TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay

TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay

Leto je obdobím, počas ktorého viac myslíme na pedikúru. Niet sa čomu čudovať, keďže počas horúčav svoje nôžky takmer nepretržite vystavujeme v sandáloch, šľapkách alebo úplne bosé niekde pri vode. Staráte sa o svoje nôžky v pohodlí domova, alebo nechávate pedikúru na profesionáloch v salónoch? Pre niektoré ženy je odborné ošetrenie nôh formou relaxu a nedajú na to dopustiť. Mnohým ženám to však až také príjemné nie je a preferujú starostlivosť o nohy v domácom prostredí. 

Dobrou správou je, že na trhu je dostupné obrovské množstvo pomocníkov na domácu pedikúru, vrátane škrabiek a pemzy, pilníkov, krémov, gélov, masiek, exfoliačných ponožiek a mnohého iného. Skvelého pomocníka do letných dní priniesla aj značka Mary Kay, a to v podobe kolekcie na trojkrokovú pedikúru v pohodlí domova. Čo na túto limitovanú edíciu na starostlivosť o nohy hovoríme v redakcii?

Tri kroky k hebkým a ošetreným nôžkam

Limitovaná kolekcia na pedikúru od Mary Kay je určená na uvoľňujúcu kúpeľnú starostlivosť o kožu na chodidlách v domácom prostredí. Pozostáva z troch pomocníkov, a to peelingu na nohy, masky na nohy a pemzy. Súprava zabezpečuje trojkrokové ošetrenie chodidiel ako zo salóna, ktoré zahŕňa obrúsenie kože a jej následnú hydratáciu pre nohy hebké na dotyk. 

Prípravky s vôňou citrusov a čaju prinášajú počas ošetrenia príjemný relaxačný pocit, nohy zjemňujú, vyživujú a osviežujú. Peeling a pemza odstraňujú z nôh odumreté bunky kože a zjemňujú suché a zhrubnuté miesta. Maska na nohy s bambuckým maslom a olejom s vitamínom E ošetrí praskliny na chodidlách a pokožku nôh omladí. 

Testovali sme aj: Hodvábny sypký púder od Mary Kay

pedikúra od Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ako sa kolekcia na pedikúru osvedčila pri domácom použití?

Hneď v úvode recenzie môžem spomenúť, že patrím do druhej skupiny žien, o ktorých som písala vyššie, a teda medzi ženy, ktoré preferujú domácu pedikúru. Vidina pedikúry v salóne mi skrátka nie je úplne pochuti, preto sa rada spolieham na rôznych pomocníkov na domáce použitie. Kolekcia na pedikúru od Mary Kay prišla v skvelý čas a ja som si ju mohla otestovať pred nástupom sandálov a letných šľapiek. Použitie sady je úplne jednoduché a pozostáva len z troch krokov.

Prvý krok zahŕňa odmočenie nôh v teplej vode a aplikáciu peelingu. Potom nasleduje oškrabanie zhrubnutej kože pomocou pemzy. Tretí krok predstavuje ošetrenie chodidiel maskou, ktorú je vhodné nechať pôsobiť celú noc. Sada na pedikúru má naozaj krásnu vôňu, výrazne citrusovo vonia predovšetkým peeling. Má zelenú farbu a klasickú peelingovú konzistenciu so zrniečkami, ktoré pri aplikácii prípravku krúživými pohybmi skvelo obrusujú pokožku nôh. Maska na nohy má hutnú konzistenciu. Do nôh sa nevpíja úplne rýchlo, čo však nevadí, keďže má pôsobiť počas celej noci.

Pemza pribalená ku kozmetickým produktom je skutočne veľmi účinná a k stvrdnutej koži je úplne nemilosrdná. Ja som si domácu pedikúru touto kolekciou počas testovania dopriala obvykle raz alebo dvakrát týždenne, samotnú pemzu som však používala aj častejšie, a to bežne počas sprchy viackrát týždenne. Produkty svoju funkciu plnili bez problémov. Vôňa peelingu je skrátka dokonalá, milujem citrusové vône. Pri jeho používaní vždy nadobúdam pocit, že nôžkam poskytujem špeciálnu starostlivosť, ktorá pôsobí relaxačne.

Pemza je výborná, poriadne tvrdá, oveľa účinnejšia, ako rôzne brúsky na nohy, ktoré som predtým používala. Jej sila v odstraňovaní stvrdnutej kože ma prekvapila. Maska má skôr neutrálnu vôňu a na nohy som ju vždy nanášala vo výdatnej vrstve, aby mohla moje nôžky vyživovať a hydratovať celú noc. Ráno sú chodidlá po ošetrení vždy hebké a jemné, bez rôznych prasklín a suchých miest. 

Testovali sme aj: Rad Clinical Solutions® od Mary Kay

pemza

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Oplatí sa produkty vyskúšať?

Čo by sa dalo vytknúť takémuto účinnému pomocníkovi na starostlivosť o pokožku nôh? Ja si myslím, že nič. S peelingom, maskou na nohy a pemzou som maximálne spokojná. Peeling krásne vonia, obsahuje hrubé čiastočky, ktoré pokožku chodidiel dobre zbavia odumretých kožných buniek. Pemza dokáže odstrániť aj skutočne zhrubnutú kožu, stačí nôžky nechať len poriadne odmočiť v teplej vode. A maska na nohy je čerešničkou na torte, ktorá dodá nohám úžasnú hebkosť.

Táto trojka zostáva aj po zvyšok leta v mojej rutine, čo sa starostlivosti o nohy týka. Kolekcia na pedikúru sa značke Mary Kay podarila a ja ju môžem odporučiť každej žienke, ktorá sa o svoje nohy rada stará doma, ale aj ženám, ktoré navštevujú pedikúru v salóne. Veď prečo nedopriať nôžkam takúto domácu starostlivosť aj medzi odbornými ošetreniami?

K testovaným produktom by som mohla ešte povedať toľko, že nemožno od nich očakávať zázraky na počkanie. Veľmi zanedbaným nôžkam s výrazne zhrubnutou kožou určite peeling a pemza s maskou na nohy pomôžu, no pre krásne nohy je potrebné sa o ne starať pravidelne, a to nielen v lete, ale celoročne. 

Limitovanú kolekciu na pedikúru od Mary Kay nájdete u svojej nezávislej kozmetickej poradkyne Mary Kay a na www.marykay.sk.

- Kolekcia na pedikúru od Mary Kay
1 z 9
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk
TEST: Kolekcia na pedikúru od Mary Kay - KAMzaKRASOU.sk

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní