom vody, osušiť a následne postriekať dezinfekčným prípravkom.

Dozaista veľkým plusom je hladká pokožka po použití a príjemný pocit, ktorý docielite masážou pokožky. Popravde, pri používaní prístroj ani nemusíte zapínať. Pokožku vyčistí aj bez toho, aby bol v prevádzke. No jemné vibrácie stoja za to!

Avšak, mne osobne chýbajú režimy. Ostatné FOREO zariadenia si viete prepojiť s telefónom a navoliť si ich fungovanie podľa svojich požiadaviek. FOREO LUNA™ 4 body len zapnete a funguje. Môžete si meniť akurát tak intenzitu jeho pôsobenia.

Čo je však za mňa tiež veľkým plusom je nabíjanie prístroja. Kvitujem výrobcovi, že na všetky zariadenia FOREO pasuje rovnaká nabíjačka.

Ak sa rozhodnete pre kúpu masážneho telového prístroja FOREO LUNA™ 4 body, nájdete ho v predaji na notino.sk.

FOREO telový prístroj

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

FOREO nabíjací kábel

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Využívajte svoj FOREO prístroj na maximum a hlavne správne:

Ako používať čistiaci sonický prístroj FOREO Luna™ 2?

FOREO prístroj

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

FOREO silikónová hubka

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

FOREO

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Nenechajte si ujsť naše video o FOREO Luna 4


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 03.08.23 13:43

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní